Şimdi Ara

***TAMAMDIR SORUN ÇÖZÜLDÜ*** TEŞEKKÜRLER**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıldır XFire ve Oynasana da sürekli COD2 oynarım, şimdiye kadar değişik Pb sorunları oldu ama bunu bi türlü halledemedim.

players/ Main de ki seta fx_sort "1" yaptım, Multiplayer PB yes yaptım, Pb güncelleşirmelerini indirdim, ama yinede olmuyor ve oyundan belli bir süre sonra bu hatayı vererek atıyor.

***TAMAMDIR SORUN ÇÖZÜLDÜ*** TEŞEKKÜRLER**

Bir Fikri olan ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündoğdu -- 12 Eylül 2007; 23:29:04 >

• Yokmu bir fikri olan hala ???
  • Yokmı bi üstad ?
  • Virüs taraması yapmayı dene EXE bozulmuş sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Virüs taraması yapmayı dene EXE bozulmuş sanırım

Dostum ama oynasana da oynayabiliyorum, işin ilginci Xfire ve All seen eye de bazen yapmıyo ama genelde 2 dakika sonra, kapının önüne koyuveriyor.
  • Oyunu sil bi daha yükle aynı sorun olursa google'dan arama yap.Anlamaz isen buraya yaz biz hallederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Oyunu sil bi daha yükle aynı sorun olursa google'dan arama yap.Anlamaz isen buraya yaz biz hallederiz.

Tüm yolları denedim, olmuyor.

Yokmu şu eakire bi çare,
    esasen Kumandan da çıkamadı ise bu işin içinden biz boşa uğraşıyoz.
  • aynı hata bendede veriyo bende o yüzden OSN den oynuyom
  • Oyunu silip yüklediniz ve hala oluyorsa bence bilgisayarın derinliklerinde bu exeyi bozan birşey var ya da girdiğiniz sunucudan bir mod aldınızda ondamı bir kötülük var?Sırf osnde oynadıgınıza göre acaba Osnden sizin bilgisayarınıza sızan birşeymi var?Komplo teorisi kurarsak , Osn onların serverında oynayın diye böle birşey mi atıveriyor bilgisayarınıza acaba :)
  • Şimdi bu bölümde milletin en uyuz olduğu, Cümle COD3 çıkmış

Evet arkadaşlar madem girdiniz soruna bi el atın yahu !!!!!
  • Başlığı düzeltirsen yardımcı olabilecek biri çıkabilir..
  • Denetim masası----------yönetimsel araçlar----Hizmetler

çıkan listede PNKBSTR gibi bir satır olacak orayı bulup çift tıkla ve "başlangıç Türü" seçeneğini "Otomatik" yap.... bide bunu dene.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 11 Eylül 2007; 0:14:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

Başlığı düzeltirsen yardımcı olabilecek biri çıkabilir..

Dostum 3 gündür P.buster sorunu idi başlık kimse ilgilenmedi, Bak başlığı COD3 yapınca sen geldin en azndan yol gösterdin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Virüs taraması yapmayı dene EXE bozulmuş sanırım

Dostum ama oynasana da oynayabiliyorum, işin ilginci Xfire ve All seen eye de bazen yapmıyo ama genelde 2 dakika sonra, kapının önüne koyuveriyor.

oynasanada pb yok o yüzden oynuyorsun
    Sorunun cevabını bilmiyorum sadece bunu belirtmek için yazdım

• Oyunu silip yeniden temizce kur patch vb. birkez daha dene bakalım...
  • Sorun crack te imiş arkadaşlar, tekrardan gamecopy den key indirdim ve sorun çözüldü.
    Herkese teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

Sorun crack te imiş arkadaşlar, tekrardan gamecopy den key indirdim ve sorun çözüldü.
    Herkese teşekkürler.

Cod2mp_s.exe crack yapılan bir dosya değilki senin exe dosyanda bir hata varmış dediğim gibi değişince düzelmiş
  • EXE Bozuk olabilir veya virüs wardır bi daha yükle weya baska cd sini al!!!
  • ARKADAŞLAR BENDE CoD2MP_s.exe-Bozuk Dosya diyor ve chkdsk den hizmet programını çalıştırın diyor yaptım ama hiç açmadı oyunun ustüne tıklayınca [multıplayer]bu yazı geliyor ne olur yardım edin... TEŞEKKÜR EDERİM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.