Şimdi Ara

TAM EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar indirdiğim filmler genelde alttan üstten siyah bantlı oluyor km playerde falan tam ekran yapıyorum ama Lg televizyonda gene bantlı,televizyon da tam ekran yapmanın çözümü varmı saygılar

• Plex Medya Server üzerinden filme ulaşırsanız Tam ekran oluyor. (LG TV). Fikrimi soracak olursanız, Alttan üstten boşluk dert etmeniz yersiz. Boşluk kaldığında göre Film 16x9 formatında değildir. Tam ekran yapınca Çember şekli Yumurta (Elips) Şekline dönüşüyor. Yani dikey olarak görüntü sündürülüyor. Ben daha çok yan boşluklara sinir oluyorum. TV dizi filmleri vs.. onları mecburen tam ekran yapıyorum (Millet şişmanlıyor Yüzleri genişliyor ama alıştım artık)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Plex Medya Server üzerinden filme ulaşırsanız Tam ekran oluyor. (LG TV). Fikrimi soracak olursanız, Alttan üstten boşluk dert etmeniz yersiz. Boşluk kaldığında göre Film 16x9 formatında değildir. Tam ekran yapınca Çember şekli Yumurta (Elips) Şekline dönüşüyor. Yani dikey olarak görüntü sündürülüyor. Ben daha çok yan boşluklara sinir oluyorum. TV dizi filmleri vs.. onları mecburen tam ekran yapıyorum (Millet şişmanlıyor Yüzleri genişliyor ama alıştım artık)..

Hocam tam ekranın hazzını vermiyor yarım ekran,Plex Medya Server nedir acaba bu konuda bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanic252

quote:

Plex Medya Server üzerinden filme ulaşırsanız Tam ekran oluyor. (LG TV). Fikrimi soracak olursanız, Alttan üstten boşluk dert etmeniz yersiz. Boşluk kaldığında göre Film 16x9 formatında değildir. Tam ekran yapınca Çember şekli Yumurta (Elips) Şekline dönüşüyor. Yani dikey olarak görüntü sündürülüyor. Ben daha çok yan boşluklara sinir oluyorum. TV dizi filmleri vs.. onları mecburen tam ekran yapıyorum (Millet şişmanlıyor Yüzleri genişliyor ama alıştım artık)..

Hocam tam ekranın hazzını vermiyor yarım ekran,Plex Medya Server nedir acaba bu konuda bilgim yok

LG smart tv ler içn.. (Gerçi artık her smart tv ye oluyor sanırım)
    http://www.plexapp.com/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mechanic252

quote:

LG smart tv ler içn.. (Gerçi artık her smart tv ye oluyor sanırım)
    http://www.plexapp.com/

Hocam eyvallah ama hiçbirşey anlamadım bundan biraz pro işi galiba :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.