< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (90. sayfa)
-
-
Enpara kredi kartında 6 taksit 5 bin veriyor 1,36 dan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zorunlu karşılıkları düşürdüler bakalım kredilerde ve nakit avans oranında önümüzdeki günlerde değişiklik olacak mı
Bende limitin 10'da birini veriyor enpara. Limitiniz 50 olabilir, ondan 5k veriyor olabilir. 1 aydan fazladır böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limit 194 bin kredi kartı max 13 veriypr oda 5 bin 5 bin olarak
Zorunlu karşılıkları düşürmediler. Son 1aydaki %20den fazla artıştan dolayı yabancı paraların TL cinsi değeri %20 artmıştı. Bu artışı dengelemek amacıyla bilançodaki hesabı değiştirdiler. Hesabı tutturamayan bankalara ceza olarak düşük faizli hazine bonosu aldırıyorlardı.
---Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğle menkul kıymet tesisiyle ilgili bankaların bilançolarındaki TL ağırlığı yükümlülüğü yüzde 60'dan yüzde 57'ye indirildi. Düzenlemeyle yükümlülüğünü yerine getiremeyen bankalara yönelik menkul kıymet tesisi oranı yüzde 10'dan yüzde 5'e indirildi---
-
Burada dikkat edilmesi gereken husus sizin mevduat 12 ay sonra tamamı dönüş yapıyor.
Ama bankanın kredisi 1 ay sonra ilk taksit başlamış oluyor. 6 ay sonra yarısı ödenmiş oluyor gibi.
Bu aylık taksit ödeme ile faiz hesaplayan bir formül varmı bilmiyorum.
Enpara 3,09 dan kredi veriyor 70k 24 ay 4500 tl iyimi sizce
Limit 195bin bende, verdiği yine 5 bin
En para 6 taksit veriyor ama 1500 lira veriyor, akbanktan hiç taksitli kredi kartı veya artı para vermedi, vakıfbank kredi kartına 20bin 3 taksit veriyor, teb 3 taksit kredi kartına yine limit vardı hatırlayamadım. Ölmüş bu avans işi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enpra 5000 tl veriyor bana 6 taksit kredi kartı limiti 194 bin
Ek olarak, mevduat faiz gelirinden şu an %5 vergi alınıyor.
Diğer husus, mevduat 32 günlük bağlanıyor, ek hesap faizi ise her ay sonu ödenmeli. Vade uyuşmazlığı olacak. Takip etmek lazım.
Değmez gibi görünüyor.
KK Nakit avans şansınız yoksa iyi bende yeni çektim bana 2,99 verdi 70 bine -
Ziraat dijital kredi
50 bin 36 ay 1.94 sigortalı sigortasız 1.99
70 bin 24 ay 1.94 sigortalı sigortasız 1.99
Başvuru yaptım maaş gelir beyanı istedi versen verirmi acab kredi
Beyler Denizbank kurtaran hesap 5000 çektim ben, 12 taksit veriyor bilginize. Limiti olan varsa denesin
Nakit avans borcunu ihtiyacım olmadıgı icin kapattım fakat kartın hala ekstre ödemesi var görünüyor normal mi? Bu arada karta başka borcum yok limiti ful şu an.
-
Taksitli nakit avans değilde. Sonradan taksitlendirme yapabiliyor muyuz? 12 taksit olarak.
Evet
yakaladım sonunda..ek hesap tna gelmiş türkiye nin bankası
Tutar
46.850,00 TL
Vade Sayısı
12
Aylık Faiz Oranı
%1,36
İlk Taksit Tarihi
26.07.2023
İlk Taksit Tutarı
4.348,90 TL
Toplam Borç
52.186,80 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X