Şimdi Ara

[TAKTİK SAVAŞLARI] İşlevsel Combolar Hakkında.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ön safa atrox en az 2 lvl elise 3 lvl phantom karayel itemi yaparsanız veya solari yapıp tek sıra halinde koyun 2 solari 400 kalkan veriyor ön saf ihtiyaçlarınızı bu gibi temlerle oluşturun
  • onegiz2 O kullanıcısına yanıt
    Mantıklıymış. Birçok durumda herolardan ziyade itemlar günü kurtarıyor aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    sadece iblis spamlayıp plat 4 oldum şu an saçma bi şekilde güçlü kolcu veya buzulla çok iyi kombinleniyor ama 6 iblis çok pislik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onegiz2 -- 27 Temmuz 2019; 14:59:14 >
  • onegiz2 O kullanıcısına yanıt
    4-5 maç attım sanırım dereceli geldiğinden beri sadece. Dövüşçü, silahşör hoşuma gidiyor. Geçen Yamada da hayalet, şövalye, Kolcu gidiyordum. Bu arada spatula bulup varus'u büyücü yapınca çok tuhaf bir güce kavuşuyor. Oyuna buna benzer birkaç esneklik daha gelir umarım.

• 6 ve 2 iblis gereksiz en iyisi 4 iblis etrafına dizmek.
  • Ya ben karşı tarafın dizilimini göremiyorum bunun bi ayarı falan mı var? Tıklıyorum mesela haritada yada sağdan kendi dizilimimi görüyorum yine
  • 4 Silahşor 3 kılıç ustası yapıp tristanayada spatula ile kılıç ustası bonusu verirseniz yok ediyor.3 erli 3 erli vurup vuruş animasyonu hızdan gözkmüyor bile.
  • 6 büyücü + shen,

bunu yaptığım her maçı ilk 3 veya birincilikle bitirdim.
    ama büyücü toplamak ve 3 lvl yapmak, hatta 2 lvl yapmak bile bazen işkence oluyor.
  • Alametten de sovalyenin adagi dustu, muhtesem bir oyundu. Earlyde 3-4 kere berabere kalinca galeyana gelip satmayin hemen.
    [TAKTİK SAVAŞLARI] İşlevsel Combolar Hakkında..

• Arkadaşlar oyun çok değişti bence şuan ki set gayet iyi gibi geldi bana şans faktörü biraz olsun azaldı

• Evet oyun bayağı değişti özellikle set 4 den sonra etkili komplar çoğaldı. Fakat bu kompları uygulayana kadar oyundan elenebilirsin :). Dün gece saatlerinde oynarken bir blogta gördüğüm komp u uygulayayım dedim sonuç etkiliydi ve birinci oldum. Kompun işlevselliğinden çok kompun nasıl dizildiği de önemlidir.

Bakmak isteyen varsa bakabilir sizin için geçmişten buldum siteyi https://taktiksavaslari.net/tft-en-iyi-komp-taktik-savaslari-set-4-kompozisyonlari//

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.