Son aşamada su koyverdi hocam: max 10 bin diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (91. sayfa)
-
-
deneme aşamasında olabilir ara sıra takip etmekte fayda var çok iyi fırsat şuan zamdan önce
-
Hocam hangi banka ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kredi notu vb herşeyi kötü olan yapılandırmada vb çoğu bankada patlak olan birisi ne çekebilir mesela bunlarla alakasız bir uygulamadan herhangi birşey alabilirmi? Herhangi bir bankadan kredi, avans alamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 27 Haziran 2023; 1:7:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank da nakit avans limiti sorununu nasıl çözdünüz arkadaşlar, nakit avans limitiniz yok hatası alıyorum.
-
borçlar temizlendiyse. bloke teminatlı kredi kartını araştırın. 3-5bin bankaya blokeli para yatırıyorsunuz. karşılığında o kadar limitli kart veriyorlar. 6 ay 1 sene düzenli kullanınca kkb düzelir.
-
Bu hangi banka dostum
Kuveyt Türk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank da nakit avans limiti sorununu nasıl çözdünüz arkadaşlar, nakit avans limitiniz yok hatası alıyorum.
çözmedik bizimde öyle
kuveytürk direk veriyor hocam.
Zamanında bende onlar sayesinde hayata başladım:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 27 Haziran 2023; 17:30:5 >
akbank ekpara veriyor
Hangi banka olduğunu söyleseniz
İş bankası günlük 10k yı aylık 10 çevirmiş. Seçimden bu yana 300k nakit avans çekmiş biri olarak artık nakit avans alan aldı halen fırsat bulursanız affetmeyin derim. Dün akbanktan 25k çektim 350 aldı bir aylık düşük faize attım 550 verdi. Tabii parayı nereye bağladığınız da önemli.
-
kuveyt türk kredi kartımı veriyor direk yok o dediğiniz nakit teminatlıyı mı veriyor?
-
Ekpara ne? Menülerde ekpara diye bişey yok. Artı parayı mi kastediyirsunu?
Ekpara enparanın kredili mevduat hesabına verdiği adquote:
Orijinalden alıntı: JumaruuEkpara ne? Menülerde ekpara diye bişey yok. Artı parayı mi kastediyirsunu?
Ekpara : Enpara
Artı para : Akbank
Kurtaran hesap : Denizbank
Ek hesap : İş Bankası gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 27 Haziran 2023; 21:33:51 >
Taksitli mi?
-
Arkadaş, Akbank ekpara yazmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X