Şimdi Ara

Tam Ekrandan Çıkamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube hariç bazı internette izlediğim videoları ve bilgisayarımdaki herhangi bir videoyu bs player vlc player ve ya mwm ile açtığım anda tam ekran oluyor ve tam ekrandan çıkamıyorum bir türlü..
    bazılarında alt +f4 ve ctrl + alt + del bile çalışmıyor ya da alttan açıldığı için kullanamıyorum
    forumda baktım fakat çoğu soru tam ekran olamama hakkında.. teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tam Ekrandan Çıkamama Sorunu ve Çözümleri

Tam ekrandan çıkma sorunu, özellikle bilgisayar kullanıcıları arasında yaygın bir sıkıntıdır. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve kullanım deneyimini ciddi şekilde engelleyebilir.

Bilgisayarda Tam Ekrandan Çıkma

Bir bilgisayarınızda tam ekrandan çıktıktan sonra ekranınızın normal boyutuna dönmediğini fark ederseniz, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

• "F11" tuşuna basın: Birçok tarayıcı ve uygulama, tam ekran modundan çıkmak için F11 tuşunu kullanır.
    • Fare imlecini ekranın üst kısmına getirin: Bazı uygulamalarda, fare imlecini ekranın üst kısmına getirmek tam ekran modundan çıkmanıza olanak tanır.
    • Çözünürlüğü değiştirin: Ekranınızın çözünürlüğünü değiştirmek, bazen tam ekran modundan çıkmanıza yardımcı olabilir. Bunu yapmak için masaüstüne sağ tıklayın ve "Ekran Ayarları"nı seçin.
    • Grafik sürücülerini güncelleyin: Güncel olmayan grafik sürücüleri, tam ekran modundan çıkma sorunlarına neden olabilir. Grafik kartınızın üreticisine gidin ve en son sürücüleri indirin.
    • Uygulamayı yeniden başlatın: Sorunlu uygulamayı kapatıp yeniden başlatmak, tam ekran modundan çıkmanıza yardımcı olabilir.

Diğer Nedenler ve Çözümler

Yukarıdaki yöntemler sorunu çözmezse, aşağıdaki nedenleri ve çözümlerini göz önünde bulundurun:

• Virüs veya kötü amaçlı yazılım: Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar ekran sorunlarına neden olabilir. Bir virüs taraması yapın ve gerekirse kötü amaçlı yazılımları kaldırın.
    • Donanım sorunu: Donanım sorunları da tam ekran modundan çıkma sorunlarına neden olabilir. Grafik kartınızı veya monitörünüzü kontrol edin.
    • Uyumluluk sorunları: Bazı uygulamalar veya web siteleri tarayıcınız veya işletim sisteminizle uyumlu olmayabilir. Farklı bir tarayıcı veya işletim sistemi sürümü kullanmayı deneyin.

Eğer bu yöntemler sorunu çözmezse, teknik destek için cihazınızın üreticisine veya bir bilgisayar teknisyenine başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisayarınızdaki videolar için başka bir video oynatıcı deneyin. ''AVS DVD PLAYER'' i öneririm. İnternette de aynı sorunla karşılaştığınızı duyunca bilgisayarınız da virüs olduğunu düşündüm.
  • ben de virüs olarak düşündüm nod 32 3.0.672.0 ile tarattım birşey bulamadı. bs vlc wmw hepsinde aynı sorun çıkıyor tıkladığım anda tam ekran oluyor senin dediğin programı hemen indirip deneyeyim teşekkürler..
  • hocam dediğin playerda da aynı şey oldu sağ tıkalyınca ve iki kere tıklayınca hiçbirşey değişmiyor.. ctrl nin yanındaki windows tuşuda etkilemiyor sadece iki kere alt f4 kapadı oda hepsinde çalışmıyor.. kafayı yedirecek bu bilgisayar bana
  • hocam bir anda aklıma ekran kartının ayarları geldi oradan bir seçenekten düzeldi ilgilendiğiniz için çok sağolun
    iyi günler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.