Şimdi Ara

Talisman Online yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben talisman online a yeni başladım boyutu düşük olmasına rağmen çok güzl bi oyun wow a çok benzio hernese oyunla ilgili bi kaç sorum olcak lv 7 de skill açılıo gibi gözüküo ama lv 7 oldm skill açılmadı :S anlamadım napıcamı cvp verirseniz sewnirim bu oyun oynayan arkadaşlarda beni eklerse iyi olur msn adreim : 1907.forsaken@windowslive.com

Talisman Online : http://www.talismanonline.com/

• silahını enchance etmen lazım
    altta sağ tarafta enchance var ona bas sonra silahı çıkar oraya koy okeyle o upgrade edecek
    ama upgrade etmek içinde energy point lazım eğer silahına enchance basmadıysan yeterde artar o ep sana
  • pek bişi anlamadım ama dediklerine göre girip baqıcam şimdi ztn şu an lv 9 oldm işte:D bide bu altımıza kaplan fln nerden alıcaz millet almış gezio :D bide benim pet im öldü nasl canlandırıcam
  • yaw yanlışlıkla delete char dedim off oraya basınca insan bi sorar emin misin fln die tık die silio :D nese wizard açtm şimdi bu daha hoşuma gitti :D
  • bu arada enchance işini anladım saol peki merge talisman ne işe yarıo
  • merge talisman iki itemi birleştirip yeni item elde etmek

lvl 33 assasin mavi lvl 30 simitarım vardı ama bıraktım oyunu çünkü kas kas nereye kadar
  • hmm. anlamadım :D hangi itemleri birleştirioz aynı olan itemler mi olcak ve itemin türü ne giysi silah fln mı ? ve birleştirince ne oluo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide ben living i collect ore seçtim kayaların içinden topladıklarımı napcam ??
  • bide silaha verdimiz energy i geri alma yolu war mı
  • silahını enchance etmen lazım
    Bunu yaparsan düzelir düzelmezse Pm at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.