Şimdi Ara

Tanimlanamayan Elektriksel Parca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, fanli elektrikli isiticim calismiyordu. Arizali parcayi buldum ama adinin ne oldugu hakkinda bilgim yok. Parca uzerinde de okunabilir bir yazi yok.

Rica etsem ne oldugunu, degistirilip degistirilmeden kullanilabilir mi? Asiri sicaklik termostatinin yanindaki mavi parca. Nötr girisini asagidan yapinca isitici calisiyor. Yardimlarinizi bekliyorum.

Saygilar..

Tanimlanamayan Elektriksel Parca

• Services manueli yokmudur bunun kitaçığından bakın diyot yada metal direnc gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapcigi yok yuzbasim maalesef.. Cok elzem parcalar midir bahsettikleriniz? Test yaptim, termostat filan calisiyor ama neticesinde 2000 watlik isitici. Sakata gelmeyelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde mavi yazı olan metal parça değil mi?

Termik sigortadır. Üzerinde kaç derecede atacağı da yazıyordur. BU attıysa bi sorun olmuştur, bulunduğu ortamdaki sıcaklık bunun atmasına sebep.

Herşey normalken atmışsa düşük sıcaklıkta seçilmiş olabilir de. Üzerindeki değerleri de bilmek fena olma.

• Himm, mantikli tesekkur ederim. Onuda oyle bi baglamislarki percin ile. Sokup takmak mesele.. degerinide bilmiyorum acukcasi..Yaninda normal termostat da var, sanirim oda asiri sicaklik icin. Bilmem yaniliyor muyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YLMZKSL kullanıcısına yanıt

Normal termostat dediğiniz ısıtıcıyı açıp kapatan kısım ise, daha düşük sıcaklıktır. BU bahsedilen tek parça silindirik metal olup da termik sigorta dediğimiz aşırı sıcaklık için. Kontrolden çıkarsa sistemi komple durdursun diye. Bağlantılarını kontrol edip emin olduktan sonra bu parça kısa devre edilerek sistemin çalışması gözlemlenebilir. Tabi bu parçanın kesmesine sebep olan sebep ortalığı karıştırmaya hazır bekliyor da olabilir.

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Cok tesekkur ederim ustadim.

Bilgilendirme harika.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arac yatirmak ve aku bitmesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.