Şimdi Ara

Tales Of Pirates (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni serverı bekliyorum adamlar 74 filan olmuş
  • Phoenix İsle de oynayan varsa party kuralım yada kasılmak isteyen varsa 58 level champion var orda ama sıktı
  • arkadaşlar ben rainbow da oynuyorum lütfen ama lütfen oyunu bilen birisi bana marcu ve icicle haven in nerde oldugunu söyleyebilirmi düzgünce ve explorer görevlerini lütfennnnn
  • ewt yha geçen bi kadın ile oynadım bi görsen kafasında kurukafa değneği hayvan kadar.bide bana yardım ediyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

Yeni serverı bekliyorum adamlar 74 filan olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnDreLLa

ewt yha geçen bi kadın ile oynadım bi görsen kafasında kurukafa değneği hayvan kadar.bide bana yardım ediyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

Yeni serverı bekliyorum adamlar 74 filan olmuş

Aslında benim için sorun adamların 80 81 olması değil yeni açılan bir server da da başlasam benim için bişi farketmeyecek çünkü şerefsiz Çinliler 4 gunde 60 adamı hazır ediyorlar

• yaw bi cevap verinn
  • arkadaşlar yaklaşık 3 aydır oynamıyordum ewde internet yoktu pazartesi günü internet gelio.30 lwl adam var...dream islede daa güncel bi site varsa(forum) söleyin orda hertürlü sorunu paylaşalım...
  • buraya charlarınızın resimlerini koyun...
  • Selam yine aranızdayım,arkadaşlar dh ye nerdeyse hiç giremiyorum =/ ,ne kadar forumumda olduğumu söylesem,ne kadar forumumda her soruya en kısa zamanda yanıt geleceğini söylesemde az kişi geliyor.ve sizin adınıza üzülüyorum.Çünkü burda cevaplar geç geliyor ve tamamen doğru olmuyor.forumumda birsürü anlatım yaptım.bir bakın derim.Hepinizi seviyorum. Forumuma Girmek İçin Tıklayınız.Eğer tıklayamıyorsanız;http://firetop.thegameclan.com

Rainbow Isle Lv62 DarkMagicLife

• oyun güzel ama cok zor cözülür
  • walla 43 lvlelim penguen isle isteyenikasarim adim sinocem bisey sorcam pet nasil buyu yapar ve taş fln nerden alcaz
  • taş derken runestone falan mı yoksa guild kurma taşı OATH mı?
  • 4 günlük aradan sonra geri döndüm devam
  • 21lvlim nerde kasayım
  • rainbow a yardım edebilirim takımımla ve hani siz basic lvl oluyorsunuzya
    onun icinde masraflar katlanıyor eelbise melbise ,Artık size elbise ve silah almanın kolay yolu:İnvetoriyi acın ve orada sarı bir kutu var herhangi bir job icin(tüm joblar)10 u gectikten sonra job oluyorsunuz ve o dediğim sarı kutua sürekli tıklayın.sizin ihtiyacınız olacak sewyler cıkacak.
  • Rainbow Isle'de Guild kurdum yaklaşık 25 Türk var,SnDreLLa oyundaki nickin ne ?
  • ya arkadaşlar bna birisi acil yardım etsin bu tales of pirateste oyunu yükledim bana autopacht has been activated dio ne bu????????????
  • acil cwp atarsanız çok sewinirm
  • ben pek bilmem ama sil tekrar yükle yine olursa dragonun forumuna msj at
  • beyler 44 lvl lmi nerdfe aksarim bide lvlnizi sorcam?ceva-palrsaniz sevinirim
    ayrica penguen islede 29 tane tanidigğm turk var dahada vardir
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.