Şimdi Ara

Tamirciyi Nasıl Öldüreyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce ortak uydumuz bozulmuş, tamirci çağırıp yenisini taktırmışlar apartmanda ben hariç diğer tüm dairelerin sorunu normale dönmüş.

Adamı arayıp 'benim tvde sorun var gel bakıver' diyorum tatlı dille
    adam ' tamam abi işim biter bitmez geliyorum 1-2 saate ' diyor, ben adamı 3-4 saat bekliyorum gelen giden yok arıyorum açmıyor.

Ertesi gün yine arıyorum açmıyor, tekrar tekrar arıyorum sonunda açıyor ve gayet nazik sakin şekilde tekrar çağırıyorum ' tamam abi yakınım geliyorum ' diyor yine bekliyorum 3-4 saat yok.

Şimdi arıyorum yine açmıyor, napim ben bu adamı ?

Ortak uyduyu bozup seve seve gelmesini sağlayıp eve sokup özel ilgi gösteriyim mi ?

Adama daire başı 60 lira verdik, parasını peşin aldı o yüzden böyle ilgilenmiyo..

Siz siz olun parayı peşin vermeyin, en azından yarısını verin işi bitirince diğer kalanını verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Fikrim Var -- 18 Ekim 2012; 15:44:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi Fikrim Var

3 hafta önce ortak uydumuz bozulmuş, tamirci çağırıp yenisini taktırmışlar apartmanda ben hariç diğer tüm dairelerin sorunu normale dönmüş.

Adamı arayıp 'benim tvde sorun var gel bakıver' diyorum tatlı dille
    adam ' tamam abi işim biter bitmez geliyorum 1-2 saate ' diyor, ben adamı 3-4 saat bekliyorum gelen giden yok arıyorum açmıyor.

Ertesi gün yine arıyorum açmıyor, tekrar tekrar arıyorum sonunda açıyor ve gayet nazik sakin şekilde tekrar çağırıyorum ' tamam abi yakınım geliyorum ' diyor yine bekliyorum 3-4 saat yok.

Şimdi arıyorum yine açmıyor, napim ben bu adamı ?

Ortak uyduyu bozup seve seve gelmesini sağlayıp eve sokup özel ilgi gösteriyim mi ?

Adama daire başı 60 lira verdik, parasını peşin aldı o yüzden böyle ilgilenmiyo..

Siz siz olun parayı peşin vermeyin, en azından yarısını verin işi bitirince diğer kalanını verin

Dememizi mi bekliyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• özel ilgiyi kesinlikle haketmiş uyducu arkadaş.
  • Anteni bozulan bizim karıya geliyo!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeedyBaron64

Anteni bozulan bizim karıya geliyo!

niye çanak onda mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 18 Ekim 2012; 17:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: SpeedyBaron64

Anteni bozulan bizim karıya geliyo!

niye çanak onda mı

Tabi onda bende mi duracak ilahiii :)))))
  • Topçuklarına çivi çak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Televizyonu Nasıl Bozabilirim ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.