Şimdi Ara

Taktiksel denizaltı savaşı oyunu Crash Dive 2, mobil cihazlar için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taktiksel denizaltı savaşı oyunu Crash Dive 2, mobil cihazlar için yayınlandı

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Panic Ensues'in yaptığı denizaltılarla savaştığınız taktiksel bir yapıya sahip simülasyon savaş oyunu Crash Dive 2, mobil cihazlar için yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Final Fantasy yaratıcısının yeni oyunu Fantasian, Apple Arcade için yayınlandı

Oyunda bir denizaltının komutasını alıyorsunuz ve düşman gemileri yok etmek ana amacınız. Oyunda isteğinize göre gizli veya saldırgan bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Savaş tarzınızı belirledikten sonra savaş için ihtiyacınız olan araçları seçebilecek ve özelleştirebileceksiniz.

Crash Dive 2'de gece gündüz döngüsü ve hava değişimi gibi ekstra özellikler oyunu da bir hayli etkiliyor. Geliştirici gerçekçi bir savaş deneyimi vaat ediyor. 

Oyun şu anda iOS ve Android cihazlarda erişilebilir durumda. Oyunun fiyatı App Store'da 89,99 TL, Google Play'de ise 79,99 TL. Oyunun videosunu ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

• Amiga’da oynadığın Silent Service II oyununu unutamam deniz altı kaptanlığı inanılmaz heyecanlı.

Uçak gemisi filosunu görünce nasıl çekinmiştim görevden sonra batırınca nasıl mutlu olmuş kaçıncaya kadar amma korkudan ölmüştüm.
  • Aynı oyun Steam’de normal fiyatı 21 TL.

Apple bu şekilde fiyatlandırmaya devam edecekse hiç oyun filan alamaz kimse.

Parasını veremediğinden değil fark bu kadar yüksek olduğundan.
  • Toprak koç hocamı göreve çağırıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.