Bildirim
Marşpiyel iki yerden ezildi. Nasıl düzeltilir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam sanayide kesip kaynak yapiyolar. Fakat servis nasil yapar bilemedim.
Fiyat konusunda bizi bilgilendirirseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
plastik olanlar daha iyi vidalı sok tak yapiatir
bu metal ise cekme duzeltme zimpara macun boya olur
kesip kaynak duzelmeyen yere olur
Burada bir kesme işlemine gerek yoktur herhalde. Çekme düzeltme, zımpara boya falan iş görür inşallah.quote:
Orijinalden alıntı: bace3434
plastik olanlar daha iyi vidalı sok tak yapiatir
bu metal ise cekme duzeltme zimpara macun boya olur
kesip kaynak duzelmeyen yere olur -
dediğiniz gibi halledilir bundan daha kötüsünü dediğiniz şekilde yaptılar -
Hangi çağda yaşıyorsunuz birader? Ne kesmesi?
Zigzag tel puntalayacak, aslan pençesi ile çekecek.
Eyvallah :) Ben de seninle aynı görüşteyim.quote:
Orijinalden alıntı: jademugla
Hangi çağda yaşıyorsunuz birader? Ne kesmesi?
Zigzag tel puntalayacak, aslan pençesi ile çekecek. -
-
Kapıyı sökmüşler. Bu kapı şimdi expertizde sök-tak olarak mı geçecek yoksa değişen olarak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 10 Ağustos 2020; 20:45:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Helal size. Ben de katılıyorum düşüncenize. Resmen başkaları için yaşar olduk. Kendi zevklerimiz hep geride kaldı. Yok boyalı derler öyle kalsın. Pis pis bin, o nahoş görüntüye katlan. Ama bunlar da hep maddi durumumuzun zayıflığı ile ortaya çıkan düşünceler. Önemli olan benim mutlu olmam deyip hareket edebilmek gerek.
Autoking'e götürdüm. 10 cm'i geçtiği için mini onarıma giremeyeceğini söylediler. İki eziğin düzeltilip boyanması için 800 tl istediler.
Bir de tamponda çizikler vardı. Farklı yerlerde çizikler olduğu için her bir yer ayrı bir mini onarım olarak geçiyor. Doğru mu? -
hocam adam gibi araştırıp özel servise götür. 800 lira ne. sizin gibi kaldırım sürtmesi, başka araç sürtmesi gibi hasarları yılda 1 filan yaptırıyorum tamponun yarısı boya + marşpiyel eziği + önceki sahibinden kalma bagajda macun çatlağı vardı toplam 800 lira vermedim. autoking bitmiş.quote:
Orijinalden alıntı: turrkka
Autoking'e götürdüm. 10 cm'i geçtiği için mini onarıma giremeyeceğini söylediler. İki eziğin düzeltilip boyanması için 800 tl istediler.
Bir de tamponda çizikler vardı. Farklı yerlerde çizikler olduğu için her bir yer ayrı bir mini onarım olarak geçiyor. Doğru mu? -
Saglam gecirmisler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@064:
Teşekkürler :)
@The Division Bell:
Evet birazcık sağlam vurdular, Megane II’nin de kapı içleri yeterince güçlü olmadığı için böyle bir hasar aldı. Neyse ki marşpiyel ve kapı ile işi kurtardık, direklerde sorun yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X