Şimdi Ara

Tales Of Pirates (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn hala oynuyorum. 55 champion war ama bn 51 lik crusaderla kasmayı planlıorum cünkü onda sonucta agi war hızlı kasıyo. pmden haberleşelim red sea ya gelin 45 e kadar kasarım.
  • Güncel
  • ya adamlar talesteki skilleri yazmamışlar ya yazarmısınız
  • ben devm ediyom ama skill açamıyorum?javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))
  • dawn sea geldi.. actım hemen 41 lv oldum 3 günde kasmaya dewam ama voyager aciim diyorum..gelicek olan irtibata geçsin
  • arkadaslar oyunu indirmeye basladım siz hangi serverdasınız orda acıyım bende yardımcı olursanız sevinirim bikac sorum olcak
    1) guild sistemi varmı
    2) party sistemi varmı
    3)skıller guzelmı
    4) pvp sistemi guzelmi
  • oyunu indirdim swordman olmayı dusunuyorum statları nasıl daıtmalıyım
  • tilkinin dönüp dolaşacağı yer hesabı bende yeniden döndüm oyuna.karakter statları hakkında sorusu olan varsa sorsun bana
  • Ya ben hunter olacam inşallah, statları nasıl vereliyim.
    Lütfen yardım edin.
  • YAW ARKADAŞLAR BEN HUNTER OLMAK İÇİN GÖREVİ ALDIM 12 TANE WHITE DEER ÖLDÜR DİO AMA ICICLE CITYDEKİ ORMANDA HİÇ WHITE DEER YOK HEP NORMAL GEYİK PENGUEN FELAN VAR LÜTFEN YARDIM.
  • hızlı kasılmak isteyen Pm atsın Red sea ya gelsin 3-4 güne 40 lv garanti.. ona göre
  • ABİ HUNTERIM SÜPER BİR DUUYGU BEA AMA AĞAC KESEMİYORUM LÜTFEN YARDIM PLS.
  • YAW ABİ ARTIK AĞAÇ KESİYORUM AMA ŞI F1 FELAN NEDİR YAW.
  • oynayan arkdaşlar hangi serverda oaraya geliyim bnede tek başıma olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazovski -- 8 Ağustos 2008; 1:51:51 >
  • Meraba bu benm ilk foruma girişim bende Tales of Pirates oynuom 2 gün odu lvl 21 im bende senle aynı sorunu paylaşıourm eğer bişiler öğrenirsen benmle paylaşırsan sevinirim bende yapabildiğim kadar sana yardımcı olmaya çalışcam
  • Red&angelic serverına gel istersen adamımın özellikleri yazıyo imzamda ordan irtibata geçebiliriz bana pm falan atabilirsin genelde hep online oluorum...
  • dostum hunter accam statlarıne vermeliyim tskler
  • arkadaşlar hunterin dayanıksız olduğunu okudum ayrıca 40lvlden sonra silah kullanması kötü olmuş hangi karakteri önerirsiniz
  • xD benim tercihim Champion tabiki ondan daha dayanıklı char yokta cünkü adam full defans yhani dayanıklılık istersen Champion,seri adam öldürmek isterim diyosan Crusader,Defansı boswer önemli olan öldürmek diyosan Sharpshooter, adamları 2-3 tane birden indirmek istiyorm dersen Voyager, adamları öldürmek, kendine ve takımına can vb.bufflar wermek istiyorsan cleric,adamlara işkence çektirerek onları lanetliyerek öldürmek istiyorsan Seal Master, işte hangisini istiorsan ondan aç ..
  • oyun hakkında bi kacç soru sorucam

1 - oyunda en iyi karakterler hangileri..

2 - oyunun bi amacı warmı yoksa cogu online oyundaki gibi lvl mi kasıyosun.

3 - en cok türk hangi serverda var .
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.