Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
174
Favori
268.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana gelen smslerde 23.07.23 tarihi itibariyle yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutup ayısı

Hesabım olan çoğu bankadan mesaj geldi 1 temmuz itibaren kmh faizi, nakit yada taksitli nakit avans faizi 1,91 olacak diye.
    Ama sadece Akbank 23 temmuz itibariyle faiz 1,36 yerine 1,91 olarak hesaplanacak diye mesaj attı neden böyle bankalar arası fark oldu.
    1 Temmuz değil bana da geldi çoğu 1 ay sonrasını işaret ediyor Finansbank, Garanti BBVA, VB, Akbank 23 Temmuz itibariyle 1.91 olacak şeklinde mesaj attı (Enpara' da uygulama içerisinden bilgilendirdi aynı şekilde 23 Temmuz şeklinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Haziran 2023; 21:28:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu faiz 1.91 olduktan sonra taksitli nakit avans işlemi eski yapısına döner mi?Yoksa artık böyle sınırlandırmalarla mı devam edecek?Fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten şuan 3 taksit vermiyor mu ben mi yanlış biliyorum, şuan 1.36 12 ay alabiliyor muyuz ki

• Sportsx90 kullanıcısına yanıt

Ben döneceğini düşünmüyorum bu kısıtlı haliyle devam edecektir.

• Vakifbanktan ucretsiz eft yapma imkanimiz var mi bilen var.mi

• Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt
    arı hesap açıp, oradan ücretsiz oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladığım, kredi kartı 1 temmuz, ek hesap 23 temmuz.

• manovar M kullanıcısına yanıt

%35 tanisma faizi varmis ustelik Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.  enparada %32 gunluk bitince hosgeldin faizi bosa gitmesin acmamistim ama guzel taktik

• geri sayım başladı. son güne kadar full limitle kullanmaya devam 😄

Faiz hala düşük %25 civarında faiz olduğunda belki 12 ay olarak tekrar açabilirler ama avans limitlerin hiçbir zaman eskisi gibi yüksek seviyelere ulaşacağını düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • parasal sıkılaşma diyorlar bir de. akp tipi sıkılaşma bu da. yani faiz 15, kredi falan aslen 25, enflasyon çakma 40 , aslen 100 küsur.

normalde, bak normal diyorum, bizde olmayan şey, faizin gerçek enflasyona yakın olması, ucuz kredi olmaması, piyasadan paranın çekilmesi ile olur parasal sıkılaşma.

uzun uzun yazmayayım, çok sıkıcı: şu anki çileyi de haybeye çekiyoruz. gram iyileşme olmayacak. çünkü her şey bozuk, her şey liyakatsiz.

• Faizi madem neden düşürdünüz neden Mehmet Şimşek i görevden aldınız. Simdi tekrar Mehmet Şimşek göreve. Berat Albayrak giderken bu kadar kötü degildik. Dolar 7 tl idi. Naci Agbal görevden alındı ve Dolar yükselmeye başladı. Bu bir ekonomi politikası ise bu şekilde olması için sayın Cumhurbaşkanına danışmanlık yapanların ne kadar yanlış yaptığı toplumu enflasyon sarmalina bıraktığı faizleri düşürerek yanlış yapıldığı Mehmet Şimşek göreve gelince an itibariyle faiz artışı ile anlaşılmış oldu. Sonuc olarak bu süreçte bunlara sebep olan danışman bürokrat vb. kimin emeği var ise bu arada olanlara sebep hakkımı helal etmiyorum. Kimsede etmez.( zengin olanlar haric).

• ibrahimira İ kullanıcısına yanıt
    "Cumhurbaşkanına danışmanlık yapanların" hariç itiraz edecek bir şeyim yok. neden mi?

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb  % 1,36 dan kullanılabiliyor.

• Garanti bankasının %0 faiz 10bin veriyor diye müşterisi olduk. Kredi kart başvurusu yaptık 5 gün geçti hala yanıt yok. Sanki 500000 kredi alcaz

• crespo61 kullanıcısına yanıt

Biraz süre geçiyor evet. Biradere 1 hafta sonunda çıkmıştı kk sonucu.

• Akbank vermiyor kesinlikle değil mi arkadaşlar.

• kesin 20 gündür kapalı

• gadget46 G kullanıcısına yanıt
    hangi banka da 1 temmuz

2.4 civarına gelince hepsi açılır merak etmeyin gerçek değer 2 ve üzeri kamu bankalari 1.9 dan açar hemen ağustos ayında başlar

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.