Kurumdan iade isteyebilirsiniz veya otomatik bir sonraki ay faturasından düşer, çok önemli değilse uğraşmaya değmez bence. |
Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (36. sayfa)

-
-
Garanti'den tamiye para gönderiyorum geri geliyor neden acaba? EFT işlemini kaydetmeye çalıştığımda da bu hesaba havale yapılamaz diyor. Benzer durum yaşayan var mı?
-
Amazondan yurtdışı alışverişinden gümrük farkı olarak 3tl gibi iade geldi karta, verdikleri 53tl yi geri aldı sanki şiparişi iptal etmişim gibi.
-
Kaydetmeden deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaydedilmiyor tami ibanı bende anlam veremedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garantiden 3 defa gönderdim üçü de geri geldi. Açıklama kısmını da doldurdum. Alıcı kısmı zaten otomatik geliyor garantide. Bir türlü yükleyemedim ben de ev ahalisinden birinin tamisine yükleyip gönderdim o şekilde işimi hallettim ama anlam da veremedim. Neyi yanlış yapıyorum hâlâ çözemedim.
-
Her defasında geri geldi. Ya bugün bir problem var ya bende problem var.
-
Bakım vardır anlık bir şeyler oluyordur biraz geçsin öyle deneyin isterseniz.
Son gönderilenlerden yapınca geri geliyor.
Sıfırdan girmek gerekiyor bilgileri enteresan
hayır normal vakıfbank VADESİZ TL hesabımdan 3 yıldır ücretsiz eft havale yapıyorum
Ama vadelide paranız ya da mevduatınız var sanırım
evet var da olmayandada ücretsiz eft havale mevcut
Olmayanda nasıl oluyor hocam işte arı hesabı ile mi
arı hesaptan yapılan transferler ücretsiz olur
-
Arı hesap avantajları bugün yarın giderse bu bizlere baki kalır umarım.
Bu hesap üzerinden fadt yapamıyoruz ama değil mi
Getir ne sayıyor acaba e-ticaret mi market mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LCW.com e-ticaret mi?
Arkadaşlar merhaba, tami uygulamasını kullanmadım henüz, papel, parolapara, nays kullandım da netten göz atınca faturalarda avantajlı gibi görünüyor. Ödediğimi fatura ne kadar olursa olsun %20sini geri veriyor 200 lirayı geçmemek şartıyla doğru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 22 Mart 2025; 17:53:3 >
Hocam fatura ödemede alt limit yok birden fazla faturalarınızı ödeyebilirsiniz veya bir faturanız yüksekse oda olur her fatura için %20 toplamda 200 TL geçmemek şartıyla veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X