Şimdi Ara

Tales Of Pirates (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda Yardim Edebilcek yokmu lvl 12 oldum hala her hangi bir skil acamadim bi görev verdi yap gel hunter ol dedi görev yeri öyle bi yerki ben gidemeden canavar beni kesıyor
  • en son hangi server açıldı ?
  • lvl 12 oldum ve hunter actım artık elımde bow var gercekten oyunu sevmeye basladım bu arada oyun lvl sınırlaması lvl 80 galıba
  • değil 82 level adamlar var rainbowda
  • selam bende yeni başladım bu oyuna skilleri ve pazar açma olayını hallettim fakat ağaç kesemiyorum wood cuting kitabını ve life skili aldım point yok diyor bu pointi nerden kazanıcam lvl atlayınca veriyor ama sword mastera gidiyor poinler.
  • en fazla 100 lvl
    quote:

Orjinalden alıntı: karabasan07

lvl 12 oldum ve hunter actım artık elımde bow var gercekten oyunu sevmeye basladım bu arada oyun lvl sınırlaması lvl 80 galıba
  • benim bildigim o kadar fazla gorev yaparsin ki lifeskill point i vardir.bi de lifeskill pencereni ac pointin 0 ise görev yap eğer woodcutting varsa da senin eksigin baltadır.
  • yeni serverin cıkıcagı tarihi tam bilen war mı acaba benim tahminim ayın 13 ü yada haftasonu gibi geliyo ama tam biLen warsa yazsın bütük hazırlıklarımı yaptım.bütün skill point hesaplaması falan herseyi tespitledim.secicegim class falan herseyi hazırladık uygulaması kaLdı yani kısaca biLen yazsın 1 aydır bu serveri bekliyorm .
  • Bu oyunda Mage yok mu ? Alternatif ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berocan

Bu oyunda Mage yok mu ? Alternatif ne önerirsiniz ?

explore mage gibi bişi
  • Ben Rainbow İslanddayım 9 lvim :) Ama sürekli oyundan atıyo çözümünü bilen var mı ?
  • ewt bazen benide off msj gelip kapatıoooooo
  • Slm beyler benim bi sorum olacak;
    Yeni karakter açıcam eski karakterdeki paraları ve itemleri yeni karaktere geçirebiliyomuyuz?Geçiriyosak nası geçiriyoz ?
  • yeni server geldi beyler ve bayanlar herkesi beklerizz ...
  • ben simdi enter gameye basicagim
  • penguin isle de oynuyan varsa yardim ederim tabi 37 nin altinda olursa
  • bankaya koyman gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: _weedwhacker_

Slm beyler benim bi sorum olacak;
    Yeni karakter açıcam eski karakterdeki paraları ve itemleri yeni karaktere geçirebiliyomuyuz?Geçiriyosak nası geçiriyoz ?

bankaya atip tekrar yeni char dan alirsin
  • Phoneix yada Dead Sea'de Oynayan Arkadaşlar Varsa Bana Yardımcı Olabilirlermi Kasılmam Konusunda

İlgilenenler PM Atabilir
  • şu anda oyun iniyor
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.