Bildirim
TAMİR
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şimdiye kadar hp'nin servis hizmeti hakkında forumdan okuduklarıma göre söylüyorum: <allah kurtarsın> -
o sorunu bende çok duydum ama tamiri hakkında hiç kimse bılgı vermedıquote:
Orijinalden alıntı: cimşit
şimdiye kadar hp'nin servis hizmeti hakkında forumdan okuduklarıma göre söylüyorum: <allah kurtarsın> -
Valla HP teknik servisine ısın dustuyse allah kolaylık versin... Cunku HP Turkıye'ye yedek parca getırmedıgınden urunler arızalandıgında, tamır edemedıklerınden yenısıyle degıstırıyorlar. Ve yenısıyle degıstırdıklerınden, bozuk makınaları garantı kapsamı dısında bırakmak ıcın ellerinden geleni yapıyorlar. Sımdıden gecmıs olsun...quote:
Orijinalden alıntı: kan34
o sorunu bende çok duydum ama tamiri hakkında hiç kimse bılgı vermedı
Alıntıları Göster -
LCD ekranın üzerine mutlaka bir darbe gelmiş. Yoksa kendi kendine böyle mürekkeplenme olmaz. Belki siz farkında değilsiniz ama başka bir açıklaması yok. Zaten düşme, çarpma ve darbeye maruz kalan cihazlarda garanti dışı kaldığından dolayı yapacak bir şey yok maalesef. -
Ucuza tamır etme gibi bi secenekleri var !quote:
Orijinalden alıntı: duduco
LCD ekranın üzerine mutlaka bir darbe gelmiş. Yoksa kendi kendine böyle mürekkeplenme olmaz. Belki siz farkında değilsiniz ama başka bir açıklaması yok. Zaten düşme, çarpma ve darbeye maruz kalan cihazlarda garanti dışı kaldığından dolayı yapacak bir şey yok maalesef. -
İnsiyatif onların elinde isterlerse bedava da yaparlar ama kendilerine kalmış....quote:
Orijinalden alıntı: Cou_de_GraCe
Ucuza tamır etme gibi bi secenekleri var !
Alıntıları Göster -
İste bu yuzden, HP'yi protesto ıcın HP markalı urunlerden uzak durun. Uzak durun ki boyle fahiş fiyatlara tamir etme girisimlerini sonlandırsınlar...quote:
İnsiyatif onların elinde isterlerse bedava da yaparlar ama kendilerine kalmış....
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cou_de_GraCe -- 2 Nisan 2005, 20:39:15 > -
Ya da buradan bi tomar para verip aman garanti demeyin. Garanti olsun diye 2-3 misli para ver TR den al sonra o garanti dışı bu garanti dışı... 1/3 fiyatına yurtdışından alıpta garantisizliğinden başı yanan birini duymadım daha. En azından benim çevremde yok......quote:
İste bu yuzden, HP'yi protesto ıcın HP markalı urunlerden uzak durun. Uzak durun ki boyle fahiş fiyatlara tamir etme girisimlerini sonlandırsınlar...
Alıntıları Göster
-
abi garanti çok önemli.hp bu işi çözemedi.dostum sen bi şikayetvar.coma yaz bayağı kişinin sorununu halletmişler.bi şansını dene.quote:
Ya da buradan bi tomar para verip aman garanti demeyin. Garanti olsun diye 2-3 misli para ver TR den al sonra o garanti dışı bu garanti dışı... 1/3 fiyatına yurtdışından alıpta garantisizliğinden başı yanan birini duymadım daha. En azından benim çevremde yok......
Alıntıları Göster
Hp almak büyük risk haberiniz olsun.makina kadar tamir parası verirsin.(ama hayat risklerler doludur ve bende bu riske gireceğim sanırım)
-
en yakın tüketici derneğine git.. mahkemeye falan ver.. emin ol kaybetmezsin..quote:
Orijinalden alıntı: derkin
abi garanti çok önemli.hp bu işi çözemedi.dostum sen bi şikayetvar.coma yaz bayağı kişinin sorununu halletmişler.bi şansını dene.
Hp almak büyük risk haberiniz olsun.makina kadar tamir parası verirsin.(ama hayat risklerler doludur ve bende bu riske gireceğim sanırım)
Alıntıları Göster -
Birisi vermıstı sanırım. Ve hatta kazanmıstı galıba ama ugrasmaya degmez bence. Avukat masrafı fln.quote:
Orijinalden alıntı: the_point
en yakın tüketici derneğine git.. mahkemeye falan ver.. emin ol kaybetmezsin..
Alıntıları Göster -
ŞİKAYET VARA YAZDIMquote:
Birisi vermıstı sanırım. Ve hatta kazanmıstı galıba ama ugrasmaya degmez bence. Avukat masrafı fln.
Alıntıları Göster
ARADILAR
MAKİNAYI TEKRAR YOLLADIM TEKRAR İNCELEYECEKLER.
AMA FİYATI NEKADAR DÜŞERLER ACABA. İLK SEFERDE 190 DOLAR İSTEDİLER -
allah allah hadi hayırlı olsun.kim bilir belki bi üst modeliyle değişirler...........(harbiden aradıysalar iyi yaw o kadar kötü değilmiş.tabi önemli olan sonuç göreceğiz anyayı konyayı)quote:
Orijinalden alıntı: xylem
ŞİKAYET VARA YAZDIM
ARADILAR
MAKİNAYI TEKRAR YOLLADIM TEKRAR İNCELEYECEKLER.
AMA FİYATI NEKADAR DÜŞERLER ACABA. İLK SEFERDE 190 DOLAR İSTEDİLER
Alıntıları Göster -
be olacak 190 değil 100 dolara yaparız diyeceklerdir kesinquote:
allah allah hadi hayırlı olsun.kim bilir belki bi üst modeliyle değişirler...........(harbiden aradıysalar iyi yaw o kadar kötü değilmiş.tabi önemli olan sonuç göreceğiz anyayı konyayı)
Alıntıları Göster -
HP ne yapsa yeridir..quote:
Orijinalden alıntı: thunderace
be olacak 190 değil 100 dolara yaparız diyeceklerdir kesin
Alıntıları Göster
Fotoğraf makinesi alırken lütfen bu işin üstadı olan markaları tercih edelim lütfen.. -
Allah kurtarsın be arkadaşım... Yazık çok yazık... Keşke almadan önce iyice bi araştırsaydın...quote:
Orijinalden alıntı: sutozu
HP ne yapsa yeridir..
Fotoğraf makinesi alırken lütfen bu işin üstadı olan markaları tercih edelim lütfen..
Alıntıları Göster -
Yaw buralarda bas bas bagırıyoruz.Ama bizi dinleyen yok ki...quote:
Orijinalden alıntı: set
Allah kurtarsın be arkadaşım... Yazık çok yazık... Keşke almadan önce iyice bi araştırsaydın...
Alıntıları Göster
HP = -
Canon daha doğrusu erkayalarquote:
Yaw buralarda bas bas bagırıyoruz.Ama bizi dinleyen yok ki...
HP =
Alıntıları Göster
300 dolarlık s1 i 1 milyara satıyorlar.sanırım o paraya 3-4 hp alırım. :)
kardeş sen aldırma bu adamların parası var ezerler adamı
-
Aha Biz ogrencı adamız, nerde bizde para..quote:
Canon daha doğrusu erkayalar
300 dolarlık s1 i 1 milyara satıyorlar.sanırım o paraya 3-4 hp alırım. :)
kardeş sen aldırma bu adamların parası var ezerler adamı
Alıntıları Göster
Bu arada S1 dpreview'da $239.99 . Ya harbiden feci kazıklıyo galıba bu Erkayalar. Neyse burdan Erkayalar'a sevgilerimizi yolluyoruz..
Benzer içerikler
- beko klima resetleme
- alkali filtre mi mineral filtre mi
- bacasız filtreli davlumbaz yorumları
- kahve makinesinde su ısıtılır mı
- en iyi kırıcı delici matkap hangisi
- en iyi ütü markası
- en iyi tost makinesi
- en iyi dumansız elektrikli izgara
- en iyi buharlı temizleyici
- en iyi şarjlı matkap hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X