Şimdi Ara

[TAKTİK SAVAŞLARI] İşlevsel Combolar Hakkında.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HollowFlea

Benim bildiğim gerekli puanı toplayınca 1nci yumurta açılıyor tıklıyorsun 3 yumurta seçeneği veriyor 1ini seçiyorsun ganimete yolluyor ordan açıyorsun.

Dipnot:Eğer açtığını düşünüyorsan taktik savaşlarında 1 kere oynaya basıp grup ekranında minik efsane veya arenayı değiştirebiliyorsun.
    Yok hocam grup menüsünde de değiştiremiyorum hepsi kiltili. Hocam TFT'ye ilk kez başlayınca bunun belli bir süresi var da onu mu kaçırdım anlamadım ki, taktik savaşları kısmında da 1 numaralı yere basıyorum tepki yok. Daha doğrusu o beta puanlarının olduğu bütün seçenekler tıklanmıyor. Mesela şu an 1070 puan var 4'ncü şeydeyim, tıklanmıyor hiçbirine.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Cevap çok basit hocam benimde başıma geldi; en azından ben nasıl düzelttiğimi anlatayım. Launcher ı açtım kapadım düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakuzunn

Cevap çok basit hocam benimde başıma geldi; en azından ben nasıl düzelttiğimi anlatayım. Launcher ı açtım kapadım düzeldi
    İyi de zaten oyundan çıkarken falan onu komple kapatıyoruz, girerken açıyoruz. Yani ben en azından kapatıyorum direk oynamayacaksam. Zaten bu esnada kapanıp açılmış olmuyor mu? Şu an oyundayım bitsin denerim de...

EDIT: Denedim olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 10 Temmuz 2019; 23:36:44 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Resim yollasana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla combo seçeneği var ve hepsi şansına gelecek herolarla şekilleniyor.. GÜncelleme getirdiler ama yeni herolar dışında her şey kağıt üstünde kalmış, hiç bir şey değişmemiş... Gene %70 şansa dayalı bir oyun Taktik savaşları..

Kimsenin gitmediği heroyu toplamaya çalışmana rağmen neden sana da düşmediğini daha kimse açıklayamıyor.. Sen 1-2 goldluk heroyu 2 zor yaparken adam 3-4 goldluk heroyu 2 liyor hatta 3 lüyor..
  • bugün denedim, değişik bir oyun modu olmuş. benim gibi lol ranked oynamayı bırakıp, ara sıra aram takılan eski kurtlar için değişiklik olacak.

bana göre lucian alan kazanıyor. manası dolunca dash + aa yapması çoğu oyunumu kurtardı. hele ilk item olarak tear gelirse kesin kazanırsınız. onun dışında darius'ta iyi, warmog çıkartabilirseniz oda çok güçlü oluyor. 1 vs 4 kalan darius warmog sayesinde kazandı.
  • Arkadaşlar bu botrk gunslinger olayını bilen varmı tftactics'de tier sıralamasında ilk sıralarda gözüküyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollowFlea

Arkadaşlar bu botrk gunslinger olayını bilen varmı tftactics'de tier sıralamasında ilk sıralarda gözüküyor ?
    gunslinger bonus olarak fazladan auto attack sağlıyor. gs bonusundaki aa'lrda botrk etki ediyor, 4 gs takımı kötü çünkü tristana ve graves güçsüz ama lucian ve mf ile 2'lı takım yine iş görür. lucian oyundaki en op denilecek karakter, as veren herhangi bir item ile dash yapa yapa oyunu kazandırıyor.
  • 64 gold ile kaç tane arama yapılabilir? 32

8. seviyede 32 arama yaptım. ve bu 32 aramada anivia gelmedi. neredeyse her seferinde kyle yasuo v.b geldi ama anivia gelmedi.

3 elemantalist 6 buzul yapacağım. karsı ful soylu gitmiş. zaten kesmek zor. dondurma benim elimdeki en önemli silah. her el başa baş gidiyor zaten. anivia gelse imkanı yok tutunamayacak karşımda. gelmedi.

demem o ki. şans olabilir. bir yerde heyecanını yükseltir oyunun ama böylesi de olmamalı. yarım saatlik emek çöp oluyor. bu kadar aramada ben bir tane anivia bulamıyorsam edeyim böylesi işin içine.

bir seferinde de kyle hiç gelmemişti. soylu fulleyecektim. oyun başından sonuna vermedi. hadi neyse dedik ama bugün yaşadığım gerçekten sinir bozucu.
  • Önerim Brawler-Voli gidilmesi. Şu an en broken comp bence.

-Warwick - Blitzcrank - Volibear - Cho'Gath kullanarak 4 Brawler buff'ı açılıyor ve ilave 700 can.

-Leona ve Braum ile Guardian buff'ı açılıyor. Voli'nin ekstra 80 armor alacağı şekilde yerleştiriyorsunuz.

-Braum ve Voli iki Glacial yaptığı için comp'u iki Glacial daha koyarak tamamlıyorsunuz.

-Voli'ye Cursed Blade - Firecannon ve bir tane savunma eşyası (genel olarak tercihim Warmog) veriyorsunuz.

Elinizde kalan itemleri de geri kalana verebilirsiniz.
  • Tzuyu kullanıcısına yanıt
    Detaylı yazdığınız için teşekkürler.

• İlk 3 pve turlarında düşen gold veya itemin algoritmasını buldum belki göz gezdirirsiniz diye düşündüm.

[TAKTİK SAVAŞLARI] İşlevsel Combolar Hakkında..
  • Anivia gerçekten sorunlu. En zor helen hero net

• 6 yordle 3 büyücü bam bam bam

• Arkadaşlar hyper roll nasıl yapılıyor Disguised Toast videosunu izledimde detaylı anlamadım 4 lvl 8/10 exp varken 51 gold biriktiriyor ve 1 goldluk heroları 3 lvl yapıyor benim anladığım.Detaylı açıklabilen olursa sevinirim ya
  • HollowFlea kullanıcısına yanıt
    Basit bir mantık aslında sana hangi karakterler lazım mesela 1 levellik kha, vayne diyelim. Sürekli yenile atıyorsun tristana mı çıktı alıyosun sende olmasa bile. Elise mi çıktı alıyosun. Bunları alarak kha vayne gelme ihtimalini arttırıyosun. En son işine yarayamanları satıp tekrar aramaya devam ediyosun. Hyper rollün mantığı bu. hangi levelde ki karakteri arıyorsan o levelde ki karakterlerin hepsini toplucaksın yani.

İlla 1 level karakterlerde diye düşünme atıyorum 5 levellik bir carry şampiyon arıyosun. Mesela kayle ama çıkan karthusları felanda alıyosun ki bir daha karthus gelmesin kaylenin gelme ihtimali artsın. Anlatabildim umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vieux12 -- 24 Temmuz 2019; 14:51:36 >
  • iblis+kolcu compu da çok güçlü kesinlikle 6 iblise ulaşın denediğim oyunlarda ilk 3 garantiydim hep çok fazla mana yakıyor rakibe ulti attırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onegiz -- 24 Temmuz 2019; 17:24:36 >
  • 6 kılıç ustası yapıp guinsoo'lu dravenı izleyin sadece
  • onegiz kullanıcısına yanıt
    Bu tarz dizilimlerde ön saf bulamadığım için eriyip yok oluyorum hep. Aynısı büyücü diziliminde de geçerli. Çözümü ne bunun?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.