Şimdi Ara

Tales Of Pirates (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • icicle haven ile marcus un nerde oldugunu biri bana söyliyebilirmi lütfen kafayı yiycem
  • aga git iceiceleye her neyse adını am bilmiom ordan ilerle nereye giedersen git yeni yei yerler açılak sonra oralardan ışınlan sürekli yeni yerler görecen onlardan biri ice icle haven herneyse markus nerde olduğnu biliodumda bir ara girer bakarım
  • he dragon kusra bakma msj ını yeni aldım yarın paramparça yapalım çocuğu

• yav bişey sölicem eskiden msjlar atıodunuz konuşuoduk paylaşıoduk daha dündü ya neresiniz şimdi canım sıkıldı vallaha ya hadiyin

• Genç kavga etmeyin.Bu wingler nerden cıkıo.yada İtem toplanarak mı elde edilio ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Genç kavga etmeyin.Bu wingler nerden cıkıo.yada İtem toplanarak mı elde edilio ?

wing derken ne demek istediğine bağlı oyuncuların arkasına taktıkları winglerden bahsediyorsan 2.5mden-1mye kadar var

yoksa demon wing türü şeyler var arkaya takılmıyor ama tanesini 2.5kdan satabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Genç kavga etmeyin.Bu wingler nerden cıkıo.yada İtem toplanarak mı elde edilio ?

wing derken ne demek istediğine bağlı oyuncuların arkasına taktıkları winglerden bahsediyorsan 2.5mden-1mye kadar var

yoksa demon wing türü şeyler var arkaya takılmıyor ama tanesini 2.5kdan satabilirsin

vegeta yardımın için sağol ama yanlış bilgilendirme var.Öncelikle takılan wingler 1,5m-5m ediyor,çeşidine göre.Demon ise 2,5k değil 25g 2,5k den alıp da kim napsın?

• Arkdaşlar görevlerde kordinatlar veriliyor. Onlarla adamların ve canavarların nerelrde olduğunu bulablirsiniz.
    alt+r tuşuna basım questte yazan kordinatı girin bi ok işareti size yolnuzu gösterecek.Ve isteyen Treasure Isle ye gelebilir. 2 charım var biri 37 biri 30. İki oyun açarak diğerini 30 yaptim.İsteyen denesin Kasmak istediğiniz oyunu açın.Display dan grefikleri kısın vede yarım ekran yapın. Oynayacağınız oyununda grafiklerini medium yapi tam ekran olsun vede o displayda camera on olsun.Kasmak istediğiniz adamı kasacağınız adama takip ettirin( alt+ mousenin sol tuşu )

Treasure Isleye gelenlere Her Zaman Kapım Açık
  • Bu arada Nickim FeralCat
  • aegean serveri ne gelenleri beklerim kasarım farketmezzz.kapım acıktır

nick:KingDemon
    Class:Champion
    Guild:MoSt WanTeD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakeMeLaugh -- 21 Ağustos 2007; 19:17:15 >
  • Bıraktım oyunu,aşırı derecede quest var bu levelda.
    Asıl quest ileri lvl larda kasmanın zor oldfugu zamnalarda iyi olur.Oyunun başında adamın onune bu kdr quest koyarsan bayılıır.Ztn Npc bulmak ölüm gibi zor.
  • kral kaan kardeş ne dedigini anlamadım
    düzgün söylermisin şunu.hemde senin dedigin yanlış galiba.
    arkadaşlar bilen söylesin icicle haven nerede düzgünce söyleyin şunu.lütfen
  • aegean Girebilen var mı ????:::
  • arkadaşlar meraba ben yeniyim lvl 26 char exproler im bide 31 hunter ve 31 swordman var hepside class lı nasıl swordman ve hunterin nasıl oluncanı söyleye bilirim
  • www.pirateofking.com o oyunun aynısı ama english 33 lwl de ßıraktım
    357 mß galıßa ama gafikleri talesofpiratesten cok daha gusel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuLordRanks -- 11 Ağustos 2007; 14:35:17 >
  • nick : UnderTakerTR
    Mesleq : Swordsman
    Server : 1
    www.piratekingonline.com
  • Guzel oyuna benziyo gemiyi sen mi alıyorsun yoksa başlarken mi verio?
  • sen oluyosun 15 lwl olunca alabilirsinayrıca gemilerin birçok çeşidi var

İNG bilenler için top taki bütün blgiler
  • yaw knkaLAR bu skiler nasıl açılcak bilen varsa sölesn
    10 lwl yaptım ilk çıkan skilii bu arada ben swordmansım pls help
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.