Şimdi Ara

Tales Of Pirates (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hasan çağdaş bizimle oyna penguin sevvere geç seni lvl 25 yaparız ama hunter işini belki yaparız ama şunu söyle söylüyüm msn aç isminni yaz ama penguin sevverde oynuyorsan ok
  • skullda türk sayısı arttı tüm yenileri bekleriz
  • hadib ebbn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

skullda türk sayısı arttı tüm yenileri bekleriz

temin msn den öyle demiyodun ama 7-8 kisi kaldık diyodun.aegean sea ya gelin asıl 30 u gecik türk war
  • 4 kişiydik 8 kişi olduk
    zaten sizin servere geçtim ben
    frukotr
  • ben oyunu indirdim launcher ı açtım pach indi enter game dedim loading çıktı sonra kayboldu oyun açılmadı kaç kere denedim oyunu açamadım acaba benmi yanlış yapıyorum yoksa oyunmu bozuk
  • tamam sorunu çözdüm ama oyun çokk kötü yarım saattir ugraştım hiç birşey anlamadım bu oyunda nasıl kasılıyor canavar fln yokmu şehirin içinde 5 10 tur attım hiç bir yerde canavar yok şehirin dışına çıkacak bi yerde bulamadım
  • oyun güzel 15 lwl lik 2 adamım var skullda ama skilleri daha açamadım biri anatırsa iyi olur ?
  • baya güzel bir oyuna benziyor daha oynamadım indirip kaydolacam ama başlığı okurken sevdim daha ilk okuyuşta deniz,korsan,gemi severim bunları knighttan sıkılmıştım ve ara verdim bakalım saracak mı bu oyun bizi..
  • abiler bunu indirmeden oynayabilirimiyiz?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinocem -- 27 Ağustos 2007; 14:33:47 >
  • indirmeden oynyamazsın @the_pc_maniac oyunu indir girinde skull serverına gir ben ordayım bugun 20 22 lel olurum kasarım seni oyun çok güzel
    bu arada görevleri nerden yapıcaz bilen biri varsa yazabilirmi ?
  • zaten çokta fazla degil 344 mb bide pach ını indirmen gerek
  • http://pko.mmosite.com

oyunla ilgili birçok bilgiye rahatlıkla ulaşabileceğiniz imgilizce içerikli bir site görevler itemlar haritalar bu site olmasaydı çoğu görevi tamamlamam imkansız olurdu girmenizi tavsiye ederim.
  • çok sağol bendew böyle bi site arıyordum
  • swordman oldum skillde geldi ama nasıl kullanıcam anlamadım alt+s ye b<sıyorum orda skill gözüküyor ama kullanamıyorum nasıl kullanıcam
  • yokmu bu oyunu oynuyan yaw varsa skullda oynuyan varmı ?
  • yaw beyler ben yarın ya bu oyunu indircem yada flyffi bunu indirsem oyunda bana yardımcı olabilecek birisi warmı?

birde lag waermı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 29 Ağustos 2007; 20:07:55 >
  • Aegean a gelin çok türk var ben experhunterTR
  • saat 9 gibi giricem inş. oyuna..
  • phoneixde oynayan warmı :p
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.