|
Bildirim
|
Bu fiyatlara arabayı kim alıyor ilginç .adamın evi yok 150bine araba alıyor .kaskosu vergisi benzini düşünmüyormu hiç .
|
Araç fiyatları 1 senede minumum yüzde 60 arttı. Afedersinizde hanginizin maaşı yüzde 60 arttıda bu kadar rahat alın satın diyebiliyorsunuz. Bir noktada artık bu fiyatlar sürdürebilir olmayacak. Hep elinizde olan araba üzerinden hesap kitap yapıyorsunuz ki asıl yanlışlık burada yapılıyor.
|
Ulan arkadas birileri al satıcılardan dert yanar benim gibi
Birilerde 100e al 2 ay sonra 120ye sat diye konu açar Sizin gibiler yüzünden piyasa aldı basını yürüdü Devlet size ödül vermeli aslında piyasayi canlandırıyorsunuz diye.. |
İyide haci 2000 model honda civic e 100 bin derlerse bu millet taş mi yiyecek ne yapacak
|
Vallahi bu millet akillanmaz ..kimse de ekonomi kötü para yok demesin iktidara da atıp tutmasın adamlar ÖTV de daha çok yukselttikce millet arabalara saldırıyor deli gibi
|
Suan araba alabilecek hele sifir alabilecek babayigit varsa beni bul yigidim seni tanimak istiyorum. Yazilim gelistiriciyim. Trde yuksek maas alan kesim icindeyim. Degil araba almak arabami yukseltemem. 60 ay vade ile mi aliyorlar da aliyorlar bilmiyorum. Hayir naktin var diyelim bu kaosta ne bu ne cssaret. Valla tebrikler
|
Euro 7 yi geçti şu an gördüğümüz fiyatlardan araba almak için son şans mart ayı, ihtiyacı olmayan alır almaz ama bu fiyatlardan araba ihtiyacı olan varsa mutlaka almalı sonuçta herkesin bütçesi kendine kimi araba alır kimi kıyafete yatırır kim yurt dışı seyahatlare harcar kiminde hepsini yapacak ekonomi vardır 2020 stok sıkıntısına rağmen 700-750 bin adet 0 aracın satılacağı bir yıl olacaktır. menkul-gayrimenkul her zaman alan kazanır.
|
Tam zamanı mı? Çıldırmayın, kesinlikle araba alınmaz parayı yolda bulmadık biz. Böyle devam ederse ne mi olur? Sıfır araba alırım. 2008 model hondaya 100k vereceğime sıfır hondaya 180k veririm.
|
3 sene önce 145 bine ara kat-kombili - 3 +1 daire satın aldım..
ayda 1100 lira kira getiriyor.. şimdi gidip C sgemneti bi arabaya 200 bin gömmeyi normalleştirenler ; ya al - satçıdır yada araç satış danışmanıdır.... kesinlikle fiyatlar şu ortamda çok fahiş.. araç alırken maaşlarınıza oranlayın; on göre fikir beyan edin derim... bir arabaya 36 -40 aylık maaşınızı bağlamak abestrir. KIROLUKTUR. AB de adamlar en fazla 12 -15 aylık maaşları ile aynı arabaları alabiliyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 8 Mart 2020; 18:39:22 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 8 Mart 2020; 18:41:4 > |
|
|
|