Ayrıca turkish rap biraz once actım angelic&red serverıne Ayrıca hala cvp bekliorm
Çok İşinize Yarıyabilecek Bir Link Veriyorum Azz Biraz İngilizce İle Oyunu Bütün Ayrıntılarıyla Öğrenebilirsiniz Eğer İngilizce Anlamadığınız Yer Olursa Vereceğim Programı Kullanın.
turkish rap Sen CHampionsun galba daha iyi bilirsin Öncelikle swordsmanda skilleri neye veriecz bi sırasıyla sölyeyebilir misin illusion slash gibi fln Bide görev ilemi Diger Classa CHampiona fln gecirouz yoksa direk 40 lvl oluncamı ??
şimdi arkadaşım Swordman skillerinde break armor,slash,bi tane daha wardı ismini unuttum xD ayrıca lv40 a gelince champion görevini yapman gerek,, bak bu 3 skilli alınca skill pointlerini biriktir çünkü lv40 ta champion skillerini açamassın yoksa senden skill point isticek onları açtıktan sonra illusion slash max,blood bull max,howl max, yaparsan pvp de seni yıkan olmaz ayrıca statları full con wer çünkü championlarda defans gerekli !
Başlayanlar Tavsiye Veriyim İlk Kez Oynuyorsanız Champion Açmayın Kasması Çok Zor Oyundan Sıkılabilirsiniz Yeni Baslıyanlar İçin İdeal Char BENCE Voyager.
Voyager Diger Oyunlardaki Mage Sınıfına Benezebilir Bu Yüzden Atak Fazla Defans Azdır (full Con Voyagerse bu olaydeğişebilir) Peki Voyager Hangi Statlara Verir. Voyager iki şekilde ilerleyebilir.
1.Full Spr: Full Spr Giden Bir Voyager Kendinden 4-5 lvl Yüksek Yaratıklara Rahatlıkla Tek Atabilir (istisnalar ve bosslar kaideyi bozmaz ) Ama PvP de fazla bi Varlık Gösteremez.
2.Full Con: Full Con Giden Bir Voyager Yine İyi Vuruslar Yapabilir Ama Full Spr Kadar Deildir Ama PvP de Üstüne Yoktur Hem Canı Yüksek Hem Defansı.
Bu Arada Voyager Korsan Olamak İçin Mükemmel Bir Karakterdir Çeşitli Deniz Skilleri İle Tam Bir Korsandır.
Voyager Skill Kullanabilmek İçin Coral Denilen Deniz Kabuklarına İhtiyacı Vardır Peki Bu Kabukları Nerden Buluruz Argent City deki Üst Çıkıştan Çıkarak Kumsalı Takip Ederseni Oralarda Coral Vendor (adı yanlış olabilir) Vardır Ordan Coral Alabilirsiniz Yalnız NPC Kumsalda Değildir Kumsalın Yanındaki Çimlik Alandadır.
Şimdilik Bu Kadar.
Yazım Hataları Varsa Şimdiden Özür Dilerim.
Off Oyuna Giremiyorum Artık Kafayı Yemek Üzereyim Loadingde Kalıyo 20 dk bekledim yok sildim yükledim yok
Ee Öleyim Ozaman , Hamile Olayim ( Baba)
oyuna niye giremiyon murat bu arada full con champion kasmak gerçekten zor oluyo bende 61 e kadar zaten 40 tan sonra hexle kastım başka türlü olmuyo xD
Hadi be angelic&red de yeni adm actm 17 lvl 17 str 17 con var kaca kadar con veriyim ??
quote:
Orjinalden alıntı: micro_besiktaslı
Hadi be angelic&red de yeni adm actm 17 lvl 17 str 17 con var kaca kadar con veriyim ??
dedim yha kardeşim full con git diye öyle gidersen daha iyi champion için ama gidipte başka bişey yapma champion için bence
4 saat ugrastim ve sonunda açtim en azz 10 kere tekrar yükledim bi okadar pcyi açtim kapadim Ama Zafere Ulaştim
Biri Beni Kassın
ben kasayım senide sen hangi adamla oynuyosun ne zaman giriyosun anlamadım yha ALPASLAN la oynuyosun diye biliyorum ama sende normal insan gibi gündüz girmiyosun uyuyosun xD nasıl kasıcam seni normal hayata dönsen olcak
quote:
Orjinalden alıntı: turkish rap
ben kasayım senide sen hangi adamla oynuyosun ne zaman giriyosun anlamadım yha ALPASLAN la oynuyosun diye biliyorum ama sende normal insan gibi gündüz girmiyosun uyuyosun xD nasıl kasıcam seni normal hayata dönsen olcak
adam sizi bedava hayır için kasio saniosunuz ama oda kendi menfaatinin pesinde adam sizi disciple yapip kasio kendinede point gelio
menfaate kasmıyorum ki ben onları kendi disciplem yapmadım ki bi kere istedigine sor bilip bilmeden yazıyosun xD
Alan Memnun Satan Memnun Ama turkish rap Kesinlikle Kendi Çıkarları İçin Kasmiyo Pek Kendi Çıkarlari İçin Kassa Ne Olurki...
siz 30 dan 40 a kasilsaniz nolcak ki 2 hexa yapsaniz 30dan 45 olursunuz ama önemli olan lwl deil fairy iste yoksa pvpde herkes sizi ezer geçer + adam point gelsin die kasio o pointlede büyük bi ihtimal fairy gelistirio bu kadar bide championa yapcaksan full con olcaksin ve fairy str olcak böle esit oluo ve pvpde tüm cruzlari alion iste bu
bn point kasmıyorum dedim hiçbirisiyle disciple yapmadım ki kardeşim sen biliyomusun onu ayrıca ben pure con championum ve fairy de con kasıyorum bu arada str olmasada ben cruzları dövüyorum zaten bende itemlerin hepsi +str weriyo fairy gerek yok.+5 RoE zaten +6str weriyo fairy skillerindeki berserkte atack wweriyo str gerek kalmıyo
oynayan varsa özelden msn adresnı atablir mi? turkish rap sana pm attım dostm :)
s.a agalar ya bana resimli anlatım gönderirmisiniz size güzeniyorum