Şimdi Ara

Tales Of Pirates (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bnm rainbow islede 22 lwl swordman var yannız skilleri nası atıcam 2 tane skil var yardım edersiniz sewnirm
  • rainbowda 12lwl hunterım var Türk yok ama hiç :( rainbowda oynıyanlar yazsın party kurak kasak vs.
  • slm bana pm atarsanız sevinirm
    nick:macroice
    level:22
    server:rainbow island
  • ARKADAŞLAR!!! acil yardım edin! 22 lwl adamım var rainbowda ama adamın sadece 2 tane skill aldım conseractionmu ne var ilk skill o 10 yaptım sword mastery 3 yaptım.şimdi napıcam???? skilleri nasıl alt tarafa atıcam? lütfen biri yardım etsin...!!??
  • benim nickim:turkyeangel yha ne 40 lvl olun diosun yha yetisemiom 36 da takildim kl misin gecen gun de bi nickimi atmısın 22 lvllik sen zorunluyorsu sınavlarım var gelistiremedim atcan mi simdi beni
    quote:

Orjinalden alıntı: Dragon1212

Rainbow Isle'de Guild kurdum yaklaşık 25 Türk var,SnDreLLa oyundaki nickin ne ?
  • alper gel yha ayıp yhani cemre ablana sölemedin ki yardım ederiz takimla

Cemre Kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnDreLLa -- 26 Ekim 2007; 20:49:46 >
  • lütfen cevaplayın yaw ben 12 levelim swordsman olmak için castle guard peter a gittim 10-15 tane görevini yaptım adamın ama iyice sinirlendirdi bi verdiği görevi bi daha vermye başlad ne zaman bitcek bu görev ya da daha fazla yapmaya gerek var mı ltf acil cevap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vortigon

lütfen cevaplayın yaw ben 12 levelim swordsman olmak için castle guard peter a gittim 10-15 tane görevini yaptım adamın ama iyice sinirlendirdi bi verdiği görevi bi daha vermye başlad ne zaman bitcek bu görev ya da daha fazla yapmaya gerek var mı ltf acil cevap...

eger swordsman life gorevlerin cogunu yaptiysan zatenolmussundur.hani sver seciyosun sonra sana character panceresi aciliyor yha orada yazar.isim anltinda lvl onun yaninda ya swordsman yada newbie yaziodur.newbieyse olamamissin.swordsman ise olmussundur.
  • vay abiniz swordsman oldu ölese :P
    three swords roronoa zoro
  • lwl atlama hileleri skill pointsi hileleri varmi yha acil lwl lasim seal master olduk hala lwl atlamam lzm neden biliormusunuz aptal bir buyu vigoru 8 point istio die:((((
  • arkadaslar ben forumda yenıyım bılgım oldugundan dolayı katılıorum raınbow ısle da 90 45 45 45 35 23 lwl charlarım var yaban atmayın yane sorularınızı cvp layabılırsem cvplarım ve bu servera baslayan arkdaslarımızı kasarım bu andan sonra atılan msj lar yanıtsız kalmayacak
  • tabı bır accaunta en fazla 3 adam acılıo benım 2 accaunt um var
  • beyler ve bayanlar dead sea geliyo bu ay herkesi bekliyoruz.Herkes eziqqken baslayak gerci adamlar cabucak 60 LvL i hazır etseLerde genede dead sea dada bi türk gücü gösterelim
  • suan indiriyorum %25 oldu
  • işte aradım oyun korsanlı bi oyun istiyodum bunu indireyim baya ilgi çekici
  • yaa ben skil yaratamadım
    ama hunter nasıl skil yaratırım
  • Baya bi güzel lvl 10 oldum amasu hunter yaratcam bir sürü görev oldu hepsini yaptım ama su hunter yapıp okcu yapamadim kendimi yaw :???
  • nasıl çoklu ok atıyorlar nasıl sihir yapıyorlar nasıl gemi alıyorlar
  • coklu ok dedigin ne oluyo bilmiyorum ama büyü dedigin skill olmalı heraLde onu kendi class masterinin oldugu yerdeki skill Masterinden temin edeiblirsin. gemi almak ta koLay 15 LvL yap adamı sonra hangi sehirde gemi almak istiyorsan o sehrin Limanına git sonra ordaki buiLderden 15 lvl lik ilk gemini yaptırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakeMeLaugh -- 4 Kasım 2007; 22:49:13 >
  • Yeni sewrver açıldımı ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.