Şimdi Ara

Tales Of Pirates (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 level olunca beginnerden istediğin sınıfı seçiceksin
    @Demosty oynamadım bilmiyorum
  • TALES OF PRİTES prite king in avrupa serverları yani aralarinda fark yok bn prite kingde 23 e kdr oynadim sora biraktim bezdiriyo kendini kontroller gıcık
  • ya biri direk download linkini verebilirmi ben indirdim bi kere setup seklinde inmedi dosya halinde indi...
  • filefrontan indir
  • zip dosyası olarakmı indi yoks alauncher dosyası olarakmı ?
  • launcher olarak indi kardes
  • ee başlat yüklesin
  • direk cift tıklayınca yuklenmiyo iste...program acma menüsü cıkıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 24 Nisan 2007; 19:40:29 >
  • winrar yok galiba winrar yukle
  • var abi winrar da var.yaa siz indirdinizde direk setup olarakmı indi?? yosa rar halde felanmı
  • ya rar halinde iner yada setup
  • nese abi ya heralde bozuktu indirdigim yer bastan indiriyom artık :(
  • ARKADAŞLAR OYNA OYNA HEP Bİ YERDE TAKİLİYORUM BU OYUNDA LW KASMAK KOLAYMI KAÇA KADAR KASARİZ GÜZELCE ???
  • oyun eğlenceli şu an giremiyorum ama oyunda 3 olmak sadece 5 dkınızı alıcak diyor
  • arkadaslar oyunu indirdim patch bitti.Enter game diyom oyun acılmıyo server felanmı kapalı... yoksa bendemi sorun var gene yaa
  • ben lvl 10 oldum ama class deistiremedim ya bilen biri ayrıntılı yazarsa herkes icin ii olur
  • cok hosuma gitti indirmeyi düşünüyorum ay başı gelsin(btun rpglerde hemen okcunun vurus grafıgıne bakarım bunda iyi gözüküyordu birde cronousta iyi yarın open beta olcak onuda indircem)
  • Güncelliyorum nerdeyse 2. sayfaya düşücek
  • adam görükmüyo link doğru koysan
  • bende indiriom salam gbi duruo bide korsanlik var işin icinde heyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.