< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (66. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Arkadaşlar 1,94 dijital kredi 70 k tl ödemesi 24 ay 93 k tl.
3200 dolar alıp köşeye atsam mı diye düşünüyorum ne dersiniz
-
Ek hesaptan taksitli nakit avans kullanmak akıllıca olur mu? % 1,36'dan.
-
kredi kartı limitim bitti dediğiniz yerden çektim baya, kart limitim yükseltmiyor artık. kredi kartı harici taksitli nakit avans çekilir mi ?
-
Seçimden sonra ek hesap faizleri artabilir. Toplu şekilde geri kapatacak geliriniz yoksa mantıklı değil. Döviz alır karıyla satar kapatrım derseniz yüksek meblağlar dışında çok değmiyor.
-
Hangi banka 1.94
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ziraat tir hocam. Hayat sigortasiz 1.99, sihortali 1.94 olmasi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%1.36 ucuz mu hocam
-
herkes kredi kapmaya çalışıyor. herkesin yarısı, bu korkunç durumun sorumlusuna oy verecek yarın. akıl firarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat bankası hocam 70 bin 24 ay vade maks 1.94 veriyor
-
Şimdi bile ucuzken seçimden sonra bedava
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kredili mevduat yani eski hesap bazı bankalar artı para diye geçer aynı orandan ordan cekin
bedava 3 yıl içinde bu oranı bulamazsınız
-
kredi kartı ekstre kesim tarihine göre değişir normal bir durum
AXESS taksitli nakit avans vermiyor. Nakit Avans adı altında 1 aylık kredi kartının yaklaşık %40'ını veriyor.
-
Bazı arkadaşlar x oran ucuz mu diye sormuş. Arkadaşlar, aylık %3 üzeri fazla sayılabilir bu ortamda kanaatimce. Onun altı uygun olabilir. Ayrıca unutmayın ki parayı yemediğiniz müddetçe, aldığınız tüm bireysel kredileri hiçbir ceza ödemeden kapatabilirsiniz gelecekte faizler düşüp de bu faiz oranları yüksek kalırsa. Rahat ol ve plana güven...
-
Ona da ücret keser. Ücreti de faize dahil edeceksin. %1 alsa, %1,36 olacak sana %2,36... E ne anladım ben bu işten?
-
Evet 30 bine 300 TL kesiyor işlem ücreti gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X