müşteri temsilcileri çok ilgili, facebook üzerinden den mesaj attım pazar günü olmasına rağmen hemen cevapladılar, bugün biten 100 liralık kod varmış onu söyledim bana özel 5 dakika daha uzattılar kodu satın aldım hemen :) |
TAKSİTMARKET SERİES S,X UYGUN FİYAT? (6. sayfa)
-
-
Ne aldınız, kaça almış oldunuz hocam? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xbox series x aldım, 6350e geldi hocam
-
Taksit marketten aldığım xbox series x 24 saatte elime ulaştı, xbox resmi distribütörü index bilgisayar tarafından gönderiliyor direkt olarak, alacak olanlara tavsiye ederim. -
Ben de bugün taksitmarket'ten series x sipariş vererek ve aynı gün teslim alarak aranıza katıldım. Siparişi öğleden sonra vermeme rağmen 3 saat içinde elime ulaştırdılar. Ben hayatımda bu kadar hızlı bir internet alışverişi yapmamıştım. Burayı okuyorlarsa ilgilerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 2 Mart 2021; 19:34:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RampageBen de bugün taksitmarket'ten series x sipariş vererek ve aynı gün teslim alarak aranıza katıldım. Siparişi öğleden sonra vermeme rağmen 3 saat içinde elime ulaştırdılar. Ben hayatımda bu kadar hızlı bir internet alışverişi yapmamıştım. Burayı okuyorlarsa ilgilerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
3 saat iyiymiş
-
Hocam konsolun üretim tarihi kaç acaba ? Ürün direkt index ten mi geldi ?
ürünü taksitmarket yolluyor içinde indeks bilgisayar garantisi mevcut. üretim tarihiyle ilgili içinde bir şey göremedim.
-
Hocam konsolun kendisinin arkasında etiketinde üretim tarihi gününe kadar yazar.
bende 23 ocak 2021 yazıyor
-
site mi kapandı yoksa kimse alışveriş mi yapmıyor
-
Herkese selamlar, geçtiğimiz gün yine bu siteden XBox S aldım (kuzene aldık ama malum ekonomik sebepler nedeniyle S ancak alabildik :D ) . Saat 9.30'da verdim siparişi yine kapıya kadar aynı gün teslim ettiler. Microsoft 2 yıl garantili ürün geldi yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur NET -- 17 Nisan 2022; 19:54:14 > -
Duyduk ki bizden bahsediliyormuş, gelelim dedik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X