< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tanıştığım kadının amacı neydi burada kim haklı ? (2. sayfa)

-
-
:))
-
Korkunç bir gülücük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sal böyle insanlarla uğraşma boşuna
-
Engelle gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikiniz de haklı değilsiniz
Haklısınız hocam
Engel attım
Peki
Basit aslında kadın seni başında savmak için konuşmayı gereksiz şekilde saçma bir yere getirmeni sağlayıp bildiğin yol verdiğini düşünüp kendince laf sokmaya çalışmış. Zamanla anlarız deyip istemezsen devam etmeyiz tarzı bir cümle ile duruma göre bakardın, niye birden yükseldin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toporov -- 5 Mart 2025; 21:44:11 >
Gir bir işe, çalış. Bütün gün işsizlikten resim çizip karşı cinse yazmaktan kafayı yiyeceksin bir gün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkar malı vur masaya. Yani telefonu.
-
Ortada dönen muhabbet hayatımda gördüğüm en boş muhabbetlerden biri olabilir.
Çalışıyorum hocam zaten
Güzel. Ama çok anlam yüklemeden devam et madem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam bırak defolsun gitsin
-
İlişkide ipleri eline almak ve egosunu tatmin etmek için manipülasyon teknikleri uygulamaya çalışmış. İlk söylediği "kafamızın uyacağını düşünmüyorum" ifadesi aslında diskalifikasyon/diskalifiye etmek şeklinde tanımlanan bir manipülasyon tekniği. Sen istediği tepkiyi vermeyince de "Deli misin sen" gibi ifadelerle gaslighting yapmaya çalışmış. Sonrasında suçu sana yüklemeye çalışması da manipülasyon.
"Zaten bu kadar çabuk düşüncen değişiyorsa orada bir problem var" derken kastettiği şey "Seni diskalifiye ettiğim zaman panik yapıp beni kafamızın uyacağına ikna etmeye çalışacağını, peşimden koşturacağını düşünmüştüm. Seni manipüle etmeme izin vermediğin için şimdi seni kusurlu ve hatalı olduğuna ikna etmeye çalışacağım".
Sonra gülme emojisi spamlayarak manipülatif tavırlarına içtenlik makyajı verip daha ikna edici olmaya çalışmış.
Sonra da manipülatif davranmaya devam edip "Şimdi diğer kızlar gibi çıkartabilirsin" demiş, burada da "guilt tripping" yani vicdan istismarı yapmaya çalışmış.
Baştan sonra facia bir insan.
Günümüzde ilişkilerin dönüştüğü şey tam olarak işte bu.
İğrenç, mide bulandırıcı, tiksinç, sinsice, haince bir savaş.
Çoğu kadının amacı sevmek ve sevilmek değil artık.
Amaçları suistimal edebilecekleri birini bulup ellerinden gelen her şekilde ellerinden geldiği kadar suistimal etmek.
Kaynaklarını sömürmek, ego tatmin etmek, vesaire.
Erkeklerin romantik ilişkilerden gittikçe daha fazla el etek çekmelerine şaşırmamak lazım.
-
Okumadım özet var mı?
Çok doğru elinize sağlık. Ben öyle tuzaklara gelmiyorum. ''Deli misin sen'' dediği zaman boşa kürek sallamak gibi olmuştu. Oradaki tartışılan konuyu bilmesine rağmen onu söylemesini anlamıştım. Sanki suçlu ben mişim gibi tavırları vardı. Bu kişi sabah bana özür mesajı attı ve benimle kahve içmek istedi bunun bir savaş olduğunu düşündüm kazanacağını kafaya koymuş gibi. Kahve teklifini kabul ettim. Kendisi bana ısmarladı bir kuruş dahi ödemedim. Arabası ile gelmişti beni durağa kadar bıraktı ve öncesinde bu teklifi de kendisi yapmıştı. Buluşma sırasında geçen sohbetten anladığım. Buna umursamaz tavırlar sergilediğim için beni merak edişi olmuştu. Bu belliydi. Bende kendime çekme ve merakını iyice açmak için ona geçmiş ilişkilerde yaşadığım durumu bahsetmiştim. Çok fazla deneyim ve tecrübeye dayalı geçmişim olduğunu göstermekti. Çünkü tehlikeli alanım olduğunu düşüneceğin için bu merak onu daha da heyecanlandıracak ve benden vazgeçmek istemeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 6 Mart 2025; 22:56:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Salla gitsin niye cevap yetiştiriyorsun ki boş vakit kaybı, kimseyle kavga etme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X