Şimdi Ara

Tales Of Pirates (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kral kaan

dragon suitler kardeş onlar çok nadir bulunuo ben 1 tane görmüştüm oda 5m di

akgulkaan burdada mı buldun beni!!!

diğer arkadaşlar çok msj atıosunuz yaw bnm foruma yazın hepsini emin olun hepsine cvp vercem forumuma ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

• Elluin oyundayım
  • Bu costum kac para eder arakadaşlar..

http://img181.imageshack.us/my.php?image=eroolsz8.jpg
  • DRAGON ayıp oluo ama biz burda arkadaşlarla bişiyler paylaşıyoruz sen benim hayranlarımı ne hadle alırsın ya sana ne oluo kardeş hem bence bu forumda gayet iyi ve hatırlayamadım ben seni kusura bakma seçim arkadaşların
  • bu arada o giysiyi en fazla 3k ya satarsın kardeş ben oyundayım dream island rainbow isle adım akgulkaan eklemek isteyen buyursun DRAGON SANA HALA KIZGINIM HAA...
  • pohaha sohbete bak
  • dolz kardeş ne var sohbette
  • arkadaşlar bişi yazarsanız cvp veremem sevgilimle dışarıdayım da haiyin gençlik bana by
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral kaan

arkadaşlar bişi yazarsanız cvp veremem sevgilimle dışarıdayım da haiyin gençlik bana by

sen beni çıkaramazsın ama kim olduğumu bilion hem sen kim oluon da laf atıyon lvline göre konuş.Kavga çıksın istemiyom
  • Bana Wing alana,forumun kralı muamelesi yapcam.
    kaan'da olabilir,Dragon'da
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Bana Wing alana,forumun kralı muamelesi yapcam.
    kaan'da olabilir,Dragon'da

wing bi halta yaramıyor yahu zaten kim alır sana.ayrıca dün beklememişsin hem para istiyorsun sonra 2 dakika durmuyorsun ilginç..
  • yellow colorant,yellow dye+4,meow cap satılıktır istiyen pm atsın
  • senin lwl in kaç dragoon bey merakımdan soruyom 60 lwl falansa bendede 68 lwl champıon varda üstelik çoğu şey item mall dan bu arada kim olduğunu sölemezsen daha da muattap olmayacam seninle
  • konuşmak ve yardım isteyen dream isle rainbow island hadiyin bekliorum ÖZELLİKLE SENİ DRAGON!!!!!!!!!!!
  • adamının nickini söle resim koy hadi!!!
    bi geldin düzen bozuldu yaw eşkiya mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon1212 -- 3 Ağustos 2007; 10:38:21 >
  • kral kaan ve dragon yaşlarınızı bu kadar belli etmeyin top konusu burası çocukca şeyler konuşacağınız bir platform değil devam ederseniz ikinizi de şikayet edecem ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon1212

elluin sana da lafim var bu bi oyun deil mi oyun demekki burda çocukların olması gerekir hem kaan artık beni tanıyo barıştık da bide lvl 68i arkadaşınınmış.elluin düşünsene 20 yaşındaki adam oyun oynuyor oynar oynayamaz demiom ama garip geliyo...

nesi garip? wow oynayan insanların yaşlarını sordun mu hiç? +25(yaş) guildler mevcut haberin var mıydı? ayrıca tartışacaksan al msnini konuş burda post kasarak konuşmanın ne alemi var? bir de sen çok akıllıymışsın ya yazdığın yazıya kendi siteni linklemişsin zuhaha yarıldım valla çoluk çocuk bastı yine buraları...

edit : şunuda ekleyelim çoğu mmo şiddet içerdiğinden +17 dir haberin var mıydı? çocuksan da yaşına göre oyunlar oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 3 Ağustos 2007; 11:54:08 >

• yeter ya kesin bu bir oyun herkez oynayabılr 5 yaşındakide 30 yaşıdakide size ne ya biz oyundan bahsedioruz oynanma yaşlarından değil
  • he yaşa kardeş yeter yaf
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.