Şimdi Ara

Tales Of Pirates (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorular için firetopthegameclan.com bende laptop var oyunu açıyor.en kalabalık ve en iyi ve en fazla TÜRK olan server Rainbow Isle.haberiniz olsun.hadi kalın sağlıcakla
  • Oyun gerçekten basit insan ilk başlarda zorlanıyor ama sonradan kolaylaşıyor.Ben ilk adamımı ilk günde level 20 yapmıştım şu anda 40 levellik voyaygerim var ama yinede 2. adam açtım oynayan herkese 2. adam açmasını tavsiye ederim.
    Oyunda Rainbow Isle de yeni başlayan herkese edebiliceğim kadar yardım edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkpirare -- 7 Eylül 2007; 14:34:28 >
  • yaw bi champion olmadık deli olcam :)
  • Arkadaşlar şimdi ben bi hunter actım skullda ama hunterın yerini bulamadım upper icecle daymıs ben lower dayım oraya nasıl giderim karadan gidilmiyor galiba bi hunter olan arkadaşlar yada bilenler yazarsa sevinirim sağolun iyi oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEM_lugas

Arkadaşlar şimdi ben bi hunter actım skullda ama hunterın yerini bulamadım upper icecle daymıs ben lower dayım oraya nasıl giderim karadan gidilmiyor galiba bi hunter olan arkadaşlar yada bilenler yazarsa sevinirim sağolun iyi oyunlar...

Arkadaşım nerede isen oradaki teleporteri bulacaksın eğer ormanlık bölgede isen kalabalık kapıdan çıkmadan hmn yanında diğer yerlere giçtiğinde ise icicle castlede başladığın yerde olması lazım eğer shaitan ctiy de isn de yine bi başladığın noktayı dolaş eğer bu yöndemle parana kıyamıyorsan önce bi geminle seyahat etmeni dilerim:):):):):):)
  • Nİck:SnDreLLaTR
    Server:Rainbow ısle(pek yakında)
    LeveL:yeni başladığım için bir (agrent ctiy olacak)
    Yardım edecek varsa normal okulların başladığı hafta başlıyorum haberiniz olsun......
  • BİRİ BANA HANGİSİNİ DOWLAND LIYCAM YAV DOLU DOWLAND YAZISI VAR
  • hiç petsi olan varmı eğer varsa ve başka bitanesi daha varsa bana da verebilir mi:):):):)
  • @ balars Kardes görevi verirken kordinatıda veriyor onlardan birinde peterın yanına gidiceksin sword promotion fln olması lazım görevin adı onu yapıcaksın.
  • yaw ben yeni explorer actım thunder coral diye bir büyü var yapmaya calısıyorum insufficent coral to cast yani yetersiz enerji diyor bu neden oluyor bilen var mı??? :( sp 'mde tam doluyken söylüyor bunu yani sp den deil sorun...
  • coral alman gerek
    argent citynin dışındaki büyük ormanda CORAL isimli adam alın bir tanesi 100 enerjidir.ve her skillde 3 enerji azalır ayrıca onu bıçağın solundaki buşluğa bırakın büyü yapmak için bittiği zaman büyü kullanmaz ve gider yeni coral alırsınız ama skille göre coral değişir.bunuda skillin detayında görebilirsiniz

coral vendor lamon 2061 2544

not:bende Explorer olmak ıstıyorum ama lvl 11 oldugum halde hala olamadım danyel denen sahıs hıc bır sey yapmıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eterniti -- 9 Eylül 2007; 23:38:03 >
  • oh be geri geldim
  • Oyunun skilleri dışında hemen hemen herşeyi güzel. fakat skillerde fazla aksiyon yok ve çok az skill var. Ve de skill sistemi biraz kötü! Oyuna skill exp yapsalar oyunu asla bırakmazdım.
  • skullda toplam kaç(türk) kişi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

skullda toplam kaç(türk) kişi var?

vallaha onu bilemezsin ama en çok rainbowda olması gerekli:-)
  • ewet o yüzdende rainbowa geçmiyorum ne çok fazla türk olcak nede çok az türk olcak ortası olan bir server arıyorum
  • ya gemi kitabını aldım peki şimdi ne olcak

AYRICA PENGUEN ISLEDE BİRİ VARSA KASALIM
  • güzel oyunmuş indiriyorum
  • Arkadaşkar bu oyun tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben 46 lvl voyager'ım Story questler var onlarla madencilik felan açılıyo. Daha bir sürü görev var.Ben yeti king var (boss) olur kendisi.Kescem içindende yeti king memo stone çıkçak manyak büyülerim var ben 46'yım 62 lvl yaratık yatırabiliyorum. Bilgisaar başında oturup hazine çıkarıyorum sonra'da zengin oluyorum bi ara 60 lvl voyager kıyafeti çıktı. daha sora neler neler.Süper güçlüyüm.31 lvllik 20 yeti arka arkaya dizilio bi büyü yapiyom hepsi yerde oyun çok güzel mutlaka indirin.

• unutmuşum skull islede oynuyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.