Şimdi Ara

Tales Of Pirates (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir oyun bizde oynuyoruz.Level 30 hunter var.Simdi birde yanına explorer kasmayı düşünüyorum.
    [29 ama cok az birşey exp kaldı bugun zamanim yetmedi daha ]

Ben = UltimaTr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 6 Mayıs 2007; 23:29:57 >
  • Gerçekten güzel bi oyun sardı valla

Smirdon'la ikimiz oynuyoruz lvl 30 hunter kastık ikimizde

explorer kasıcaz (bence herkes explorer kassın çok işe yarıyo)

nick NocturneTr genellikle Deep Blue icicle city ve Atlantis haven civarlarında takılıyoruz
  • peki bu oyunda gemiye binebilicekmiyiz ona göre deniyeyim
  • player photoslar güzelmiş :) indirip denicem severim böle cizgi film işlerini:)
  • Evet oyunda gemiler mevcut
  • Gemiye biniyosunuz fakat binmekle iş bitmiyo gemininde leveli var gemi batabiliyo exp le lvl atlıyo yakıtı var doldurman gerekiyo vs vs çok güzel bi oyun
  • flyff gibi birşeye benziyor 288 mbmış zaten indirelim bakalım
  • Abi ben inndirdim ama açılmıyor.Kuduktan sonra prograı çalıştırdım.Açıldı Enter The Gameye tıkladım kapandı.Yardım.

• ben bu oyunu biraz oynadım sorun varsa söyleyin ltf
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KaaN

Gemiye biniyosunuz fakat binmekle iş bitmiyo gemininde leveli var gemi batabiliyo exp le lvl atlıyo yakıtı var doldurman gerekiyo vs vs çok güzel bi oyun

exp alınca direk atlamaz üserine gidip limanda tam hatırlamadığım yerde bi adam var ondan build ship yapıp 100 gold gibi az bir paraya lvl atlatabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KaaN

Gerçekten güzel bi oyun sardı valla

Smirdon'la ikimiz oynuyoruz lvl 30 hunter kastık ikimizde

explorer kasıcaz (bence herkes explorer kassın çok işe yarıyo)

nick NocturneTr genellikle Deep Blue icicle city ve Atlantis haven civarlarında takılıyoruz

ama coral lazım onu da anca argentte yukarılardaki bir adamdan satın almalısın

• quote:

Orjinalden alıntı: fault

ben lvl 10 oldum ama class deistiremedim ya bilen biri ayrıntılı yazarsa herkes icin ii olur

ayrıntılı olarak söyleyeyim öncekikle havuzun kenarında size yardımcı olan bir hanfendi var ona gidip istediğin mesleğin görevini alıyorsun ve görevde söylenenleri yapıyorsun

dikkat:bazı adamlarda class atlamadan bişeyler yaparsanız alıp atarsanız görevi bir daha alamazsınız ve o zaman da baştan açmanız gerekir
  • oyun gzle benzio bende indirom
  • yakında konseyi küllerinden doğuracağım bu oyunda.iki karakterim var 36 lvl olan - Slight 22 lvl Graal bana ulaşın.Guild işini yakında halledecem parayı topladım.oyunla ilgili ayrıntılı guide ı yakında sizlere sunacağım.sorular için msnim : angrodelluin@hotmail.com
    skull isledayız server olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 6 Haziran 2007; 20:05:20 >
  • arkadaşlar bu oyunda 10 lvl oldum hala sikill yok nasıl açtırcam yardım ederseniz iyi olur bide bunda gemi alınıyormu
  • Beyler bide hangi serverde oynuyorsunuz bi filo kurak bileşip avrupalılara karşı türkün gücünü gösterelim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: balars

arkadaşlar bu oyunda 10 lvl oldum hala sikill yok nasıl açtırcam yardım ederseniz iyi olur bide bunda gemi alınıyormu

skilleri
    hunter san : icicle
    voyager ve sword san : argent
    herbalist sen : shaitan dan alabilirsn.groceryler satyıyor.gemi alınıyor minimumu lvl 15 olman lazım kullanmak için
  • aga kordinatlar ne bide msn verirsen sevinirim
  • beyler havuzun ordakine gittim bi görev verdi sword olmak istiyorum elimde 2 tane mektup var onları neyepaçağım?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.