Şimdi Ara

Talisman Online(Hayatta kalmak için takım oyunu,Kazanmak için Talisman!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Yine bir aradan sonra yeni bir oyunla buradayım.Dün akşam denemek için Talisman Online ı indirdim ve beğendiğimi ve sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüm işte talisman online.(Kısaca bir özet geçelim)

Oyunun boyutu 169mb gibi komik.Yani hoşunuza gitmese bile denemekten bir zarar gelmez.Oyunumuzda 5 sınıf var

Monk : Yüksek hpye sahip

Barlar: HP / Stamina Point / Break Point, Stamina puanı her saniyede 10 dolar, en üst limiti 100dür
    Özelliği: kendine gelen saldırılara karşı en dayanıklı
    Zayıflığı: düşmana uzaktan vurabilecek birkaç skilli var
    Takımdaki rolü: Hasarları yüklenen kişi yani bir nevi tank
    Silahları: Budist asası ve budist küreği
    Atak özellikleri: Ateş ve buddha
    Karakterin üstünede durması gereken özellik: Strength

Wizard : Belli bir mesafeden büyülerini kullanan magelerdir aslında wizardlar.element büyüleriyle düşmana hızlı hasar verirler

Barlar: HP / Mana
    Özelliği: yüksek hasar vermesi
    Zayıflığı: kendisine gelen saldırılara karşı zayıf
    Takımdaki rolü: uzaktan hasar vermek
    Silahları: Uçan kılıçlar
    Atak özellikleri: Ateş ve su
    Karakterin üstünede durması gereken özellik: Intelligence

Assassin : Bildiğimiz çift el kılıç,pala,dagger kullanabilen atik ve iyi dps ye sahip bir sınıf.Armorları orta düzeyde olmalı

Barlar: HP / Stamina Point / Combo Point, Stamina puanı her saniyede 10 dolar, en üst limiti 100dür
    Özelliği: yüksek hasar vermesi
    Weakness: zayıf defans özelliği, uzaktan gelen saldırılara karşı yetersiz
    Takımdaki rolü: yakından hasar vermek
    Silahları: Hançer ve zincirli palalar
    Atak özellikleri: Zehir ve yıldırım
    Karakterin üstünede durması gereken özellik: Dexterity

Tamer : Wowun hunterı,yani yanınıza bir pet alıp onla çalışabiliyorsunuz, yayınızla okunuzla arkadan.

Özelliği: en iyi tek başına kasan karakter
    Weakness: peti tarafından desteklenmeye ihtiyacı olması
    Takımdaki rolü: uzaktan damage vermesi,pet ikinci tank olabilir
    Silahları: Yay ve arbalet
    Atak özellikleri: Su ve zehir
    Karakterin üstünede durması gereken özellik: Dexterity

Fairy : Kısaca healer diyelim.armoru düşük yine

Özelliği: Can doldurma özelliği
    Weakness: kendisine gelen saldırılara karşı zayıf
    Takımdaki rolü: Buff ve heal atmak
    Silahları: Uçan teker, buddha incisi
    Atak özellikleri: Yıldırım ve Buddha
    Karakterin üstünede durması gereken özellik: Intelligence

Oyunda 6 tane meslek mevcut yanılmıyorsam.herbalism-pot yapma,mining-charm yapma, birde magic stone falan vardı ama durun bakalım onları yakında araştırıp ayrıntılı yazarım.Ek olarak Auction bulunmakta yani satacağınız silah,armor,pot gibi itemlerinizi açık arttırmaya koyup satabiliyorsunuz.oyunda ek olarak stall da açabilirsiniz ama 2sinin birden olması gerçekten çok güzel bir özellik.Oyunun en önemli özelliği ise Talismanlarınıza level atlattırmak ve silahlarınızı birleştirerek daha güçlü silahlara çevirmek.Bir talisman veya silaha level atlattırmak için enhance talisman diyoruz.silahımızı veya talismanımızı bu boşluğa koyup starta basıyoruz ve bir barın dolduğunu görüyoruz.dolan şey bizim enerjimizden alıp silaha lvl atlattırıyor.nasıl mı enerji topluyoruz? tabi ki mob keserek ve görev yaparak.silahları birleştirmek içinse merge talisman diyoruz ve aynı türden silahları veya talismanları koyup tamama basıyoruz.Ek olarak oyundaki quest sistemi hiç sıkıcı değil ve quest penceresini açıp öldüreceğiniz mobun ismine(yeşil olarak gösterilmiş) tıklarsanız haritada yerini görebilir, aynı zamanda götüreceğiniz npc nin ismine basarak onunda yerini görebilirsiniz.Ve binek hayvanlarda mevcut.nasıl alındığını ise henüz bilmiyorum.şimdilik bu kadar yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşacağım

Oyundaki ismim : Zaknafein
    Oyunun videosu :http://www.youtube.com/watch?v=vbeM6Jtt_F8

http://www.talismanonline.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 7 Mayıs 2008; 21:31:38 >

• up

beyler hiç mi merak eden yok.yani hem oyun arıyorsunuz düzgün hem de bunu es geçiyorsunuz
  • kardeş eline sağlık güzel olmus
  • oyunu indirdim ve oynuyorum 2 patch kuruo sadece hemen bitiyor wizard oldum harika bir char tavsiye ederim karizmasi yeter :D
  • oyunda binekler var(kaplan,at vs...).sanırım lvl 20den sonra kullanılabiliyor.ben assassinle oynuyorum şuan.Sky around water serverındayım.oyunun ayrıntılı incelemesini birkaç saat içinde yapıcam.ek olarak oyunda auction sistemi var! gerçekten inanılmaz bu kadar küçük boyutlu bir oyun için büyük başarı.yine wowdan hatırlıyoruz bu sistemi.Açık arttırma mekanı gibi birşey.mallarınızı satmak için saatlerce beklemenize gerek yok.oraya gidip fiyatı belirliyorsunuz ve satılınca para size geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 7 Mayıs 2008; 20:20:32 >
  • Merak ettim bende indiriyim bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

Açık arttırma mekanı gibi birşey.mallarınızı satmak için saatlerce beklemenize gerek yok.oraya gidip fiyatı belirliyorsunuz ve satılınca para size geliyor

ooo süper bişi o zaman en kisa zamanda ayrintili aciklamani bekliyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim fairy war daha önceden kalma 18-20 lv falan olması lasım partyi adamıyım full buff yhani anlaşalım Pm dende partyle kasarız maksat vakit geçirmek.
  • en iyi char assasin ya da wizarddır..
    ikisinde aoe skiller var ama fairy ve monkunda görevleri var.
    oyunda pvp yok arena hariç
  • oyunda pvp olmaması çok kötü
  • oyunda büyük pvp kapışmaları varmı bilmiyorum ama oyunculara duel teklif edilebiliyor bu da güzel bir özellik
  • hee yazmayı unttum bi de blood mouintainde guild war yapılabiliyor
  • arkadaşlar oyunda grup kuralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Joe_ -- 8 Mayıs 2008; 13:55:36 >
  • Bende yükledim bi deniyorum adım OnlineGamer
  • beyler ilk oynama ile pek fazla yorum yapamıyacagım için kısa bir özet geciyorum boyutuna bakılarak 2D denilebilir ama 3d dir bu yüzden kota dostudur pek fazla mesela su grafiklerini falan önem vermemisler sadece zevk almak icin oynanan bi oyun sanırsam ve wizardlar bolca bulundugunuda belirtmek isterim eyer oyunu iyi bilen bi arkadas varsa pm den bana msn adresini atarsa sevinirm
  • oyunun grafikleri tamamen 3d ama animasyonların bazıları 2d dir
  • Oyun resimlerden bakılınca güzel özellikler silhaları güzel yapmışlar
  • sevimli bişey denemeye değer ^^
  • Binek kurt var mı ?
  • Oyunu oynuyorum birazda ben ek bilgi vereyim

Tezgah açma: tegah açmak için sol üst köşedki haritanın yanında resimelr war en baştaki my stall dior (ama 10 lwl den önce stall kurulamas)
    Silaha nasıl artı bsarım:Silaha + basmayı bilmiorum ama ilk başladığımız zamn 6. slot da yada(c) ye basıp en sondaki seçenği tıklayıp 2. şekli alıp sltlardan birine koya biliriz koydundak sonra eğer atıyom1 e koyduk basıyos 1 e silahımızı elimizden çıkartıp oraya koyuyorus. daha sonra starta basıp silahımızı geliştire biliyos 1 lwl 2 lwl 3 lwl..... die
    Silahımzıı geliştirmek için bişi gerek mi:Evet gerek ama çok küçük bişi her canvarı öldürdüğümüz zaöman bütün görevlerden enerji veriyor bu enerji sayesinde silahımzı geliştiriyorus
    Birine bi eylem için nerden teklif yolarıs: Biriyle duel yapmak pm atmak grup kurmak vs... için önce dama tıklaycaz sonra üste resim açılcak resmine sağ tıklıycam ve yapmak istediğimiz eyleme tıklıycaz ve kabul etmesi gerek
    Görevlerde hangi canavarın enrde oldugunu nasıl anlıycaz:Görevi aldığımıs saman (t) aldığımız görevi seçiyorus fark etmes yadna bi pencere açılıyor azcık cubuğu aşşağ kaydırıyos ve hangi canavardan kaç tane öldürceğmis yazio o canavar yazsıına tıklıyorus map i açıp canavarın bulunduğu yeri maci yıldısla gösterio

________________Yardımcı olduysam NE MUTLU BANA____________

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.