Şimdi Ara

Marşpiyel iki yerden ezildi. Nasıl düzeltilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı zamanlarda kaldırıma sürtmeden dolayı resimlerde görüldüğü gibi ezikler oluştu maalesef. Boya da gerekecek. Servisten randevu aldım. Bakalım kaç para diyecekler.

Nasıl bir uygulama ile düzeltiliyor bunlar? Bilgisi olan var mı acaba?Marşpiyel iki yerden ezildi. Nasıl düzeltilir?

• Hocam sanayide kesip kaynak yapiyolar. Fakat servis nasil yapar bilemedim.

Fiyat konusunda bizi bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik olanlar daha iyi vidalı sok tak yapiatir
    bu metal ise cekme duzeltme zimpara macun boya olur
    kesip kaynak duzelmeyen yere olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

plastik olanlar daha iyi vidalı sok tak yapiatir
    bu metal ise cekme duzeltme zimpara macun boya olur
    kesip kaynak duzelmeyen yere olur
    Burada bir kesme işlemine gerek yoktur herhalde. Çekme düzeltme, zımpara boya falan iş görür inşallah.
  • turrkka T kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi halledilir bundan daha kötüsünü dediğiniz şekilde yaptılar
  • Hangi çağda yaşıyorsunuz birader? Ne kesmesi?
    Zigzag tel puntalayacak, aslan pençesi ile çekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: jademugla

Hangi çağda yaşıyorsunuz birader? Ne kesmesi?
    Zigzag tel puntalayacak, aslan pençesi ile çekecek.
    Eyvallah :) Ben de seninle aynı görüşteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Yetkili servis, fotoğraftaki hasarı punta atıp çektirerek düzeltti.

• createemir kullanıcısına yanıt
    Kapıyı sökmüşler. Bu kapı şimdi expertizde sök-tak olarak mı geçecek yoksa değişen olarak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 10 Ağustos 2020; 20:45:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt
    Hocam kapı düzeltilemeyecek şekilde hasar almıştı Parça üzerinde üretim tarihinin yazması gerekiyor, bu yüzden ekspertiz buna bakar ve araç modeli ile tuttuğunu görürse sök-tak yazar. Eğer işi bilmeyen bir kişiyse baş ağrıtabilir :) Ben değişen ve boyaya takıntılı bir insan değilim, yapılan işçiliğin güzel olması taraftarıyım. Sırf bu hasar yüzünden aracın sağ tarafını komple boyattık. Ben araca baktığımda gökkuşağı gibi görünecekse boyasız olması hiçbir anlam ifade etmiyor, varsın değeri düşsün ama ben keyifle bineyim, edeceği fazladan 1000-2000 lirayı mezara götürmeyeceğim ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 10 Ağustos 2020; 21:3:22 >

Helal size. Ben de katılıyorum düşüncenize. Resmen başkaları için yaşar olduk. Kendi zevklerimiz hep geride kaldı. Yok boyalı derler öyle kalsın. Pis pis bin, o nahoş görüntüye katlan. Ama bunlar da hep maddi durumumuzun zayıflığı ile ortaya çıkan düşünceler. Önemli olan benim mutlu olmam deyip hareket edebilmek gerek.

• Autoking'e götürdüm. 10 cm'i geçtiği için mini onarıma giremeyeceğini söylediler. İki eziğin düzeltilip boyanması için 800 tl istediler.

Bir de tamponda çizikler vardı. Farklı yerlerde çizikler olduğu için her bir yer ayrı bir mini onarım olarak geçiyor. Doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Autoking'e götürdüm. 10 cm'i geçtiği için mini onarıma giremeyeceğini söylediler. İki eziğin düzeltilip boyanması için 800 tl istediler.

Bir de tamponda çizikler vardı. Farklı yerlerde çizikler olduğu için her bir yer ayrı bir mini onarım olarak geçiyor. Doğru mu?
    hocam adam gibi araştırıp özel servise götür. 800 lira ne. sizin gibi kaldırım sürtmesi, başka araç sürtmesi gibi hasarları yılda 1 filan yaptırıyorum tamponun yarısı boya + marşpiyel eziği + önceki sahibinden kalma bagajda macun çatlağı vardı toplam 800 lira vermedim. autoking bitmiş.
    Saglam gecirmisler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @064:
    Teşekkürler :)

@The Division Bell:
    Evet birazcık sağlam vurdular, Megane II’nin de kapı içleri yeterince güçlü olmadığı için böyle bir hasar aldı. Neyse ki marşpiyel ve kapı ile işi kurtardık, direklerde sorun yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.