Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
798
Cevap
135
Favori
71.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün para gönderdim geri geldi. Uğraşmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar hocam zar zor canlılık testini geçerek kayıt oldum limiti arttırdım
    ama para yükleme kısmında banka kartından yüklenmiyor sanırım ücretsiz hangi bankadan para aktarabilirim tami kartıma?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Ben Enpara dan ücretsiz gönderiyorum veya yakınımda Garanti ATMsi var ücretsiz onu kullanıyorum. (Garantinin kartı olduğu için)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gkhncy G kullanıcısına yanıt
    Sizin mesajınızla bir deneyim dedim, sorun çözülmüş. 0.25 denedim sorunsuz ulaştırdı.

Garanti hesabı yok da bu mutlaka banka hesapları üzerinden gönderilecek değil mi? Şu saatte eft ücreti alarak gönderilse hemen geçer mi?
    ön ödemeli uygulamalardan olmaz sanırım mono paycell nays gibi demi?

Garanti hesabınıza gerek yok eğer Tami kartınız varsa Garanti ATM’den ücretsiz para yatırma ve çekme yapabiliyorsunuz. QR ile oluyor mu bilmiyorum.

Çoğunlukla hemen geçiyor ama bazen biraz uzun sürüyor(1-2 saat)

Denemek lazım hocam tek tek o uygulamaları.

Atmde mi Qr ile oluyor mu dediniz? Ön ödemeli uygulamaları mı denemek lazım?

ATM de QR ile oluyor mu bilmiyorum dedim. Uygulamaları deneyebilirsiniz.

Uygulamalardan para göndermeyi denemeyin hocam sıkıntı , örneğin ben Uption 'dan gonderecektim askıda kaldı.
    En garanti yolu bankalardan göndermek , garanti bankasından gönderirseniz kesinti olmuyor , maaş kartınızdan da belli bir saate kadar kesinti olmuyor bunları denedim.

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, tamiye onayli yeni üye oldum fatura kampanyasından yararlanmak istiyorum ama taminin böyle bir handikapı var karta bakiye sadece banka hesabından gönderildiği için Garanti Bankası hesabım da olmadığı için ücretsiz havale gönderemedim nereden gönderirim?
    soru sormamak adına da en baştan sizin bu mesajınıza kadar okudum bir tane eksiksiz msj atlamadan okudum
    Çünkü bilmediğimi sormam sorun oluyor forumda
    Sanirim herkes anasının karnında öğrenip geliyor buraya böyle bir algı var 🙄 neyse bunu uzatmayacağım
    Herkes ne düşünürse düşünsün...

Bu kadar zaman harcadım 2 saattir uğraşıyorum okuyorum o yüzden bu soruma lütfen cevap verir misiniz
    Balparmak sitesinde bu kadar kombo nasil oluyor?
    tami iyzico pluxeyi birleştirebiliyor muyuz çoklu kart ile ödeme mi var? 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 12 Mart 2025; 12:24:56 >

Balparmak olayı çok önceydi bitti o, ücretsiz gönderim bankanıza bağlı mesela ben fiba, kuveyt ve nlokay kullanıyorum bu bankalarda transfer ücreti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladığım kadarıyla Balparmak sitesinde çoklu kartla ödeme var mı oluyor?
    Fiba ve kuveyten online olarak hesap açabiliyor muyuz canlılık testi biyometrik ister değil mi?

Online açılıyor özellikle Kuveyt çok kısa sürüyor, balparmakta çoklu ödeme yok Hocam o iyzico kampanyasıydı ayrıca kuveytte davet kampanyası var 250 veriyor açacaksınız referans kodu gönderebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Millet niye başka kartlar, atm filan uğraşıyor, anlamıyorum. Maaşımı atıyorum kuveyt türke oradan istediğim yere gönderiyorum, arada sıkıntı çıkmıyor değil, ama anlık. Yani ücretsiz eft olan bir banka oldu mu işlem tamam.

• cep telefonu faturasını Manuel tamiden ödememe rağmen otomatik ödeme kayıtlı olan vakıftan ikinci defa ödeme yaptı. son ödeme tarihinden 1 gün önce ödemiştim. Türk Telekom mobil kullanan varsa buna dikkat etsin şimdi parayı geri almakla uğraşmak zorunda kaldım.

• Arkadaşlar son olarak Vakıfbank üzerinden göndereyim demiştim
    Vakıfbank'ta da 2 sene önce vadeli falan açılmıştı banka kartıni kullanmiyorduk şifresini bilmiyoruz dijital şifre ile uygulamaya girelim derken sim bloke vardı onu canlılık testi görüntülü görüşme ile zor kaldırdık
    şimdi Vakıfbank'tan göndereyim dedim havale ücreti alıyor mesai saati bittiği için mi?
    Çok önemli değildi zaten ama vakıfbank'ı açmak istedim
    tamiye yüklerken VakıfBank'ın e-ticaret kampanyasını falan sayıyor mu bari onlara katılayım
    Kisiye özel ilk harcama falan filan hiçbir şey yok karti yeni açtık ileride tanimlanir mi bilmiyorum çünkü kart hiç kullanılmadı 🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 13 Mart 2025; 14:8:34 >
    vakıfbank eft havale ücreti almıyor ki sizden neden alıyor

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum mesai saati dışı olduğu için mi olabilir?
    yada maaş müşterilerinden alınmıyor olabilir mi? 900 lira doğalgaz faturası için havale yapacaktim 900e yetersiz dedi sonra anladım ki havale almak istiyor o yüzden attım tamiye gönderdi
    Havale sorun değil de fiziki kart mi geçiyor markette cogu kampanyasında?
    onu da almak gerekiyor sanırım 50tl nakit ve diğer iadeler için 🙄

• caryting C kullanıcısına yanıt
    sizden neden almadığını biliyor musunuz , ben 10 yıllık müşteriyim almadığını görmedim , neden bazı kişilerlerden almıyor , görüntülü görüşme ile mi müşteri olmuştunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.