Şimdi Ara

TAMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EKRAN ÜZERİNDE MÜREKKEP DAĞILMIŞ GİBİ BİR HAL ALDI. LCD EKRAN BOZULDU. SERVİSE GÖNDERDİM LCD EKRAN KIRIK DEYİP GARANTİ KAPSAMINDA YAPAMAYIZ DEDİLER.
    AMA HERHANGİ BİR DARBEYE MARUZ KALMAMIŞTI.
    BUNU PROBLEMİ ÇÖZEBİLECEĞİM BİR YER VARMI.
    ACİL YARDIM İSTİYORUM

• şimdiye kadar hp'nin servis hizmeti hakkında forumdan okuduklarıma göre söylüyorum: <allah kurtarsın>
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimşit

şimdiye kadar hp'nin servis hizmeti hakkında forumdan okuduklarıma göre söylüyorum: <allah kurtarsın>
    o sorunu bende çok duydum ama tamiri hakkında hiç kimse bılgı vermedı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kan34

o sorunu bende çok duydum ama tamiri hakkında hiç kimse bılgı vermedı

Alıntıları Göster
    Valla HP teknik servisine ısın dustuyse allah kolaylık versin... Cunku HP Turkıye'ye yedek parca getırmedıgınden urunler arızalandıgında, tamır edemedıklerınden yenısıyle degıstırıyorlar. Ve yenısıyle degıstırdıklerınden, bozuk makınaları garantı kapsamı dısında bırakmak ıcın ellerinden geleni yapıyorlar. Sımdıden gecmıs olsun...
  • LCD ekranın üzerine mutlaka bir darbe gelmiş. Yoksa kendi kendine böyle mürekkeplenme olmaz. Belki siz farkında değilsiniz ama başka bir açıklaması yok. Zaten düşme, çarpma ve darbeye maruz kalan cihazlarda garanti dışı kaldığından dolayı yapacak bir şey yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

LCD ekranın üzerine mutlaka bir darbe gelmiş. Yoksa kendi kendine böyle mürekkeplenme olmaz. Belki siz farkında değilsiniz ama başka bir açıklaması yok. Zaten düşme, çarpma ve darbeye maruz kalan cihazlarda garanti dışı kaldığından dolayı yapacak bir şey yok maalesef.
    Ucuza tamır etme gibi bi secenekleri var !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cou_de_GraCe

Ucuza tamır etme gibi bi secenekleri var !

Alıntıları Göster
    İnsiyatif onların elinde isterlerse bedava da yaparlar ama kendilerine kalmış....
  • quote:

İnsiyatif onların elinde isterlerse bedava da yaparlar ama kendilerine kalmış....

Alıntıları Göster
    İste bu yuzden, HP'yi protesto ıcın HP markalı urunlerden uzak durun. Uzak durun ki boyle fahiş fiyatlara tamir etme girisimlerini sonlandırsınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cou_de_GraCe -- 2 Nisan 2005, 20:39:15 >
  • quote:

İste bu yuzden, HP'yi protesto ıcın HP markalı urunlerden uzak durun. Uzak durun ki boyle fahiş fiyatlara tamir etme girisimlerini sonlandırsınlar...

Alıntıları Göster
    Ya da buradan bi tomar para verip aman garanti demeyin. Garanti olsun diye 2-3 misli para ver TR den al sonra o garanti dışı bu garanti dışı... 1/3 fiyatına yurtdışından alıpta garantisizliğinden başı yanan birini duymadım daha. En azından benim çevremde yok......

• quote:

Ya da buradan bi tomar para verip aman garanti demeyin. Garanti olsun diye 2-3 misli para ver TR den al sonra o garanti dışı bu garanti dışı... 1/3 fiyatına yurtdışından alıpta garantisizliğinden başı yanan birini duymadım daha. En azından benim çevremde yok......

Alıntıları Göster
    abi garanti çok önemli.hp bu işi çözemedi.dostum sen bi şikayetvar.coma yaz bayağı kişinin sorununu halletmişler.bi şansını dene.
    Hp almak büyük risk haberiniz olsun.makina kadar tamir parası verirsin.(ama hayat risklerler doludur ve bende bu riske gireceğim sanırım)

• quote:

Orijinalden alıntı: derkin

abi garanti çok önemli.hp bu işi çözemedi.dostum sen bi şikayetvar.coma yaz bayağı kişinin sorununu halletmişler.bi şansını dene.
    Hp almak büyük risk haberiniz olsun.makina kadar tamir parası verirsin.(ama hayat risklerler doludur ve bende bu riske gireceğim sanırım)

Alıntıları Göster
    en yakın tüketici derneğine git.. mahkemeye falan ver.. emin ol kaybetmezsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_point

en yakın tüketici derneğine git.. mahkemeye falan ver.. emin ol kaybetmezsin..

Alıntıları Göster
    Birisi vermıstı sanırım. Ve hatta kazanmıstı galıba ama ugrasmaya degmez bence. Avukat masrafı fln.
  • quote:

Birisi vermıstı sanırım. Ve hatta kazanmıstı galıba ama ugrasmaya degmez bence. Avukat masrafı fln.

Alıntıları Göster
    ŞİKAYET VARA YAZDIM
    ARADILAR
    MAKİNAYI TEKRAR YOLLADIM TEKRAR İNCELEYECEKLER.
    AMA FİYATI NEKADAR DÜŞERLER ACABA. İLK SEFERDE 190 DOLAR İSTEDİLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: xylem

ŞİKAYET VARA YAZDIM
    ARADILAR
    MAKİNAYI TEKRAR YOLLADIM TEKRAR İNCELEYECEKLER.
    AMA FİYATI NEKADAR DÜŞERLER ACABA. İLK SEFERDE 190 DOLAR İSTEDİLER

Alıntıları Göster
    allah allah hadi hayırlı olsun.kim bilir belki bi üst modeliyle değişirler...........(harbiden aradıysalar iyi yaw o kadar kötü değilmiş.tabi önemli olan sonuç göreceğiz anyayı konyayı)
  • quote:

allah allah hadi hayırlı olsun.kim bilir belki bi üst modeliyle değişirler...........(harbiden aradıysalar iyi yaw o kadar kötü değilmiş.tabi önemli olan sonuç göreceğiz anyayı konyayı)

Alıntıları Göster
    be olacak 190 değil 100 dolara yaparız diyeceklerdir kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

be olacak 190 değil 100 dolara yaparız diyeceklerdir kesin

Alıntıları Göster
    HP ne yapsa yeridir..
    Fotoğraf makinesi alırken lütfen bu işin üstadı olan markaları tercih edelim lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutozu

HP ne yapsa yeridir..
    Fotoğraf makinesi alırken lütfen bu işin üstadı olan markaları tercih edelim lütfen..

Alıntıları Göster
    Allah kurtarsın be arkadaşım... Yazık çok yazık... Keşke almadan önce iyice bi araştırsaydın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Allah kurtarsın be arkadaşım... Yazık çok yazık... Keşke almadan önce iyice bi araştırsaydın...

Alıntıları Göster
    Yaw buralarda bas bas bagırıyoruz.Ama bizi dinleyen yok ki...

HP =
  • quote:

Yaw buralarda bas bas bagırıyoruz.Ama bizi dinleyen yok ki...

HP =

Alıntıları Göster
    Canon daha doğrusu erkayalar
    300 dolarlık s1 i 1 milyara satıyorlar.sanırım o paraya 3-4 hp alırım. :)
    kardeş sen aldırma bu adamların parası var ezerler adamı

• quote:

Canon daha doğrusu erkayalar
    300 dolarlık s1 i 1 milyara satıyorlar.sanırım o paraya 3-4 hp alırım. :)
    kardeş sen aldırma bu adamların parası var ezerler adamı

Alıntıları Göster
    Aha Biz ogrencı adamız, nerde bizde para..

Bu arada S1 dpreview'da $239.99 . Ya harbiden feci kazıklıyo galıba bu Erkayalar. Neyse burdan Erkayalar'a sevgilerimizi yolluyoruz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.