Şimdi Ara

tamam iste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeter be bune .. kendi yabtıgımız itemler bile gitti...

aslında dupe wipe deil bugunki ama gecen gunlerdeki wipe daki haliyle buldum charı..

shell +7 helmet ve pauldron+amulet of dext +roque earring 2x+kekurilerim.. gitti..

kendi manitama bu kadar vakit harcamadım..

GOOD BYE KE..

• ARKADAŞ GOD HİLESİNİ YAZ ÖLÜMSÜZ OLURSUN VE KAFANI İSTEDİĞİN KADAR DUVARA VURABİLİRSİN BUNUN GİBİ

• quote:

Orjinalden alıntı: TÜRKÜMDOĞRUYUM

ARKADAŞ GOD HİLESİNİ YAZ ÖLÜMSÜZ OLURSUN VE KAFANI İSTEDİĞİN KADAR DUVARA VURABİLİRSİN BUNUN GİBİ

arkadas idiotmusun ? forumu rehin alıyon 2 gündür

• çıldırmak üzereyim ya benden de bi good bye ke.. harcadığım saatlere yazık, hiçbirşey için bu kadar uraşmadım şimdiye kadar, ama hata bende bu kadar kaptırdım kendimi..
  • senı hacklemişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • olsun üzülme yine gelirrr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tornados

yeter be bune .. kendi yabtıgımız itemler bile gitti...

aslında dupe wipe deil bugunki ama gecen gunlerdeki wipe daki haliyle buldum charı..

shell +7 helmet ve pauldron+amulet of dext +roque earring 2x+kekurilerim.. gitti..

kendi manitama bu kadar vakit harcamadım..

GOOD BYE KE..

Abi oyunun zevki bu olabilirmi acaba kazanma hrsı ve vazgeçmemek:D mesela item yakma konusunda master alacak adamım paramın 3 de 2 sini yaktıgım itemlere harcadım .... ama egleniyom ya... abi oyuna bağlanmak demek senin yaptıgındır... sallama o kadar gittiyse gitti aaa olum yok sonunda... dupe olan blessed kullanmak goturuyomu bilmem ama öle olduysa malesef silinmişdir upladıkların...:( gecmiş olsun bye bye

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TÜRKÜMDOĞRUYUM

ARKADAŞ GOD HİLESİNİ YAZ ÖLÜMSÜZ OLURSUN VE KAFANI İSTEDİĞİN KADAR DUVARA VURABİLİRSİN BUNUN GİBİ

abi forum kayıdında 13 yaşından buyugum die işaretlersin ya hani.. bu akıl yaşı için sorulmalı ya ... bilmem kaç yaşsın ama git bura oyuncak deil...!!!!

• yanlış düşünüon beramusda oynamak cile hele birde karussan a.Q

ben kaç kişiye iyilik ettiysem karşılıgında kötülük buldum onun için Hepy€kim karde$

Ne BorCLu oL Ne aLaCaKLı YokSa HEm ParaNı HemDe ARKaDaŞıNı Kayıpedersin

ID : MeVLaNa_PcKopatI
    TüR : KaRuS
    LeveL : 45
    CHaRaKtEr : HunteR (HeMDE aLLaHıNa KaDaR )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeVLaNa_PcKopatI -- 23 Kasım 2005, 22:38:15 >

• walla KE ME yalan biraz dışarı çıkma zamanı geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.