Bildirim
Tamponun altındaki yırtıklar ne olabilir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sokak hayvanlari obsesyonunda level atlattin foruma...
Hayir kedi kemirmez senin plastik aksamini..
Sen Vale anan baban her kimse Bir kaldirima burnunu fazla sokmussundur ya da benzeri bir yol koşulu (kasis vs) olmuştur...
Not: Araba sokak malıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Şubat 2020; 18:0:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, altını sürtme durumu falan yok. Sadece kedi kemirebilir mı bunu merak ediyorum. Hayvanlar başımızın tacıdır. Açlıktan bunu yapıyorsa bu bizim ayibimizdir. Yani demek istediğim kedi bunu yapabilir mi? Bizden kaynaklanan durum yok. Sürtme kasis durumu falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efrkn -- 19 Şubat 2020; 18:4:4 >
Kuvvetli muhtemel bir yere degdirmissin hocam
Baska aciklamasi olamaz
Hocam değdirme durumu yok, hem aracın altı yüksek hem de park yeri sürtmek vb gibi olaylar için uygun değil. Koparılan parçalar yerdeydi. Bizden kaynaklanan bişey yok aklıma başka bişey de gelmedi. Dedim hayvandır aç kalmıştır yapabilir diye size sorayım dedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kopek yapmıştır, kedi beceremez.
Araç eski ise zamanla sert plastik sertleşip gevriyor, onunda kolay dökülmesinde etken rolü var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç, 6 aylık parça sert değil yumuşak kedi de yapabilir gibi duruyor hocam.
Bence kedi falan girmiştir çıkamayınca miyavlamıştır çıkarmaya çalışan kişi de böyle yapmış olabilir
Kedi yapmış. Konu kilit üye ban
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X