Şimdi Ara

Tales Of Pirates (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odunculuk daha mı kolaydı acaba keşke oduncu olsaymışım
  • Şuan msn açmıyorum iki bilgisayarda aynı anda internet kullanılıyor downlaod falan yapıyorum birde msn açtımmı iyice kasar burda devam edelim.Bu arada yeni adam açtım sana yardım için evet o black smith silah yapan adam sonra tailor görevi avr o da terzi explorer deniycem ilk kez.
  • saol bn rainbow da argent citydeyim ismim background ok? yardım edersen çok sewnrrim
  • Rainbowdaysan bulmam zor orda adamım yok ama buraya yardım istediğinde yaz ben yardım ederim hemen.
  • blacksmithin önündeyim nickim background snn nick ne???
  • Şuan RedExplorerTR isimli Kırmızı saçlı çocuktayım
  • rainbowa ölesine bi adam kur yardım et plsss.....bni swordman yap yeter
  • Tamam sen Argent Cityde blacksmith önüne git geliyorum hemen
  • Ben Geldim Adım OduncuPhoenix ama sen yoksun
  • yaa çok özür dilerim dalmışımmmm ben bu sefer yemn edrim ordayım seni bekliyorum bu arada tekrar tekrar özür dilerim
  • yaw özür dilerim çok şu an ordayım pls çok pardon seni bekliyorum blacksmithde
    ,snn verdğin görevleri yaptım ama hala class ı seçmedi galiba
    anlamadım gtti nese yardım et pls bn ordayım bekliom
  • Arkadaşlar burası muhabbet alanı değil karşılıklı konuşmak kurallara aykırıdır diye biliyorum lütfen pm msn e-mail kullanınız
  • Elektrik gitti burada daha yeni geldimde bende yeni adam kasıyorum.Explorerı öğrenmeye çalışıyorum ben sana talimatları veriyim görevler bitince dediğim kişideki , 9 levela kadar kas sonra 9 level olunca o Newbie görevleri veren yere git swordsman yazan görevi seç ve başla artık swordsman promation görevlerini yapmalısın bitince swordsman life görevlerini yap biraz zaten swordsman oluyorsun böyle yapınca.

karşılıklı konuşmayı bırakalım arkadaş doğru söylüyor sadece soracakalrını yaz bende cevaplıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixGuard -- 28 Temmuz 2007; 14:40:59 >
  • arkadaşlar taunt diye bir skill aldım invortyden basıyorum basıyorum kaybolup skill yerine gitmiyo napcam
  • skill pointin olmassa gitmez
  • saol bide başka aldım passive çık tı param boşa mı gitti yoksa onu aktif hale cevirebilirmiyim
  • Arkadaşlar iyice karışmış işler en iyisi bi bedava forum açayım bu aralar cok burda olamayabilirim.

SİZE BÜYÜK Bİ HABERİM VAR BU HAFTA BOYUNCA BÜTÜN CANAVARLAR 2 KAT DAHA FAZLA EXP VERİYOR SAKIN KAÇIRMAYIN!!
  • story questte bi görev verdi.ilk story questi işte itemleri topladım ama bunları ne yaoacam veya koordinat ta vermemiş.
    elimde duruyor itemler. clam flm var.
  • Birdhouse adamını berbat etmişsin swordman olucaksan yeni adam aç onu Argent City de başlat şünkü onun itemleri orda,swordman olmak istiyosan ilk önce 10 lvl olman lazım sonra Newbie Guide ye gidip onunla konuşucan görevin adi Swordman ........ bişi işte sana bir görev vericek Ctrl+Q ya bas questlerden Swordman ..... questini seç altta bi kordinat vardır oraya git adamın adı Castle Guard-Peter peterle konuş görevi teslim et teslim ettikten sonra bidaha konuş swordmanla başlayan görevi al sonra ormana git senden 12 tane Piglet öldürmeni isticek git kes (eğer ölürsen görev iptal olmuyo yeniden git kes kaldığın yerden) sonra petere geri dön görevi ver sonra sanırım bi daha konuşucaksın seni William a göndericek oda zaten ctrl+q dan kordinatına bakabilirsin williama git konuş senden 3 tane Cashmera isticek cıktığı şeyin adını unuttum ama beyaz koyun lar varya onları kes içinden çıkıyo ama bence peterin verdiği görevi yapmaya gittiğinde 3 tane cashmera topla o zaman verirsin hemde williama , william a görevide verdikten sonra petere git konuş ve alt+a ya bas yukarda Swordman yazarsa olmuş demektir eğer yapamadıysan oyunda @NewbieTR [mesaj] yap ben açık olursam yardım ederim

• niye guildde kimse yok nerdesiniz yaw
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.