Şimdi Ara

Tales Of Pirates (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lvl 20'yim benide guilde alın mümkünse.

PlayasTr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playa$ -- 29 Temmuz 2007; 13:13:22 >
  • Explorer için skill book cıktı .ne kdr eder bu.?

Tales Of Pirates

http://img518.imageshack.us/img518/2647/adszasdsadasdjo7.jpg

Bide swordman nerden alıyor skill kitaplarını.lvl 20 oldum sadece 1 pasif skillim var.
  • aynı soruyu bende merak ediyorum guild lideri şuan açık değil açtığı zaman guilde ekler seni
  • Ok .Oyundaki izlenimim gereğinde fazla quest olması.
    Ama güzel bir oyun.
  • Dostlar şu lifepoint dediğimiz şey nasıl arttırılıyor madenci oldum aynı zamanda oduncuda olmak istiyorum nasıl life point arttıracağım lütfen anlatın.
  • guild lideri benim arkadaşlar neden yokum derseniz server değiştirdim.neden derseniz online olan yoktu ve bu benim fazlasıyla canımı sıktı. sitedeki rehberler için uğraştım yardım eden çıkmadı hiç bir destek görmedim.kusura bakmayın ben 1 milyondan fazla parayı guilde harcıyorsam aktivite beklerim o yüzden girmiyorum fikrimi değiştirecek kadar yoğunluk olursa kararımı değiştirebilirim.iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 29 Temmuz 2007; 14:36:17 >
  • çok saol bn zaten oyunu kawradım 20 lwlım swordman eliimde long sword var ve steel shield.two hand sword kullanda-sammı acaba yda böle dewammı etsem pls bilgi
  • cwp vermenize gerek kalmadı.bnm kuzen bu oyunu oynuomuş yahu:D:D:D:D guilde bnde girmek işsterim.20 lwl ım ama bugün sabahlıcam için 25 olurum yada 26:D::D:D:D
  • elluin sitedeki rehberler bana çok yardımcı oldu saol sana yardımcı olmak isterim ama oyunda fazla bir bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

elluin sitedeki rehberler bana çok yardımcı oldu saol sana yardımcı olmak isterim ama oyunda fazla bir bilgim yok

yardımım olduysa ne mutlu bana rehberlere devam edebilirim ama anlayacağınız üzere talebe bağlı rehber yapmamı istiyorsanız bana bildirin
  • ben istiyorum özellikle diğer meslekler ve pazar kurma ile ilgili
  • oyunda hep beraber kasabilirisz

rainbow isle deyim

nick : SabroN

ekleyin friend e beraber kasalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

elluin sitedeki rehberler bana çok yardımcı oldu saol sana yardımcı olmak isterim ama oyunda fazla bir bilgim yok

Link verir misin.
  • allah rızası için biri msn eklesin yada nası sword olacağımı sölesin.bakın gidiom petere sonra adam bi kordinat verio yürüom oku takip ediom ok denizi gösterio 789 369 kordinatları yardım edebilrimsiinz lv 10 oldum hala züürütüm
  • phoneix islede oynayan yokmu yha olan pm atsın nick:KingDemon
  • helpp enes-415@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: enes199404

helpp enes-415@hotmail.com

ekledim msnin simdi acıkk mı ?
  • bnde rainbow islandayım yaw bütün yürkler rainbowa gelin burası yavaş yavaş türk serveri oldu friendde 28 tane türk oldu daha çok var hep ksrşılaşıyorum bütün türkle gelin hadi rainbowa

nick:Makroice

her türlü yardım yaparım.bu arada bu pazar nasıl kuruluoy gerçekten:D ve kurun şu guildi ben herzaman varım.bi birlik olalım yahu
  • arkadaşlar ben ilk bşladm sword görevini aldim sonra peter felan derken göre bitti questte te bişi yazmıor görevide iptal etmedim ama hala sword olmadım nası olacak bu
  • bu arada bn şimdi swordmanim ok.skill var bi tane constraction ilk swordman skilli bunu nasıl aktif hale getircem skili max sewşyeye çıkardım lütfen yardımmmmm
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.