swordsman skilllerinden hangisi(hangileri)saldırı gücümü çoğaltıyor?yoksa hepsi pasif veya defans artırıcı mı?
reklam gibi oluo ama bnm siteye bak oraya video ekledim skilleri ekledim
saol
kaydolmaya kaydolmuşsun da msj atmamışsın
yeni server aegean da oynayan warsa pm atsın guildimiz aegean da kurulmustur.
nick:KingDemon
skull isledeyim ben,oraya gelistern rap
Kimse kimseye yardımcı olmuyor ki,neyleyeyim guide'yi,forumu.. 20 k istedik bi allahın kulu şeyine takmadı.
ya arkadaşlar new guide deki bi tane görev var marcus la konuş mu ne diyo ama marcus u bulamıyorum alt+r basıyorum koordinatları giriyorum deniz i gösteriyo. Bide peter ın tundra explorition diye bi görevi var icicle city e gidiyorum bitürlü bulamadım lütfen söylermisiniz yardım pls
Dolz olsa verirdim fakat yok kusra bakma
dragon1212 kimse konuşmuyo forumda konuşsalar bende konuşurum
yaw dragon bana hesabı aktifleştirecek msj gelmedi
bu questlerden sonra gelen scrollar ne işe yarıo
quote:
Orjinalden alıntı: DoLZ
Kimse kimseye yardımcı olmuyor ki,neyleyeyim guide'yi,forumu.. 20 k istedik bi allahın kulu şeyine takmadı.
elluin oyuncunun yanında akşam üstü haber ver vereyim 20k
60 lwl oldum da kıyafetleri nerden alcaz ???? Lwl siz kıyafetlerin oyun içi fiyatlarını bilen ver mı??
quote:
Orjinalden alıntı: ssj2vegeta
o sorun var hesap aktifleştirme onu hallettim aktif yapcam 1dk içinde seninkini bide forum yeni ya herkes yavaştan yavaştan konuşuyo ama biri konuşsa herkes konuşcak o kişi sen ol bence
ya hala cevap vermediniz
ya arkadaşlar new guide deki bi tane görev var marcus la konuş mu ne diyo ama marcus u bulamıyorum alt+r basıyorum koordinatları giriyorum deniz i gösteriyo. Bide peter ın tundra explorition diye bi görevi var icicle city e gidiyorum bitürlü bulamadım lütfen söylermisiniz yardım pls . lütfen yanlış cevaplar vermeyin
quote:
Orjinalden alıntı: Elluin
quote:
Orjinalden alıntı: DoLZ
elluin oyuncunun yanında akşam üstü haber ver vereyim 20k
eyw dostum saol,ödeyecem sana sonra Nickim PlayasTr
quote:
Orjinalden alıntı: Dragon1212
quote:
Orjinalden alıntı: ssj2vegeta
o sorun var hesap aktifleştirme onu hallettim aktif yapcam 1dk içinde seninkini bide forum yeni ya herkes yavaştan yavaştan konuşuyo ama biri konuşsa herkes konuşcak o kişi sen ol bence
tamam denerim
bu arada nss buldum 30kya sattım şimdi kazıkmı yedim kazıkmı attım yoksa normal bir fiyatmıydı bu?
.s.a gençlik ben bu forum sitesinde yeniyim yardım isteyen varsa ben TOP ta 40 lwl im ve 32 lwl carımda var yeni açtım eğer yardım isterseniz adım akgulkaan bunu ekleyın elimden geleni yaprım soru ve görüşlernizi bekliyorum
sana cevap veriyim kardeş bence iyi bir fiyat nss ler bu zamanda 15k