Şimdi Ara

Tam Burs alip 0 bursluyla ayni yerde okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazi arkadaslarin bakis acisini degistirmek icin aciyim dedim bu konuyu Siz nasil dusunuyorsunuz? Butun sene calisip ilk 10.000 ,20.000 Neyse artik tam burs alip 200.000 olan adamla ayni sinifta okumak icinize oturur mu yoksa takmaz misiniz?

• Bunu takarsanız yaşayamazsınız zaten. Sen orta karar arabaya binerken trafikte yanından Panamera geçince aracı sağa çekip inip yürümeye mi başlayacaksın?
  • Bana koyar açıkçası ama ilk 10k burs alırken 11kda olup para ödemek zorunda kalan bi adama da haksızlık olur böyle dememiz. Yani kılpayı kaçırdıysa.
  • Hocam şöyle düşün zaten bu sınavda 200k civarında olanla 10k olan arasında büyük bi fark olur dersleri geçemez 4 sene onlara 6-6.5 sene olur 1 sene boyuncada selam selam o kadar yani
  • Her okulda yok öyle.. Bilkentte tam burslu ilk bin 0 burslu 10k dan alan bolum var
  • o okul o adamların ödediği parayla dönüyor, haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Hocam şöyle düşün zaten bu sınavda 200k civarında olanla 10k olan arasında büyük bi fark olur dersleri geçemez 4 sene onlara 6-6.5 sene olur 1 sene boyuncada selam selam o kadar yani
    insanları resemen sıralamalarına göre değerlendiriyorsunuz lan. kusura bakmayında sizin gibi 40-30-20-10 klarda olacağıma 200kda olurum.

yemin ediyorum ırkçılığa bakış açısı kazandırmışınız tebrikler anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Her okulda yok öyle.. Bilkentte tam burslu ilk bin 0 burslu 10k dan alan bolum var

10k değil de EE 25 küsürden alıyordu mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Bunu takarsanız yaşayamazsınız zaten. Sen orta karar arabaya binerken trafikte yanından Panamera geçince aracı sağa çekip inip yürümeye mi başlayacaksın?

Ama elimde firsatim var onlarin olmadigi bir yeri secmek icin. Amac zenginlerle sidik yaristirmak degil ama elimde olsa onun bindigi arabadan daha iyi arabaya binmeye calisirim. Bu sans varken kullanmali mi?
  • Abi adam eşek yüküyle para ödemesiyle rağmen aynı yerde okuyosunuz ve ayrıca adam meslekte büyük ihtimal gerinde mükemmel bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koops

quote:

Bunu takarsanız yaşayamazsınız zaten. Sen orta karar arabaya binerken trafikte yanından Panamera geçince aracı sağa çekip inip yürümeye mi başlayacaksın?

Ama elimde firsatim var onlarin olmadigi bir yeri secmek icin. Amac zenginlerle sidik yaristirmak degil ama elimde olsa onun bindigi arabadan daha iyi arabaya binmeye calisirim. Bu sans varken kullanmali mi?

Alıntıları Göster
    Bi an önce lanet üniversitenizi kazansanız da bu kafanızda büyütüp durduğunuz sefil ön yargılarınızın ne kadar önemsiz olduğunu fark etseniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Her okulda yok öyle.. Bilkentte tam burslu ilk bin 0 burslu 10k dan alan bolum var

10k değil de EE 25 küsürden alıyordu mesela.

Evet hocam abartmışım
  • O beğenmeyip aşağıladığınız adamın ortalaması sizden iyi olunca görürüm ben

Eskiden ben de bu kafadaydım ama yanlış olduğunu fark ettim.. ilk 1000 e girdiği için kendisi ÖSYM İLAHI ilan eden burnu havada arkadaşlarımı gördükçe hayatı yaşayan , her şeyi Sıralama görmeyen arkadaşlarıma daha bi sıkı sarılıyorum
  • Sizdeki bu kuyruk acisi ne anlamadim 200k daki adam benle ayni oluyor allah allah o adam senden aptal oldugu icin 200k da degil senin kadar götünün üstüne oturamadigi icin 200k da veta varsayki aptal ? Parasini verir okur para sadece ev araba almaya yaramaz böyle yerlerde ise yarar ha bide amaciniz zengin olmak ise sizin cocugunuzunda o 200k daki adam olma ihtimali yuksek simdi dusundunuz demi iste o 200k daki cocugun babasida bi zamanlar sizin gibiydi hersey sinav degil o insanlarda neyle sinanarak o zenginlige ulastilar kimbilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Any1CanBKilled

Bi an önce lanet üniversitenizi kazansanız da bu kafanızda büyütüp durduğunuz sefil ön yargılarınızın ne kadar önemsiz olduğunu fark etseniz.

Bu on yargi degil. O kadar calisip tek ozelligi zengin olan adamla ayni masaya oturmak. Diger yandan imkanlar daha iyi oldugu icin kafam karisik.
  • quote:

aynen

20.000 ne girince meslekte önde başlayacağını düşünenler bile varmış be . Hadi farklı üniversite olsa neyse diyeceğim , sen 20 binden adam 50 binden girdi diye meslekte önde mi başlıyorsun?
  • quote:

quote:

Bu on yargi degil. O kadar calisip tek ozelligi zengin olan adamla ayni masaya oturmak. Diger yandan imkanlar daha iyi oldugu icin kafam karisik.

Tek özelligi zengin olan adamla ayni masaya oturmak. ?? Önyargilarina sokayim kibirinde boğulursun insallah
  • 4 sene oturamayan adam 6 sene hic oturamaz çalışmadan kimsede başaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

quote:

quote:

Tek özelligi zengin olan adamla ayni masaya oturmak. ?? Önyargilarina sokayim kibirinde boğulursun insallah

ygs lys senin o meslekteki yetkinliğini belirleyebilir mi sanıyorsun? okula ücretli giren arkadaşının bölüm birincisi; 2. sıradan girenin ise bölüm sonuncusu olabileceğini gördüğün zaman beni daha iyi anlayabilirsin umarım.

Edit:Alıntı yaparken karışıklık olmuş; koops nickli üyeyeydi yazdıklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Any1CanBKilled -- 28 Haziran 2015; 18:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

Sizdeki bu kuyruk acisi ne anlamadim 200k daki adam benle ayni oluyor allah allah o adam senden aptal oldugu icin 200k da degil senin kadar götünün üstüne oturamadigi icin 200k da veta varsayki aptal ? Parasini verir okur para sadece ev araba almaya yaramaz böyle yerlerde ise yarar ha bide amaciniz zengin olmak ise sizin cocugunuzunda o 200k daki adam olma ihtimali yuksek simdi dusundunuz demi iste o 200k daki cocugun babasida bi zamanlar sizin gibiydi hersey sinav degil o insanlarda neyle sinanarak o zenginlige ulastilar kimbilir

Olayi nerelere cekmissiniz. Ben saatlerce sandalyede bi saga bi sola donucem aci cekicem emek vericem bu sirada adam gezmedik mekan gitmedik konser birakmiyicak ve sonunda yan yana oturucaz. Acikcasi bana cok batiyor bu durum. Ote yandan babadan zengin olmak tembel olmak anlamina gelmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.