< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (67. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu taksitli avans taksitlerini öderken asgarisini mi vermek mantıklı yoksa tamamen ödemek mi? Asgari ödeme sonrası çok faiz koyuyor mu?
-
Garanti 12 ay vermiyor
-
@magicmouse @kartal0067 ben de sadece paraf genç kart var onun da limiti 2000 tl. Üniversite öğrencisine daha fazla limitli kart verirler mi?
-
Bu tamamen bankanın politikalarıyla ilgili. Bir banka vermezken diğer banka verebiliyor. Annem ev hanımı 135 bin lira limitli World Eko kartı var. Benim 35 bin lira mesela gelirim olmasına rağmen. Ne desem boş maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özel bankalardan alin akbank garanti işbank gibi limit herhangi bir gelire bağlı değil düzenli kullanım ve gecikkmemis ödeme olmaması önemli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nakit avans ve eski hesaplar günlük 1.36 dan ucretlendirilir kalan taksit ve ana para üzerinden faiz işler
hadi beyler , kapatıyoruz. son şanslarrr.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank'tan çekme girişimi sırasında seçtiğiniz kart bu işleme uygun değildir uyarısı veriyor (hem Wings hem de axess kartta). Bununla ilgili bir kısıtlamam veya iptal ettiğim bir durum yok sanıyorum.
-
Garantiden 3 taksitle 30 bin aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Durum senlik değil hocam. Geçen akbankta denediğimizde bize de aynı uyarıyı verdi.
Nakit avansta vermiyor uyarıyı.
Arkadaşlar merhaba
Taksit li nakit avansı dün 1,36dan çektim. Bu çektiğim kredi için sonra revize yapıp faiz oranını arttıramazlar dimi. Yani eski kredinin faiz oranı değişir mi?
Asgari ödemek lazım aylık maksimum 1,36 faiz uyguluyor ödenmemiş kısma zaten günlük faize bile 32(on) ve 36 (n kolay) yatırılsa 1,36 dan fazla getirisi oluyor. Hem de elde nakit olmuş oluyor. Asgari tutar ödendiği sürece hiç bir zararı da yok kart gecikmeye filan düşmüyor. Normal kart borcunu ödemekten bir farkı yok sadece kalan günler için faiz işletiyor.
-
Garanti 3 taksite kitledi kendini üstünü vermiyor
-
Sürekli asgari ödemek banka içerisinde sizin kredibilitenizi düşürür yeni limit tahsisi ve ürün açılışı yaparken temkinli davranacaklardır.Notinuza etki etmese dahi tekrar nakit avans alabilmeniz için en azından 2 ayda 1 kart borcunun tamamını odeyerek ilerlemek sağlıklı olacaktır
Değişmez kurallara göre.
Kapatıyoruz derken pztesi tna kapanacak mi tekrar faiz oranları 1,36dan artar düşer nasil olur?
Ay sonuna kadar degişmez kesin hatta Temmuz a kadar. Belki temmuzda düşer, belki çıkar. PPK ya bağlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 28 Mayıs 2023; 21:25:32 >
destekli atın. mevcutta zaten ne kadar veriyor, kaç taksit yapıyor, farkında değil gibisiniz.
Al destek www.tcmb.gov.tr
TCMB - Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranlarıhttps://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/TR/TCMB+TR/Main+Menu/Istatistikler/Bankacilik+Verileri/Kredi+Karti+Islemlerinde+Uygulanacak+Azami+Faiz+Oranlari
Anlamakta zorlandigin yer olursa sorabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X