ben talisman online a yeni başladım boyutu düşük olmasına rağmen çok güzl bi oyun wow a çok benzio hernese oyunla ilgili bi kaç sorum olcak lv 7 de skill açılıo gibi gözüküo ama lv 7 oldm skill açılmadı :S anlamadım napıcamı cvp verirseniz sewnirim bu oyun oynayan arkadaşlarda beni eklerse iyi olur msn adreim : 1907.forsaken@windowslive.com
silahını enchance etmen lazım altta sağ tarafta enchance var ona bas sonra silahı çıkar oraya koy okeyle o upgrade edecek ama upgrade etmek içinde energy point lazım eğer silahına enchance basmadıysan yeterde artar o ep sana
pek bişi anlamadım ama dediklerine göre girip baqıcam şimdi ztn şu an lv 9 oldm işte:D bide bu altımıza kaplan fln nerden alıcaz millet almış gezio :D bide benim pet im öldü nasl canlandırıcam
yaw yanlışlıkla delete char dedim off oraya basınca insan bi sorar emin misin fln die tık die silio :D nese wizard açtm şimdi bu daha hoşuma gitti :D
bu arada enchance işini anladım saol peki merge talisman ne işe yarıo
merge talisman iki itemi birleştirip yeni item elde etmek
lvl 33 assasin mavi lvl 30 simitarım vardı ama bıraktım oyunu çünkü kas kas nereye kadar
hmm. anlamadım :D hangi itemleri birleştirioz aynı olan itemler mi olcak ve itemin türü ne giysi silah fln mı ? ve birleştirince ne oluo