Şimdi Ara

Tales Of Berseria [İSTEK]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapılma ihtimali çok az belki de yok ama yine de açayım dedim konuyu :)

• Kesinlikle yapılmasını istediğim bir oyun ama JRPG olduğu için türünü sevmezler ve metin sayısı fazla olacağı için yapılacağını sanmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Translate ile çevrilse bile olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer-soze

Translate ile çevrilse bile olur
    Türkiye'de JRPG oyunlar %1 bile ilgi görmediği için o bile olmaz.
  • Dil dosyalarına belki bakarım.Çeviren olur mu ki acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISKA

Dil dosyalarına belki bakarım.Çeviren olur mu ki acaba ?
    Sanmıyorum. En basitinden Telltale oyunları bile çevrilmiyor artık. JRPG bir oyunun çevrilme ihtimali yok neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Sanmıyorum. En basitinden Telltale oyunları bile çevrilmiyor artık. JRPG bir oyunun çevrilme ihtimali yok neredeyse.

Alıntıları Göster
    Tamam o zaman hiç bakmıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam o zaman hiç bakmıyım

Alıntıları Göster
    Yama nerde kaldı deyip küfür eden kitle yüzünden çoğu çeviri ekibi bıraktı bu işi. Belki yapan çıkardı ama çeviri yakan ekip artık yok neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 11 Haziran 2018; 14:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Yama nerde kaldı deyip küfür eden kitle yüzünden çoğu çeviri ekibi bıraktı bu işi. Belki yapan çıkardı ama çeviri yakan ekip artık yok neredeyse.

Alıntıları Göster
    Artık türkçe yamalar sadece translate olucak gibi. Yapmaya hevesli olan kişileri o kadar soğuttular ki. Adamlar anca para ile yapıyorlar ve haklılar.
  • quote:

Dil dosyalarına belki bakarım.Çeviren olur mu ki acaba ?
    Dosyalara bakabilirseniz çok sevinirim. Oyun ilgimi çekti. Bu tarz oyunları oynamışlığım yok ama hoşuma gittiklerini söylemem gerek. Söz vermiyorum ama bir ihtimal çevirebilirim. O yüzden sizden dosyalara bakmanızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufresneee

Dosyalara bakabilirseniz çok sevinirim. Oyun ilgimi çekti. Bu tarz oyunları oynamışlığım yok ama hoşuma gittiklerini söylemem gerek. Söz vermiyorum ama bir ihtimal çevirebilirim. O yüzden sizden dosyalara bakmanızı rica ediyorum.

Alıntıları Göster
    Faceden mesaj attım size daha önce konusmustuk mesajlara bakınca hatırlarsınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.