Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
134
Favori
67.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktay1910

Hocam fatura ödemede alt limit yok birden fazla faturalarınızı ödeyebilirsiniz veya bir faturanız yüksekse oda olur her fatura için %20 toplamda 200 TL geçmemek şartıyla veriyor.

toplamda 200 tl üzerinde puan kazanabilir miyiz ? mesela örneğin 3 tane 500tl fatura ödersek 100+100+100 300 tl mi geri alıyoruz ?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam fatura için kullanabilirim uygulamayı,youtube,amazon,hb gibi kargo ücretlerimiz çıkar yani.market vs pek avantajlı değil gibi.Bir de istediğim bankadan eft ile gönderim yapabilir miyim tamiye kesinti oluyor mu?

• sphynxinator S kullanıcısına yanıt
    Kazanım sınırı 200 tl.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Ben maaş bankamdan gönderiyorum kesinti olmuyor birde tami garantinin olduğundan garanti den gönderilince kesinti olmuyor diye yazan olmuştu sanırım emin değilim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Mart 2025; 22:29:22 >
  • başka bir isimdeki arkadaşım benim tami hesabına para gönderebilir mi?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Eft ücretsiz olan TEB hesabımdan atıyorum, kesinti yok. Normal EFT yapar gibi Tami hesabıma atıyorum, açıklama kısmına Tamiden aldığım numarayı kaydettim. Fast olarak hemen hesaba yansıyor.

• Arkadaşlar uygulamayı indirip 1 adet fatura ödedim de sayaç var mı?

Diğer sorum ise fiziki kart 15 liraymış galiba talep etmedim de hesabımdaki parayı nasıl alabilirim? İbana göndermek ücretli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiziki kart 500/50 Mart ayinda kart başvurusu alıp alışveriş yapanlar için mi geçerli yoksa daha öncesi alıp hala kullanmayanlar dahil olur mu ❓

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Sanal kartin varsa kabul etmiyorlar kampanyayi.

• Berkay# B kullanıcısına yanıt
    Yok fiziki kartım var ama kartı ilk çıktığında almıştım ama maddelerde şöyle yazıyor
    Kampanyadan 1 – 31 Mart 2025 tarihleri arasında Tami karta başvurup, bu tarihler arasında kartıyla tek seferde 500 TL ve üzerinde işlem yapan müşteriler faydalanacaktır.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalylmaz -- 26 Mart 2025; 10:28:38 >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

İplemiyorlar onu. Bir kere almışsın sanal kart ile dediler.

• Berkay# B kullanıcısına yanıt
    Gerek yok aksiyona o zaman , market ve fatura için kullanırız böyle devam ederse tabii

• Kocareis0685 K kullanıcısına yanıt
    Evet tıkla gelsin parayı iade etmemiş defalarca mail atmamın ardından sonunda iadeyi yaptılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mutlu bayramlar, 2 ay geriye doğru okudum göremedim güncel olarak Migros yemeği neye sayıyordu restaurant kampanyasına mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 31 Mart 2025; 21:57:49 >
  • Tami fatura iadesi 500 TL üzerine 50 TL en fazla 100 TL olacak şekilde değişmiş yani düşmeye devam ediyor (fatura kampanyasında gidişat ise Şubat ayında 250 TL geçen ay 200 TL ve bu ay 100 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 1 Nisan 2025; 0:12:26 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Bu firmaların çoğu yakında çöp olur ben takip edemez oldum zaten 50 tl için uğraşmaya değermi sanmıyorum

• 500₺ faturam yok bunun da kartı Nays gibi çöpe gitti.

Bu arada açıklamayı değiştirmeyi unutmuş çok zeki yazılımcıları o yüzden itiraz yapabilirsiniz. Hala 20 toplamda 200₺ yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay# -- 1 Nisan 2025; 1:7:4 >
  • Netflix iadesi haricinde Tami'yi de askıya aldım ...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.