Şimdi Ara

Tales Of Pirates (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AEGEAN İSLE DEYİM 50 LVL CHAMPİON GELİN KASARIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: talesofpirates

Arkadaşkar bu oyun tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben 46 lvl voyager'ım Story questler var onlarla madencilik felan açılıyo. Daha bir sürü görev var.Ben yeti king var (boss) olur kendisi.Kescem içindende yeti king memo stone çıkçak manyak büyülerim var ben 46'yım 62 lvl yaratık yatırabiliyorum. Bilgisaar başında oturup hazine çıkarıyorum sonra'da zengin oluyorum bi ara 60 lvl voyager kıyafeti çıktı. daha sora neler neler.Süper güçlüyüm.31 lvllik 20 yeti arka arkaya dizilio bi büyü yapiyom hepsi yerde oyun çok güzel mutlaka indirin.

hava attmışsın kendini güclü sanıyosan gel pvp ye fuLL CON champion kac vurursun bana acaba kendi levelimdekiler yatıramıyo sen mi yatırcan muhahaha

• 3 aylığına aqsaz daydım topu oynayamadım şimdi açmaya çalıştım açmıyor
  • 19 Lvlim nerde kasmalıyım
  • penguen isledeyim ben crusder olmak istiyom pls yardim edin 35 lvl
  • crusader olman için 40 lvel olması lazım
  • şimdi indirmeye başladım SnDreLLaTR arkiler isteyen rainbowdayım(beni kasın)
  • Ben Bu oyunu 1 ay oynadım sıkıldım classlar kotu bence lwl 30 yaptım arkadasıma werdim gercekten bi bolumden sonra sıkılıcaksınız Benden solemesi
  • Arkadaşlar tales of piratesi indirdim üye oldum ama Oyuna girerken güzenlik kodu(security code) istiyo!Aktivasyon mailine baktım kod yok siteyi dolaştım ordada bulamadım ne yapıcam???
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkusko

Arkadaşlar tales of piratesi indirdim üye oldum ama Oyuna girerken güzenlik kodu(security code) istiyo!Aktivasyon mailine baktım kod yok siteyi dolaştım ordada bulamadım ne yapıcam???

ilk defa oyuna girdiğinde senden bir aktivasyon kodu oluşturmanı ister oraya istediğin numaraları yaz sonra oke le oyundasın...
    Bu arada arkadaş 30 levelde oyuna kötü demiş kanmayın gerçekten eğlenceli bir oyundur...
  • oyun 40dan sonra başlar...
  • red seada olan varmi beni kascak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDi3 -- 20 Eylül 2007; 17:59:05 >
  • ARkiler ben ayarlarla oynarken yanlıslıkla konseyden çıktım elluin abi yada ye6tkili biri konseye tekrar alabilirmi Lütfeeeeeen
  • Benim bi sorum olcak
    ben önce explorer sonra da voyager olmak istiyorum statları nasıl wermeliyim yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Battle.Lord

Benim bi sorum olcak
    ben önce explorer sonra da voyager olmak istiyorum statları nasıl wermeliyim yardımcı olur musunuz

biras çabuk olur musunuz 10 lwl im ve hala stat wermedim
  • quote:

quote:

Benim bi sorum olcak

biras çabuk olur musunuz 10 lwl im ve hala stat wermedim

skill puanı ile ilgili galiba benimki 7 herbalist yada cleric olmak istiyorum hemde level 16 dayım offfffffffff :(:(:(:(:(:(:(
  • bn skill satın alcam ama canavarlardan para çıkmıyo canaavarlardan çıkan itemlerde para etmiyo biriniz yardımcı olun
  • birisi bana açıklıyabilirmi nasıl para kazanıcam canavarlardan para çıkmıyo çıkan itemler para etmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: menteşe

birisi bana açıklıyabilirmi nasıl para kazanıcam canavarlardan para çıkmıyo çıkan itemler para etmio

para kazanman için ve hele yüksek level isen woodcraft olursan zengin olursun . bu arada arkiler skill sorunumu çözdüm.artık ben explorerim arkadaşlar. hemde level 17li :):):):):)

• quote:

Orjinalden alıntı: SnDreLLa

quote:

Orjinalden alıntı: menteşe

birisi bana açıklıyabilirmi nasıl para kazanıcam canavarlardan para çıkmıyo çıkan itemler para etmio

para kazanman için ve hele yüksek level isen woodcraft olursan zengin olursun . bu arada arkiler skill sorunumu çözdüm.artık ben explorerim arkadaşlar. hemde level 17li :):):):):)

pardon yaa lwl 17 demişim 19 olcak oooo

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.