Şimdi Ara

Tales Of Pirates (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce argent city e gideceksin.Sonra oradan grocer i bulacaksın(kuzey kapısını altında) oradan parana kıyıp alabildiğin bir skili alacaksın.Sonra ınvert. i açıp kitaba tıklayacaksın
  • arkadaşlar yaa ben hunter olmak istiyorum.lwlim 10.gem serwerindeyim.hunter görevini alıyorum o hanımefendiden.sonra bi yere gidiyorum orda adam jernis e bak diyo kordinatı veriyo.kordinat bu 803,352.ya oraya giderken 20 lwllık canavarlar kesiyo beni.acaba kordinatmı yanlış bana anlatabilirmisiniz.bide icicle den skill kitabını aldım.en baştaki sarı kitap kullanamıyorum.yanlış kitabımı almışım???resimle gösteriyim:

Tales Of Pirates

bide hunterın neye vermesi gerekiyo???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_cagdas -- 12 Ağustos 2007; 22:57:01 >
  • ciddi söylüyorum.bütün sorularınızın cevabı sitemde var bi bakin diyorum
  • SITEYE GIRMEK ICIN BURAYA TIKLA :)

bütün skill pointleri falan yazıyor,eksik varsa yaz sorunu verelim cevabı
  • oh be geri döndüm çok şükür
    öncelikle yeni gelenler hangi serverdesiniz?
  • agalar yaw bn rainbowdayım
    21 lwl swordman amatör arkadaşlarayardım edebilirim.bu arada bu dragon arkadaşın sitesi berbat bi b.k yokboşuna heves yapmayın yapanisterse tibiatr.net sitesinden esinlenerek bir talesofpirates.tr sitesi yapabilir ancak öle adam bi bişi olur...bşka bişi demiorum bye diorum:D:D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birdhouse

agalar yaw bn rainbowdayım
    21 lwl swordman amatör arkadaşlarayardım edebilirim.bu arada bu dragon arkadaşın sitesi berbat bi b.k yokboşuna heves yapmayın yapanisterse tibiatr.net sitesinden esinlenerek bir talesofpirates.tr sitesi yapabilir ancak öle adam bi bişi olur...bşka bişi demiorum bye diorum:D:D:D:D

bikere adam gibi akıllıca bişey söyle!çok biliyomuş gibi konuşuyon bide!çok istiyosan sen yap da görelim!!!
  • tamam knka biras hayal kırıklığına uğradımiçin sinirlendimama bi kütüphne bölümüyaspsan çok güzel olcak:D:D kızma hemen pardon yani:) bu arada arkadaşlar pirate of the king oyunutalesten alıntı mıyoksa talesten daa güzel bi oyunumu kafam karıştı screen shotları çok güzel pls cewap talesime bişiolmasınsakın:D:D:D
  • iki oyunda aynı,kütüphaneye gelince;Site zaten kütüphane gibi,herşey bölümlendi
  • şu meteor işini biraz daha iyi açıklar mısın ?
  • hani varya skillerde meteor shower.hunter skilli.o 21 lwlda açılcak o yüzden 21 lwl olmam lazım.yardım edebilecek arkadaş var mı? gem islant deyim.
  • kardeş bak sorular için site verdim,hem o skillerin hepsini yanlış vermişsin bakmadığın için yeni adam açman gerek yada çok güçsüz bir hunter olursun
  • sende ikide bir site site site diyon.girdim hiçbirşey yok o sitede burda bütün soruların cevabı veriliyo.ayrıca hangi skilli yanlış vermişim??
  • yaw arkadaşlar sayımız az diğer forumdaki t.o.pçuları buraya yöneltelim(bence)
    örneğin
    http://www.level.com.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24222&whichpage=2
    http://www.frmtr.com/online-oyunlar/1018631-tales-pirates-6.html
    dekigibi googleden baktınızmı bulursunuz eğer sen niye yapmıyorsun derseniz sebep:msnimin mailleri açılmıyor(her nedense)
    lütfen bu kullanıcıları buraya yöneltin

• quote:

Orjinalden alıntı: gs_cagdas

sende ikide bir site site site diyon.girdim hiçbirşey yok o sitede burda bütün soruların cevabı veriliyo.ayrıca hangi skilli yanlış vermişim??

üye olup da bak siteye
    skillere gelince ;

buraya tıklamayı dene de gör sitedekilerden bir parça!
  • oyun yenilenmiş oyunu açınca gelin çıktı ve oyunda yeni buttonlar var
  • yaw arkadaşlar şimdi bişi dicem bn rainbow islandda 21 lwlım 10 lwl consturiction die bi skill var en başta açılıo işte o sikili 10 lwl yaptım acaba şimdi bu çarı biras batırdımmı?eğer batırdıysam nası düzeltiyim bşka hiçbir skill almadım ok pls fast msg
  • yaw raainbowda bi türk clanı varsa lütfen bna ulaşsın

nick:makroice
  • knkalar bn oyunu yükledim ama new version dedi oyuna giremedm oyunun yeni wersiyon linkini yazarsanız sevinirm.
  • bn bu skilleri nası altta alcam pls help
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.