Bildirim
Tam ekran video izlerken ekran kendi kendine küçülüyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun bende de var çözen yardım etsin sanırım virüs -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePoine
Arkadaşlar merhaba,
youtube , izlesene.com ve diğer video sitelerinde video izlerken büyük ekran yaptığımda ekran kendi kendine küçülmeye başladı ? Yani tam ekran olmadan önceki boyutuna geliyor bunun sebebi sizce nedir?
Advanced system care 7 yükledim tarama yaptırdım düzeldi kardeş bence sen de bir dene derim. -
Aynısını bende de vardı format atmıştım düzelmişti acayip can sıkıcı bi durum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePoine
Arkadaşlar merhaba,
youtube , izlesene.com ve diğer video sitelerinde video izlerken büyük ekran yaptığımda ekran kendi kendine küçülmeye başladı ? Yani tam ekran olmadan önceki boyutuna geliyor bunun sebebi sizce nedir?
Adobe flash player ve tarayıcı güncellemelerinizi kontrol etmenizi ve geçmişi önbelleği temizlemenizi öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X