Şimdi Ara

Tales Of Pirates (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak en baştan yap görevlerşi bnce ilk önce petere git ordan questleri yap bitr ondan sonra general var onları yap sonra bitir ve swordmansın sounua kadr yap görevleri adam tıkladığında swordman life yazısı çıkarsa görevlerin srasında sen artık swordmansın demektr:D:D:D
  • tamam sword olmayı bşardım en sonunda ama bi sorunum var bi skill geldi onu skill bara koyamıorum
  • ilk başa bi skill geldi maxladim ama skill bara koyamıorum yardım lütfen
  • Stall nasıl acılıyor ?
  • Life skill point ile bu pointler story questlerle gelir sonra stall kitabı alıp basıcan her bir sp verdiğinde biraz daha büyük pazar açarsın diğer arkadaşımın dediği ise o skill in pasif olmasından kaynaklanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

elluin sitedeki rehberler bana çok yardımcı oldu saol sana yardımcı olmak isterim ama oyunda fazla bir bilgim yok

Link verir misin.

www.konseyguild.com

• Daha iyisi açılıyor.!
    bedava olduğuna bakmayın en süper forum olcak!

en kısa zamanda sizlerleyiz

TALES OF PIRATES FAN

HEMDE SİTE BENİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon1212

Daha iyisi açılıyor.!

TALES OF PIRATES FAN

HEMDE SİTE BENİM

kusura bakma da forumlar arasında daha iyi nasıl oluyor.forumda önemli olan kitlelerdir kullandığın server değilde... neyse başarılar umarım yararlı rehberler hazırlarsın da ortaklaşa çalışırız.ya da benimle irtibata geç bizim forumda yetkili ol dağılmasın oyuncular

• bence tek bi forum yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

quote:

Daha iyisi açılıyor.!

TALES OF PIRATES FAN

HEMDE SİTE BENİM

kusura bakma da forumlar arasında daha iyi nasıl oluyor.forumda önemli olan kitlelerdir kullandığın server değilde... neyse başarılar umarım yararlı rehberler hazırlarsın da ortaklaşa çalışırız.ya da benimle irtibata geç bizim forumda yetkili ol dağılmasın oyuncular

konseyguild'in sahibi sizmisiniz? bence 2 forum daha iyi olur =) ben çok güzel rehberler hazırlıyorum.
    isterseniz bi bakın

• 5 kırmızı dye+special gas+rainbow glass+200=red hair colorant yaptım şimdi nasıl saçımı boyatacam?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

quote:

Daha iyisi açılıyor.!

TALES OF PIRATES FAN

HEMDE SİTE BENİM

konseyguild'in sahibi sizmisiniz? bence 2 forum daha iyi olur =) ben çok güzel rehberler hazırlıyorum.
    isterseniz bi bakın

evet benim ama dediğim gibi rehberleri bi yerde toplarsak oyuncular bakımından daha rahat olur

• ELLUİN HAKLI..

Arkadadaşlar skull isle'deyim.parasızlıkdan kasamıyorum.biraz verebilecek olan var mı ödünç,borç ?Nick PlayasTr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playa$ -- 31 Temmuz 2007; 13:39:22 >
  • ben diyorum ki sitem bedava da olsa sizinkinden daha çok bilgi var daha yeni açtım bi bakın haline sizde hiç bilgi göremedim...
  • quote:

ben diyorum ki sitem bedava da olsa sizinkinden daha çok bilgi var daha yeni açtım bi bakın haline sizde hiç bilgi göremedim...

rehberleri görmek için üye olman lazım arkadaşım
  • siz kurucaganız bu siteye garanti bi kütüphane yapın questler itemler monsterlar falan manyka olur...........
  • BEN BU OYUNA BİRAS BAĞLANIRSAM ÜYE OLURUM
  • PARA LAZIM GENÇLER...
  • off şu anda girmior serverlere
  • elliun birki screenshot göndersen
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.