arkadaşlar arka arkaya fazla mesaj atamıyorum eger trivial026@hotmail.com u eklerseniz daha iyi konuşabiliriz
arkadaşlar vaz geçtim eklerseniz kabul etmem daha yeniyimde kademem almam lazım burdan konuşalım
Bu görevlerle birlikte gelen scrolllar ne işe yarıo
vallaha onları bilmiyorum kardeş ama şey diyorlar combine falan var fusuıon falan bazıları ona bazıları da başka şehirlere gitmek için sanırım aa yanlış olabilir
la kaan 60+ kıyafetlerin nerde bulundugunu ve lwlsiz kıyafetlerin gemde ort. kaça oldugunu bilion mu??
vallahi kardeş 60+ kıyafetlei yoq biliom 60 ı geçince artık item mall dan alıolar benim arkadşlar gemlerin fiyatı ort. 500k galba çünkü pazarda 600 700 oluo ama ben en çopk 500 görüom kardeş
item mall dan alınan kıyafetleri 2. el kaça bulabilirim tanıdık falan varsa
tanıdık olsa dükkan senin kıyafet fiyatları en az 1m (100000000) ortalama
bu 60+ kıyafetler varsa eğer thundoria cart curt ta olmasın ascarondaki
onu bilemem aga ama şimdi aklıma geldi shaitanda 3 adam var 1m ye armor yada silah veriolar galba ingilizceyi süper bilmemde bildiğim kadarıyla öyle galba git bi bak istersen
ben lwl 40 tan beri bütün görevleri salladım da lifestory hariç görevle bi alakası olmasın thundoria ya gidiom adam bişey vermiyo trade şeettiriği yok görvden olmasın yoksa etrafta kıyafet arıcaz tabi parayı birikyirene kadar ben shaitana bakimda
görevden olacağnı pek sanmam ya görevden vermezler öle şeyler bende açtığımda bir ara bakınırım (attığnız mesajları 17.20 den 18.00 a kadar yanıtlayamacağım lütfen o satler arası mesaj atmayınız) he şu an saat 16.17
mesaj atsanıza ya daha o saate çoooook vr kardeşler
gemide benzin gibi bişeyvardı o bitince onu nerden doldurabilirim?
black dragon suitler hakkın da bi bilgin var mı kaç lwldir? Nerden bulurum?Çok pahalımı dır?
şimdi ilk olarak kardeş harbor operetör diye bir adam var ona gidion refuel benini doldurur repair gemini tamir eder salvage gemin batınca onu tekrar eski haline getirir
şimdiseni yanıtlayalım kardeş o silahlar var daha iyileride var üstelik combine falanda ediliolar fazla söze gerek yokk 1 teşekkür yeter
saol
dragon suitler kardeş onlar çok nadir bulunuo ben 1 tane görmüştüm oda 5m di