Şimdi Ara

Tam araba alınacak zaman... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir bayiye gelen yeni Clioların tamamını galericiler almış. Bir tane bırakmışlar müşteriye.

Forumdaki arkadaşların "Yüzüne bakılmaz, Fransız değil mi!?" dediği C5 Aircross'u galerici sıfır olarak almış. Dün arkadaşım, satın alıp, ilana çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    peugeout ve citroen eskiden hor görülürdü ucuzdu,problemliydu

şimdi çoğu kişinin onları alıcak parası yok ve baya kaliteliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Mart 2020; 12:13:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 sene önce 145 bine ara kat-kombili - 3 +1 daire satın aldım..
    ayda 1100 lira kira getiriyor..

şimdi gidip C sgemneti bi arabaya 200 bin gömmeyi normalleştirenler ; ya al - satçıdır yada araç satış danışmanıdır....

kesinlikle fiyatlar şu ortamda çok fahiş..

araç alırken maaşlarınıza oranlayın; on göre fikir beyan edin derim...

bir arabaya 36 -40 aylık maaşınızı bağlamak abestrir. KIROLUKTUR.

AB de adamlar en fazla 12 -15 aylık maaşları ile aynı arabaları alabiliyor.
  • Tam araba alınacak zaman...
  • Bu mantıktan dolayı da satış artıyor, yatırım amaçlı. Bir zamanlar gayrimenkul de böyle patlamıştı, sonra patladı!
  • Son 3 yıldır araba fiyatlarının düstüğünü görmedim. Çoğu kişi kış ayını bekledi 2. elde. O da yüz güldürmedi. Bayram a doğru özellikle alt grup araçlar daha da artacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

3 sene önce 145 bine ara kat-kombili - 3 +1 daire satın aldım..
    ayda 1100 lira kira getiriyor..

şimdi gidip C sgemneti bi arabaya 200 bin gömmeyi normalleştirenler ; ya al - satçıdır yada araç satış danışmanıdır....

kesinlikle fiyatlar şu ortamda çok fahiş..

araç alırken maaşlarınıza oranlayın; on göre fikir beyan edin derim...

bir arabaya 36 -40 aylık maaşınızı bağlamak abestrir. KIROLUKTUR.

AB de adamlar en fazla 12 -15 aylık maaşları ile aynı arabaları alabiliyor.
    Araba alip kar etmeye calisanlara kiyasla sen mantikli olani yapmissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smasher3670 -- 10 Mart 2020; 22:7:59 >
  • Bence bisiklet almak lazım
  • Alacağın araba da zamlanacak zeki çocuk

• 34GKN1907 3 kullanıcısına yanıt
    yatırım aracı olarak görülmeye başlanması fiyatları arttırdı.
  • firmalar bilerek az araba getiriyorlar bu sayede fiyatları istedikleri gibi arttırıyorlar. Millet de kuyruk var araba yok diye fiyatına bakmadan alıyor. 95 milyon nüfus var bayi 8 - 10 araba getiriyor.
  • Bugün BMW 150 tane aracı 20 dakikada sattı, bu işin sonu nereye varır bilemiyorum

• Arkadaşlar selam, piyasanın şuan bu durumda olmasının sebebi emlak sektöründe al sat yapan insanlarında emlagı bırakıp otomotiv sektörüne geçiş yapmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben. Araçları al satçılar kendi arasında satıyor her alan fiyatı arttırıyor 0 km 100 bin olan aracı galerici alıyor 110 a ilana koyuyor. Al satcı gidip galeriden 110 a alıp 125 e ilan koyuyor..125 e al satcıdan arabayı alan alsatcı 140 a ilan koyuyor bunu gören bayi bir sonraki partiyi 150 den satışa çıkıyor. Galerici gidip tekrar alıyor döngü böyle gidiyor...

Peki bu nezamana kadar gider ???

Ev fiyatları 150 binlik 200 binlik evler 500 e kadar gitti orda çakıldı. Şuan düşmesi kazım ama kimse satmıyor ama banka el koyunca ucuza banka satıcak evler 150 lere geri düşecek.. araçta da aynı seneryoyu bekliyorum önümüzde ki 2 yıl içerisinde..

• Onun yerine kimse almasa toplu taşımaya yönelse otomatikman patlayacak karaborsacılar

• Tam araba alınacak zaman...

Tam araba alınacak zaman...

• Corona virüs yüzünden Çin'de bırak satışı bayiler bile kapalı. Üretim yapan ülkeler ise daha rahat durumda. Arz talep dengesizliği den fiyatlar arttı. Büyük firmalar satamadiklari araçlara 1 ay sonra ülkeye gönderirse 100 bin tane bak o zaman piyasaya. %30indirim gelir

• Çin araba üretimi konusunda ithalata bağımlı değil diye biliyorum. Yerli üreticileri var ve korona virüsü nedeniyle bu üreticilerin üretimleri aksamış durumda. İlaveten dünya genelinde üreticilere elektronik parçaları tedarik ediyor. Lunar yıl başı tatili ve arkasından gelen ilave mecburi tatiller nedeniyle uluslararası deniz taşımacılığında da büyük sorunlar yaşanıyor.

Bu sorunlar nedeniyle üretimin tüm dünyada aksayacağını ve araç arzında düşüş olacağını düşünüyorum

• Büyük üretim yapan ülkeler, eğer virüs kendilerine sıçramadıysa çok fazla etkilenmeyebilirler.

• Tam tersini düşünüyorum . Şu an satma zamanı . Önümüzdeki 2-3 ay içinde düşecek fiyatlat .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.