Şimdi Ara

Tales Of Pirates (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CuTe_BoY

oyun hakkında bi kacç soru sorucam

1 - oyunda en iyi karakterler hangileri..

2 - oyunun bi amacı warmı yoksa cogu online oyundaki gibi lvl mi kasıyosun.

3 - en cok türk hangi serverda var .

1- bence oyundaki en iyi karakter Champion ve Crusader
    2- oyunun amacı lv kasmak,pvp yapmak,eğlenmek,korsanlık yapıp denizde dolaşmak ve çeşitli life skiller mesela odunculuk balık tutma gibi..
    3-en çok türk nerde war bilmem ama Red&angelic te bizim grup war bilmiyorum
  • o zaman aksam oyunu bi indireyim bana yardımcı olurmusun turkish rap kardeşim oyun hakkında?

oyuna girerim hem biraz beni kasarsın hem oyunu ögretirsin..
  • kota yüzünden bende yükleyemiyorum ayın 1ini beklicem bende

rap gelen Türkleri kasarım demişsin kaça kadar kasarsın :)

birde oyunun chat kısmı kolay değilmi bazı oyunlarda iyice bayıcı olabiliyor
  • entera basmadan yazıyosun.. yhani a ya basınca a çıkıyo direk peki özel ekranlar nasıl geliyo diceksin mesela skill ekranın gelmesi için alt+S invatory açılması için alt+E karakter ekranı içinse atl+A bunun gibi özel fonksiyonlar war ama chat kolay nereye yazcaksan yandan channeli seçiyosun yazıyosun direk entera basıp mesaj kutusunu açma yok
  • Oyuna Tekrar Döndüm Ama Çoğu Şeyi Unuttum Soruları Sıralıyorum

1.Cruz hangi statlara Veriyodu ?
    2. Oyundaki Hediye Ağaçlarıda Neyin Nesi (Süslü Püslü Olanlar Kesince Kırmı Kağıtlar Dökülüyo İste onlar ) ?
    3. Karakterin Adı Giray ....

Şimdilik Bu Kadar

Bide Güvenlik Kodunu Unutum onu email adresine gönderebiliyomuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgiray1 -- 22 Ağustos 2008; 0:58:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muratgiray1

Oyuna Tekrar Döndüm Ama Çoğu Şeyi Unuttum Soruları Sıralıyorum

1.Cruz hangi statlara Veriyodu ?
    2. Oyundaki Hediye Ağaçlarıda Neyin Nesi (Süslü Püslü Olanlar Kesince Kırmı Kağıtlar Dökülüyo İste onlar ) ?
    3. Karakterin Adı Giray ....

Şimdilik Bu Kadar

Bide Güvenlik Kodunu Unutum onu email adresine gönderebiliyomuyuz

1.Crus agi ve str(Slash için Atk speed gerekli bunu bazı arkadaslar bilmeyebilir.)
    2.Oyundaki Fortune agacları war onlar lv1 deki bi adam o agactan düsen paketlerden 10 tanesini kullanırsa direk lv9 oluyo kasmaya gerek olmadan
    3.hangi serverdasın Giray_?

• Agelic&Red Peki Su Güvenlik Kodunu Ne Yapcaz
  • Yeni Adam Açtım Cruzun Statları Yalnıs Verdim O Yüzden Champ Açtım Full Con Gidecem Yani Öküz Gibi Olcak Adı :ALPARSLAN

turkish rap oyunda seni göremedim hiç ama Timelimit i gördüm bide foruma Hex görevi ile bi rehber hazırlarmısın ben onu anlamadım
  • Hex görevi ile bir rehber geliyor işte yazıyorum ;

gerekli Malzemler(not bu malzemeler 1 görev için):
    1-) 1 super candy stick(15-20k)
    2-) 3 wood,3 iron ore,3 sashimi(tanesi 1-1.5k)
    3-) 5 elven signet(6-7k)

Görev 7 kısımdan oluşmaktadır.

1-)görevi Shaitan citydeki Turist Wowo dan alıcaz(846,3499)
    2-) görevi aldık simdi Shaitan citydeki Shaitan Chairman-Guile ye gidiyoruz(873,3545) ve görevi ona werip yeni görevimizi alıyoruz.
    3-)ve şimdi yeni görevde Super Candy Stickimizi Argent Citydeki Nurse Gina(2244,2770) ya götürüyoruz. bu görevi werip yenisini alalım.
    4-)şimdi sizden lv46 Pumkin Knightlardan 20 tane öldürün diyor.(pumkin Knight:silver mine2-3)ve siz lv40 yapıyosunuz görevi diyelim nasıl öldürceksiniz.. gidiyoruz oraya ve kesenlerle party yapıyoruz yüksek leveller kesiyor.onları kesince Nurse Gina ya geri dönüyoruz.
    5-)yeni görevi Nurse Ginadan aldık ve şimdi sizden 3 wood,3 sashimi,3 iron ore'yi abandon mine Havendeki Greg(1883,2805) e wermemizi söylüyor.
    6-)onları werdik yeni görevimizi alalım.şimdi Argent City e geri dönüyoruz.Ve 5 tane elven signetimizi Forbei(2226,2726) götürüp weriyoruz son görevi alıyoruz.
    7-)simdi son görevde sizden bir lv20-30 arası birde lv30-40 bir oyuncuyla party yapmanızı ve partydeyken görevi wermenizi istiyor.Hemen İcicle City deki Ray(1365,570) a gidiyoruz ve önünde bir sürü kalabalık oluyo Hex zamanı.orda lv20-30 arası ve lv30-40 arası insanlar bedavaya yada 3-4k karşılıgında sizle partye giriyor ve görevi Ray a werip bitiriyoruz.

Hex i kolay yapmak için zaman kaybetmemek için;

Argent Ticket alın Argente ışınlanarak gidin
    Shitan Ticket alın ve Shaitana ışınlanarak gidin
    İcicle Ticket alın ve İcicleye ışınlanarak gidin
    Abandon mine ve Havene gitmek için Spawn Pointleri(öldüğün zaman nerde dirilcegin)Abandon mine havene spawnlayın ve Old ticket Alın sizi direk Oraya ışınlasın.

Hex hangi lvlerde yapılırsa kac lv werir?;

41-43 1 hex
    43-45 1 hex
    45-47 1 hex
    47-49 1 hex
    49-51 1 hex
    51-52 2 hex
    52-53 2 hex
    53-54 2 hex
    54-55 2 hex
    55-56 2 hex
    56-57 2 hex
    57-58 2 hex
    58-59 2 hex
    59-60 2 hex
    60-61 2 hex
    61+ için hex yapmayın bence 10 hex gerekiyo.

İşte bu kadar yardımcı olduysam sevindim sorularınızı bekliyorum.

• Ellerine Sağlık Bide Hangi Zaman Dilinde Oyunda Oluyosun Genelde Ben Öğlen Fazla Giremiyorum 20:00-05:00 arasında oyunuyorum bide bu hexin özel bi günü varmı yada saatleri ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgiray1 -- 23 Ağustos 2008; 20:03:30 >

• Konuyu Biraz Canlı Tutalım Hadi

Kimse yok mu??

• ben warım yha daha ne xDxD
  • Bende başlıcam sanırım okullar açılana kadar artık biryerde birşeyler yapmam lazım
    turkish rap msn açsana ya görünmüyon ne zamandır
    ben charmrage@
  • Webde Dolasirken Oyunun Private Servernı Buldum Ama Kurmayı Beceremedim

Site : http://www.freewebs.com/cruzzzz/foxlvooweb/home.html

• bu siteyi biliyorum talesin gerçek yapımcıları kapattırmıştı ama FoxLv kankamız tekrar açıcagını söledi ve açmıs youtubede videoları falan war hatta özellikleri yazıyo fairy Npc leri falan eklenmiş diyodu ama eklendimi bilmiorum ayrıca register sayfası açılmıyo bunun FoxLv le bağlantı kurmam gerek arıyorum mailini bulcam
  • 53 lvlim devil wing var 10 milyar para var elimdekiler yanıyo pet 30+ yardım isteyenlere yardım var penguin ısle dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^RocK4EveR^ -- 26 Ağustos 2008; 18:22:11 >
  • Ben Üyelik Aldımda Server Offline Galiba

Bide Oyun Genellikle KO oynayan kendini çok bişey sanan tipler girmeye başlamış pm atiyoz küfürle cevap veriyolar.

İnşallah KO Gibi Olmaz Sonumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgiray1 -- 26 Ağustos 2008; 14:54:24 >
  • server kapalı olmuyoki
  • server günde 12 saat açık oluyormuş ama zaten daha forumunu yapıyorlar bu yüzden daha açık deil zaten youtubedeki videodada coming soon diyor yakında gelir merak etmeyin
  • turkish rap
    Sen CHampionsun galba daha iyi bilirsin
    Öncelikle swordsmanda skilleri neye veriecz bi sırasıyla sölyeyebilir misin illusion slash gibi fln
    Bide görev ilemi Diger Classa CHampiona fln gecirouz yoksa direk 40 lvl oluncamı ??
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.