Şimdi Ara

Tam Bir Sosyopatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ileri zeka nedeniyle rastlanan topluma uyum sorunu.bu kisilerde vicdan duygusu gelismedigi icin rahatlikla suc isleme eyilimi vardir.pek de zeki olduklarindan tehlikelidirler.
    toplumun kural, dayatma ve değer yargılarını kabul etmeyen, toplumun paylaşımlı bilincine dahil olmayan kişi. asosyallikle ve antisosyallikle karıştırılır sıklıkla. oysa bir sosyopat birey bazında insanlarla çok iyi ilişki kurabilir, gayet de sosyal olabilir. antisosyallik ise daha öfke-sinir bazlı bi durum.

çözümü varmı

• Karşımdaki kişi nasılsa bende öyleyimdir acımasızsa daha acımasız güleryüzlüylüyse ondan daha güleryüzlü. Ama asla antisosyal olmadım asosyalda değilim zaten
  • Bi bitmediniz haa.....
  • just4techno kullanıcısına yanıt
    Sosyopat asosyal demek değildir konuyu okumadan yorum yapan arkadaşlar olabilir diye söylüyorum.
    sosyopat bireylere örnekler : sherlock holmes,hannibal lecter-k.sessizligi(a.hopkins),lisa-girl interrupted(a.jolie)....vs
  • Ciddi dalga için mi açtın konuyu bilemem ama aslında tam beni anlatan bir türmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByOneSelf

Sosyopat asosyal demek değildir konuyu okumadan yorum yapan arkadaşlar olabilir diye söylüyorum.
    sosyopat bireylere örnekler : sherlock holmes,hannibal lecter-k.sessizligi(a.hopkins),lisa-girl interrupted(a.jolie)....vs

yok okudum içimden geldi o laf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Ciddi dalga için mi açtın konuyu bilemem ama aslında tam beni anlatan bir türmüş.

dalga için açmadım benim gibi olan insanların düşüncelerini almak için açtım bu konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozenti ergenler toplanmis yine. Tamam hepiniz cok zekisiniz dextersiniz hannibalsiniz. Asosyallikten bir yerlere yag baglayan ergenlerin kendini avutmasi olmus bu konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sherlock izleyip gelmeyin buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.