< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (92. sayfa)
-
-
Enp kredi kartım yok
Ekparaya başvursam, kredi kartindaki gibi taksitli ödeme imkanı var mı?
Amacım,ordan çekip, isbankasindaki -20 bin ek hesabı kapatmak, malum faizler arttı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekpara başvurusu yapılmıyor diye biliyorum enparanın teklif etmesi lazım (tam bilgim yok dediğim gibi)quote:
Orijinalden alıntı: JumaruuEnp kredi kartım yok
Ekparaya başvursam, kredi kartindaki gibi taksitli ödeme imkanı var mı?
Amacım,ordan çekip, isbankasindaki -20 bin ek hesabı kapatmak, malum faizler arttı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İş Bankası aylık ödemesi 10 bin olacak şekilde 3 taksit veriyor ...2. defa çekmeye izin veriyor mu hocam peki iş bankasi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank artıpara çekiminde nasıl taksitlendirme yapılıyor ben anlayamadım. Parayı çektikten sonra mı taksit opsiyonu çıkıyor acaba?
Taksitli Artı Para Uygulamada Başvuru ve Nakit İhtiyaçları kısmında çıkıyor olması lazım ama siz yinede kontrol edin.
Hayır normalde iş banktan 2 tane kredi kartım vardı günlük 10+10 20k çekebiliyordum ama aylık 1 defa olmuş MH arayıp bu ay biterse tekrar çekebilir miyim diye sordum o da bilmiyordu.
-
Hayır vermiyor. Benim de kredi kartım yoktu 1 ay öncesinde başvuru yapıyorum hep reddettiler hatta dün de tekrar başvurdum yine aynı.
-
Menüde taksitli artı para seçeneği var ama 1 aydır hata veriyor belki sadece ben de hata veriyordur ama başka hesaplarda da durum aynı.
-
Hocam size önerim iş bankın nays uygulaması var oradan 10k 3 taksit veriyordu deneyebilirsiniz bu sabah çekmiştim.
-
Ben de deniyorum hocam 1 aydır vermiyorlar :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ziraat Bankası kmh limitimi arttırıdım ama taksitli olarak nasıl kullanacağım menüyü bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ziraat de yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aylik olarak 10 bin cekebliosunuz hocam. diger ay cekebilirsiniz 10 bin
Papara ile 15k günlük kk nakit olarak %2 komisyon (300 tl ) fark ödeyerek anında çekebilirsiniz . 1 gün borsaya atsanız zaten 300 'ü kendi çıkartır bu dolar artışı ayağında : 29 gün size işleyebileceğiniz nakit kalıyor.
-
Arkadaşlar Enpara'dan 10000 TL 6 ay taksit aylık faiz %2,95 TL'den para çektim ama çok acele davrandım biraz. Sizce iyi orandan mı aldım krediyi?
-
Paycell kartım yok ama bu yöntem kesinlikle daha iyiymiş... Sağlık olsun diyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X